Cum să îți îmbunătățești semnalul Wi-Fi și stimulează conexiunea la internet

Este posibil să îmbunătățiți semnalul WiFi și conexiunea la Internet? Puterea rețelei dvs. Wi-Fi determină adesea lucruri precum viteza de difuzare a filmului dvs. și dacă va trebui sau nu să așteptați un timp pentru ca acesta să se protejeze. A avea de a face cu un semnal Wi-Fi foarte scăzut atunci când descarci fișiere mari de pe Internet tinde să devină foarte frustrant, deoarece o scădere a vitezei pe care o obișnuiești poate face ca lucrurile să pară mai lent decât sunt cu adevărat . Dacă sperați să vă bucurați la maxim de conexiunea dvs., va trebui cu adevărat să aveți una care să fie întotdeauna în bară completă și complet stabilă. Nu doriți să vă ocupați de problemele de conectivitate, în special dacă aveți tendința de a desfășura o mare parte din munca dvs. online.


Cum să îți îmbunătățești semnalul Wi-Fi și stimulează conexiunea la internet

Cum să îți îmbunătățești semnalul Wi-Fi & Sporirea conexiunii la Internet

Cum să îți îmbunătățești semnalul Wi-Fi și conexiunea la internet

Destul de ciudat, majoritatea oamenilor par să creadă că problemele care le afectează conectivitatea Wi-Fi au foarte multe legături fie cu Furnizorul de servicii Internet, fie cu hardware-ul lor, spre deosebire de câteva lucruri pe care le-ar putea greși. Dacă bănuiți că s-ar putea întâmpla ceva cu conexiunea dvs. la internet, vă recomandăm ca înainte de a merge mai departe și să apelați serviciul pentru clienți, să aruncați o privire la unele dintre remediile pe care le avem în acest ghid și să încercați să le aplicați pentru a vedea cum mult pot ajuta la rezolvarea problemelor tale. Vom arunca o privire asupra câtorva lucruri pe care le puteți ajusta în consecință și vom avea parte de o experiență mai bună și mai rapidă pe internet.

1. Plasați routerul într-o locație ideală

Indiferent dacă aveți conexiunea configurată la birou sau acasă, doriți într-adevăr să o plasați undeva încât semnalul să rămână puternic chiar și în timp ce vă deplasați. În mod ideal, este undeva aflat în centrul casei sau al biroului dvs. și undeva, de asemenea, care nu este închis. Dacă o aveți în centrul casei dvs. nu vi se pare o idee plauzibilă, atunci simțiți-vă încurajați să încercați diferite zone din orice loc în care vă aflați, să aflați de unde este cel mai puternic semnalul..

2. Mutați-vă la rețeaua de 5 GHz

Unele dintre cele mai noi routere Wi-Fi sunt acum capabile de rețeaua 5G, iar aceasta este într-adevăr cea mai rapidă viteză disponibilă până acum. Este ideal pentru streaming și descărcări mai rapide și ar trebui să fie capabil să reducă cantitatea de timp pe care trebuie să o așteptați când efectuați descărcări mari de fișiere.

3. Plasați routerul departe de alte echipamente electronice

Dacă ruterul este poziționat foarte aproape de alte echipamente electronice, cum ar fi frigiderul sau televizorul, poate provoca întreruperi care vor reduce calitatea semnalului dvs. sau chiar îl vor bloca cu totul. Efectele acestui lucru se văd probabil atunci când vă deplasați în alte părți ale casei sau biroului.

4. Pune-te pe canalul drept

Dacă există mai multe routere într-un anume anume, atunci este destul de ușor pentru ei să intervină între ele, pe baza canalelor wireless care ar putea fi utilizate. Pentru a reduce sau a evita acest tip de interferență, cel mai bine ar fi să folosiți instrumente care să poată analiza și identifica canalele cel mai puțin populate și să le accesați. Routerele wireless sunt de fapt capabile să funcționeze pe mai multe canale, astfel încât găsirea unuia care nu este la fel de utilizat pe scară largă este un avantaj avantajos și va duce la o creștere semnificativă a vitezei.

5. Asigurați-vă conexiunea Wi-Fi

Dacă biroul sau casa dvs. sunt situate într-o zonă urbană, dens populată, putem paria că există persoane în jurul vostru care intenționează să profite de conexiunea dvs. la Internet. Ei pot face acest lucru prin hacking-ul prin rețeaua dvs., mai ales dacă nu aveți nicio măsură de securitate care să se asigure că rămân opriți. Dacă doriți să vă mențineți costurile datelor gestionabile și să vă asigurați securitatea, puteți aplica câteva tehnici simple, dar eficiente.

Pentru început, puteți ascunde numele rețelei dvs. Wi-Fi (SSID-ul), astfel încât să nu apară pe niciuna dintre scanările lor. Acest lucru ar însemna că oricine dorește să se conecteze ar trebui să îl scrie manual. De asemenea, v-ați putea asigura că aveți o parolă puternică, cu caracter mixt, pentru a îngreuna decriptarea oricui.

6. Gestionează aplicațiile intense de lățime de bandă

Dacă aveți utilizatori despre care bănuiți că acoperează toată lățimea de bandă jucând jocuri online, transmitând în mod regulat sau organizând chat-uri video tot timpul, acest lucru s-ar putea traduce cu o viteză de navigare mai mică pentru dvs. și pentru alții din rețeaua dvs. Din fericire, există un software care vă poate ajuta să gestionați ce aplicații au prioritate față de lățimea de bandă și care nu. Vă recomandăm să încercați unul dintre serviciile de calitate a serviciului (QoS) și să obțineți o atenție asupra modului în care se folosește lățimea dvs. de bandă.

7. Măriți intervalul Wi-Fi

Dacă după aplicarea sfaturilor din acest ghid, mai aveți o problemă cu cât de scurt este intervalul dvs. Wi-Fi, atunci ar putea fi momentul să luați în considerare obținerea cablurilor de extensie a antenei RP-SMA, astfel încât să puteți așeza twist-off-ul dvs. antena undeva va ajunge să transmită un semnal mai puternic. Aceste cabluri nu sunt neapărat costisitoare și ar putea fi o soluție excelentă pentru mari proprietari de case / birouri.

8. Instalați firmware-ul DD-WRT

Deși recomandat pentru utilizatori cu experiență, hacking-ul routerului și instalarea firmware-ului DD-WRT înseamnă că veți putea exploata capabilitățile complete ale routerului dvs., iar aceasta include îmbunătățirea puterii dvs. de transmisie. Dacă faceți acest lucru, vă va ajuta să creșteți atât intervalul de transmisie, cât și puterea semnalului dvs..

9. Resetați-vă routerul din când în când

Dacă sunteți un utilizator de internet greu, șansele sunt mari ca routerul să se încălzească de multe ori și să dezvolte o serie de probleme tehnice pe care nu sunteți sigur cum să le remediați. Înainte de a începe panicarea, una dintre cele mai bune forme de depanare implică închiderea ei, apoi din nou. Rebooting-ul ajută la readucerea tuturor la valori implicite și scapă de problemele inexplicabile care ar putea apărea în timpul utilizării. Este, de asemenea, unul dintre primele lucruri pe care serviciile de îngrijire ale clienților le vor solicita să le faci înainte de a vă aprofunda în problemă.

10. Obțineți un repetor

Dacă în acest moment încă nu puteți primi o recepție puternică în timp ce se află la marginile casei sau biroului, atunci este posibil să fiți nevoit să obțineți un repetor. Acest mic gadget la îndemână se conectează la orice priză de perete și sporește puterea și raza de acțiune a semnalului, deși orice avertizare este oricine se conectează prin acesta va fi obligat să utilizeze o conexiune mai lentă.

Cum să îmbunătățiți semnalul Wi-Fi – Înfășurați

Deci, ce părere aveți despre toate sfaturile pe care le-am enumerat mai sus? Ați folosit vreunul dintre aceștia pentru a vă îmbunătăți semnalul WiFi și a vă spori conexiunea la Internet? Împărtășește mai jos experiența ta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map