Cum să discuți în mod sigur online cu VPN

Internetul oferă atât de multe căi prin care oamenii pot discuta și se pot cunoaște online. Instrumentele disponibile vă permit să comunicați cu oameni care au sediul oriunde în întreaga lume și puteți alege dintre apeluri video, mesaje text sau apeluri vocale. În prezent, cea mai populară platformă de mesagerie se întâmplă să fie Whatsapp, iar odată cu creșterea nevoii de confidențialitate în rândul utilizatorilor, au fost introduse o serie de metode care ajută la protejarea datelor utilizatorului. Utilizatorii Whatsapp sunt acum capabili să respire ușurat după ce serviciul a introdus criptarea de la capăt la capăt ca măsură de securitate pentru a preveni orice formă de interceptare de către terți. Acest lucru înseamnă că conversațiile dvs. pe Whatsapp vor fi acum protejate de orice formă de interceptare, iar istoricul de mesagerie va fi disponibil numai pentru dvs. și pentru persoana cu care vorbiți. Cu toate acestea, există mai mulți pași pe care îi puteți face pentru ca chat-ul dvs. online să fie mai sigur, privat și anonim.


Cum să discuți în mod sigur online cu VPN

Cum să discuți în mod sigur online cu VPN

Amenințări potențiale la chat-ul online

Pentru a vă ajuta să evitați orice tip de încălcare a securității, chiar și atunci când utilizați alți clienți de mesagerie, iată câteva potențiale amenințări despre care trebuie să știți despre:

 • Program malware: S-ar putea să fi întâlnit link-uri rău intenționate care v-au fost trimise prin intermediul unor contacte sau profiluri spam. Dacă faceți clic pe ele, acestea ar putea ajunge să vă direcționeze către un site infestat de virus, care oferă o poartă prin care dispozitivul dvs. se infectează cu un virus. Evitați să faceți clic pe astfel de legături.
 • Setări de confidențialitate ocolind: În ciuda faptului că starea Whatsapp este setată la privat, utilizatorii nocivi pot totuși să vă vadă starea, poza de profil sau chiar mesajele printr-o aplicație cunoscută drept WhatsSpy Public.
 • Mesaje de blocare: există un tip de mesaj care poate fi trimis clienților care, după deschiderea directă, poate duce la blocarea aplicației. Aceste tipuri de mesaje se situează în mod normal în intervalul de la 2 KB la 7 MB și deseori vă vor forța să reporniți dispozitivul. De asemenea, au același efect asupra grupurilor, deoarece dacă un astfel de mesaj este trimis unui grup, toți membrii grupului se confruntă cu aceeași soartă.

După cum vedeți, există o varietate de amenințări la care sunt expuși utilizatorii care nu au luat nicio măsură pentru a se proteja, iar daunele care apar cu realizarea acestor amenințări pot fi uneori ireversibile.

VPN pentru a vă proteja chat-ul online

Dacă doriți să evitați complet șansele de a vă intercepta clientul de mesagerie de oricare dintre aceste atacuri, atunci utilizarea unui serviciu VPN ar putea fi singurul lucru care vă poate păstra în siguranță. Protejarea conexiunii la internet printr-un serviciu VPN vă permite să preveniți orice fel de interferență de la o terță parte.

A deține un VPN înseamnă, de asemenea, mascarea adresei IP reale și utilizarea unei virtuale atribuite de către furnizorul dumneavoastră. Acest lucru vă va permite să alegeți orice țară de la care doriți să vă vedeți conectându-vă și, în consecință, veți putea accesa clientul de mesagerie în siguranță chiar și în țările care interzic utilizarea acestuia.

Cele mai bune VPN-uri pentru chat-ul online în siguranță

În această recenzie, vom arunca o privire asupra a 4 servicii VPN pe care ar trebui să vă puteți baza dacă doriți să vă protejați conexiunea și să evitați toate amenințările și atacurile la care ar fi supuși utilizatorii normali:

1. ExpressVPN

ExpressVPN se află în partea de sus a pachetului dacă căutați cel mai bun furnizor de servicii de pe piață. Nivelul de securitate oferit de acest serviciu este de prim rang, iar utilizatorii pot beneficia, de asemenea, de lățime de bandă nelimitată, precum și de comutare a serverului nelimitată. Viteza oferită de acest serviciu nu este, de asemenea, nimic de scuzat, cu servere bazate în mai mult de 87 de țări și o echipă de servicii pentru clienți care este întotdeauna gata să vă ajute cu orice problemă sau problemă vă puteți confrunta. Cu ExpressVPN, utilizatorii vor putea să înregistreze maximum trei dispozitive și, cu funcții precum un comutator automat de omor, nimic nu va pune niciodată serviciul într-o situație compromițătoare. Dacă credeți că aceasta poate fi cea mai potrivită pentru dvs., sunteți bineveniți să încercați garanția lor de returnare a banilor pentru 30 de zile.

2. IPVanish

IPVanish vine pe locul doi pe lista noastră cu amabilitatea celor 850 de servere de mare viteză, prezente în mai mult de 60 de țări. Aceasta oferă acces la o varietate de site-uri și canale geo-blocate, oriunde s-ar putea afla în lume. Abonații beneficiază de serviciul său de autentificare SHA-256 biți, precum și de criptarea AES de 256 biți. Serviciul se asigură, de asemenea, că niciuna din datele utilizatorului lor nu poate fi hackată prin înscrierea unei politici stricte fără jurnaluri, iar clienții potențiali sunt încurajați să se înscrie la garanția de returnare a banilor de 7 zile a serviciului pentru a proba calitatea serviciului lor.

3. NordVPN

De asemenea, un favorit în rândul utilizatorilor este NordVPN. Acest serviciu oferă mult mai mult decât ceea ce obțineți de la furnizorii obișnuiți, iar un exemplu excelent ar fi opțiunea de a conecta până la 6 dispozitive simultan pentru abonații săi. NordVPN oferă, de asemenea, un nivel sporit de securitate prin serviciul dublu de criptare în care traficul utilizatorului este distribuit între două servere particulare, ceea ce face și mai dificilă interceptarea conexiunii lor. În ceea ce privește viteza, NordVPN nu dezamăgește, cu peste 2000 de servere plasate în peste 60 de țări gata să vă supraîncărcați conexiunea. Ești binevenit să dai curs prin oferta lor de încercare de 3 zile. Nu aveți niciun motiv să nu faceți din timpul gratuit.

4. CyberGhostVPN

Un lucru particular care face ca acest furnizor să iasă în evidență este faptul că CyberGhost VPN are unul dintre cele mai rezonabile pachete de prețuri de pe piață, în ciuda acoperirii sale de rețea de peste 1045 de servere distribuite uniform în întreaga lume. Prin urmare, conexiunea dvs. la Internet este rapidă și sigură, de asemenea, bazată pe sistemul dublu de criptare pe care și l-au pus la punct. Utilizatorii nu trebuie să vă faceți griji cu privire la păstrarea istoricului lor de navigare, deoarece CyberGhost VPN are o politică fiabilă fără jurnaluri, împreună cu faptul că baza românească nu le supune nici unei legi de păstrare a datelor..

Cele mai bune VPN-uri pentru chat-ul online în siguranță – Înfășurați

Cei patru furnizori pe care îi enumerăm mai sus vor face o treabă excelentă în protejarea dispozitivului dvs. împotriva oricărei forme de amenințări care vă pot pune în pericol. O regulă generală cu care v-am sfătui să respectați este totuși să aveți grijă întotdeauna de perioade de încercare gratuite sau garanții de returnare a banilor, astfel încât să nu vă cheltuiți banii pentru un serviciu care nu vă place. Eșantionați orice furnizor de servicii pe care îl aveți în minte înainte de a opta pentru un abonament pe termen lung cu aceștia.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map