Cum să navigați pe anonim pe web – VPN vs Tor vs Proxies

Cum navigați pe web în mod anonim? Ceea ce trebuie să faci pe Internet nu este afacerea altcuiva și istoricul de navigare este doar pentru ochii tăi. De ce este chiar o problemă pentru a începe? Nu ar trebui să fie așa cazul inițial? Gresit. Când sunteți online, dvs. este expus pe deplin și oricine (înseamnă că oricine are cunoștințe) vă poate arunca capacul. Deci de cine ar trebui să te ascunzi?


Cum navigați pe web în mod anonim

Cum navigați pe web în mod anonim

Rămâi ascuns online – Bazele

Sa vedem; Furnizorii de servicii Internet, guvernele, browserele, hackerii încearcă să vă urmărească. Lista continuă. Toate aceste terțe părți pot pune la dispoziția dumneavoastră informațiile / datele personale și nu veți ști că nu se întâmplă nimic. Dacă ar exista doar o modalitate prin care puteți merge sub acoperire online. „Dacă” este o probabilitate care nu are niciun scop aici, deoarece navigarea pe anonimat este ceea ce suntem aici pentru a vă vorbi despre.

Pentru a vă păstra identitatea privată și datele în siguranță, veți avea nevoie de un strat de anonimat, care poate fi furnizat de către un VPN și, în cele mai multe cazuri (într-o anumită măsură), browser-ul Tor și proxy-uri inteligente DNS. Există nenumărate motive pentru care utilizatorii de internet ar trebui să navigheze pe anonimat pe internet, cu toate acestea, totul se reduce la protecție și securitate. Nimic nu poate fi mai rău decât accesarea unor persoane aleatorii prin site-urile web pe care le-ați vizitat recent sau informațiile pe care le-ați căutat. Din aceste motive, trebuie să optați pentru navigare anonimă, deoarece nu puteți fi niciodată prea sigur, în special online.

Ce este navigarea anonimă?

Este un fel de auto-explicativ. Din titlu, puteți spune că este vorba despre navigarea pe Internet ca utilizator anonim. Știți că lucrurile stau prost atunci când un președinte precum Trump acordă ISP-urilor pentru a vinde datele clienților lor fără consimțământul lor. Cât de mult pentru securitate? Ori de câte ori mergeți online, site-urile pe care le accesați și aplicațiile pe care le vizitați pot identifica cine sunteți. O simplă vizită la WhatIsMyIP.network vă dezvăluie adresa IP, ISP-ul, locația, sistemul de operare și chiar tipul de browser pe care îl utilizați. Cu atât mai mult motiv pentru a obține o identitate anonimă. Ar trebui să puteți naviga pe web, să vizitați site-urile web și să căutați lucrurile fără a fi necesar să vă oferiți IP sau să vă dezvăluiți identitatea. Site-urile vă pot urmări IP-ul, ISP-urile vă pot vinde datele, iar propriul dvs. IP vă poate oferi locația. Totuși, acest lucru nu trebuie să fie cazul. Până când veți termina să citiți acest articol, veți dori propriul dvs. stil de invizibilitate cât mai curând posibil.

De ce navighează pe anonim pe web?

Am precizat destul de clar de ce utilizatorii de Internet ar trebui să intre online cu o identitate anonimă. Totul se reduce la menținerea vieții private și la îmbunătățirea securității. Chiar și cu toate motivele convingătoare, unii refuză să creadă că datele și confidențialitatea lor sunt în pericol. Și din acest motiv, am făcut o listă care să explice de ce cineva ar trebui să folosească internetul în mod anonim. Aruncă o privire.

 • Căutați site-urile web fără a lăsa urmă de identitate.
 • Nu stați în siguranță de către amatorii care caută să vă acceseze informațiile.
 • Puteți ocoli supravegherea și cenzura națională pe internet.
 • Trebuie să păstrați căutările private.
 • Descărcați torentele în timp ce ascundeți adresa dvs. IP.
 • Accesați Internetul fără restricții artificiale.
 • Protejați-vă când utilizați un hotspot Wi-Fi.
 • Evitați reclama direcționată.

Cum să parcurgi anonim – proxy VPN vs Tor Vs

După ce știți cât de periculos poate fi navigarea pe web fără protecție, veți realiza că a fi anonim online este o binecuvântare. Produse precum VPN-urile și proxy-urile au fost dezvoltate pentru cei care erau suficient de înțelepți pentru a ajunge la această concluzie. Deși niciunul nu este ca celălalt, toți au viziunea de a realiza un lucru și asta îi ajută pe utilizatori să obțină anonimatul.

VPN-uri

O rețea privată virtuală este o metodă sigură care protejează datele utilizatorilor prin criptarea datelor lor atunci când călătoresc de la computerul utilizatorilor către serverele furnizorului VPN. Acest întreg proces de criptare păstrează datele utilizatorilor în siguranță împotriva furturilor, supravegherii, a privirilor indurerate și atacurilor rău intenționate. De asemenea, VPN-urile permit utilizatorilor să anonimizeze adresa lor IP reală și să acceseze conținut care este în mod normal blocat pentru adresele lor IP originale. Această tehnologie de anonimizare oferă utilizatorilor posibilitatea de a părea că utilizează internetul dintr-o altă țară. Deci, în concluzie, un VPN face o muncă incredibilă, ajutând utilizatorii să navigheze pe anonimat pe web. Aruncați o privire la ce trebuie să faceți pentru a obține cu succes anonimatul online:

 1. În primul rând, înregistrați-vă cu un serviciu VPN de renume.
 2. După ce v-ați creat contul, descărcați și instalați aplicația VPN pe PC-ul Windows, Mac, iPhone, iPad sau Android.
 3. Lansați aplicația VPN și conectați-vă la un server VPN.
 4. Lăsați aplicația VPN să funcționeze în fundal și navigați pe web în mod anonim.

Tor Browser

Pentru clarificări, browserul Tor nu criptează întregul trafic de pe Internet. Protejează doar traficul trimis prin browser. Chiar dacă Tor face o lucrare grozavă de a anonimiza conexiunea dvs. de internet, poate doriți să examinați în continuare câteva reguli înainte de a avea încredere în browser cu datele dvs. Când utilizați Tor, traficul dvs. de internet trece prin mai multe noduri sau relee. Fiecare dintre aceste noduri decriptează o parte din trafic înainte de a călători la următorul. Releul final, supranumit nodul de ieșire, decodează stratul cel mai interior și trimite datele originale la destinație fără să știe sau să dezvăluie adresa IP sursă. Acest lucru complică navigarea anonimă cu Tor.

Proxy DNS inteligent

Un alt mod de a naviga pe anonim pe web este printr-un server proxy este un computer sau o aplicație care funcționează ca intermediar între dispozitivul dvs. și site-ul sau serviciul pe care îl accesați. Dar, fac foarte puțin pentru a vă oferi protecția pe care o căutați. Deși reprezentanții furnizează un anumit nivel de anonimat online, criptarea datelor nu este modul în care operează. S-ar putea să fiți capabil să aveți o cheie scăzută cu unele dintre site-urile pe care le vizitați, dar rețineți că, cu proxies, ISP-ul dvs. vă poate urmări activitățile online.

Cele mai bune VPN-uri pentru navigarea pe anonimat pe web

Când vă aflați pe piață pentru un VPN, vă aflați, practic, dintr-un singur motiv bun și acesta este securitatea. Rețineți că, cu anonimatul, vine securitatea, iar atunci când oamenii au cea mai slabă idee despre cine sunteți, ați putea să vă intereseze mai puțin de ceea ce faceți online. Fiecare VPN este diferit decât celălalt în multe privințe, cum ar fi unele funcții și servicii. Totuși, le promit utilizatorilor lor un nivel de anonimat atunci când folosesc internetul. Alegerea potrivită pentru un VPN ar fi una care nu ține jurnalele, folosește metode puternice de criptare și păstrează datele sub incidență. Lipsa experienței corespunzătoare, ar putea fi greu pentru dvs. să alegeți ce furnizor de servicii VPN ar trebui să selectați. Din fericire, am făcut munca pentru tine și am prezentat totul în tabelul de mai jos.

Deși v-am oferit multe opțiuni, votul nostru trebuie să fie valabil ExpressVPN. Va trebui să încercați să înțelegeți de ce este în top lista noastră, dar vă vom oferi o scurtă privire de ansamblu. ExpressVPN oferă cele mai bune viteze și aplicații cele mai sigure. Ofera performante excelente pentru a se potrivi cu serviciile lor de înaltă calitate. Cu opțiuni grozave, vine un preț mai mare. Dar, este sigur să spui că cu ExpressVPN, vei primi banii în valoare. S-ar putea să doriți să consultați și articolul nostru pe cel mai bun VPN pentru navigare anonimă.

Căutați pe anonim pe web

Ce zici de această pelerină de invizibilitate acum? Sperăm că, după ce ați citit acest lucru, ați înțeles că confidențialitatea dvs. nu trebuie luată cu un bob de sare. Chiar și cele mai mari și mai populare platforme precum Facebook ar putea să vă încalce confidențialitatea. Lucrul amuzant în acest sens este faptul că ești de fapt cel care le înmânează practic informațiile pentru a omite în mod deliberat politica de confidențialitate și pentru a nu lua măsuri de precauție. Suntem foarte norocoși să trăim într-o perioadă în care încă sunt dezvoltate instrumente și metode concepute pentru a ajuta utilizatorii să mențină ceea ce a rămas din confidențialitatea lor. Vă recomandăm cu tărie să utilizați un VPN, un proxy sau un browser Tor pentru a vă asigura că nu vă faceți rău online. Știi ce spun ei, mai bine în siguranță decât îmi pare rău, nu?

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map