Cum să preveniți anunțurile și să blocați pop-urile

Dacă există un lucru pe care majoritatea utilizatorilor care își desfășoară cea mai mare parte a activității online sau își petrec foarte mult timp pe internet, este ura lor pentru numeroasele reclame care apar fie atunci când transmit emisiunea preferată, fie când navighează prin conținut de pe site-urile lor preferate. Poate fi atât de enervant să fii întrerupt în permanență cu trucurile de marketing care încearcă întotdeauna să promoveze ceva de care cel mai probabil nu ai nevoie sau informații de care nu te-ar interesa cu adevărat..


Cum să preveniți anunțurile și să blocați pop-urile

Cum să preveniți anunțurile și să blocați pop-urile

Anunțul conduce traficul

Ar fi greșit să le considerăm ca niște roboți care sunt concentrați doar pe întreruperea experienței dvs. de navigare, întrucât adevărul este că acestea sunt rezultatul unei investiții de către diverse site-uri care doresc să le crească traficul. Șansele ca s-ar putea să întâlniți ceva care vă place sau să vă intereseze printr-una dintre aceste pop-up-uri este foarte slab, dar acesta este suficient pentru ca proprietarii site-ului să afișeze acele reclame..

Aceste reclame sunt răuvoitoare?

Un lucru nefericit care provine de la aceste reclame este faptul că unii dintre ei au potențialul de a vă infecta computerul cu lucruri precum malware, ransomware, viruși și o varietate de alte amenințări care sunt sigure că vor provoca fie pierderi de date, fie intruziune de intimitatea ta Scăparea de ele ar putea deveni chiar dificilă dacă se întâmplă să utilizați unul dintre serviciile furnizate de site-ul care face publicitate. Acest lucru este în mod normal în cazul în care utilizați o versiune gratuită a unui software sau serviciu și, cu aproape toate serviciile, puteți opri reclame prin abonarea la pachetul premium al serviciului respectiv..

Dacă totuși nu sunteți sigur că puteți trece la versiunea plătită a software-ului dvs. și doriți să continuați să folosiți versiunea gratuită a acesteia, mai aveți la dispoziție o serie de instrumente pe care le puteți utiliza pentru a scăpa de acele reclame enervante.

Prevenirea reclamelor & Blocarea pop-urilor prin browser

Una dintre cele mai ușoare metode de a împiedica orice pop-up să întrerupă ceea ce sunteți până la online este să configurați câteva lucruri prin browser. Vom arunca o privire la câteva dintre cele mai populare browsere și vă vom arăta ce puteți face pentru a împiedica orice pop up să vă perturbe experiența de navigare.

1. Mozilla FireFox

Usor unul dintre cele mai populare browser de pe piață astăzi, Mozilla FireFox oferă opțiuni ușoare care vă vor permite să faceți experiența de navigare mult mai perfectă. Iată ce trebuie să faceți:

 1. Lansați browserul.
 2. Deschideți opțiunea meniu.
 3. Selectati optiunile”.
 4. Deschideți „Conținut”.
 5. Ar trebui să vedeți opțiunea „Blocați ferestrele pop-up”. Verifică. Asta e.

2. marginea

În timp ce Windows încearcă să îi determine pe clienți să adopte noul browser, iată ce puteți face pentru a bloca orice formă de ferestre pop-up pe Microsoft Edge:

 1. Începeți făcând clic pe pictograma aplicației Edge.
 2. În colțul din dreapta sus al paginii, faceți clic pe cele trei puncte, „…”.
 3. Accesați „Setări”, apoi „Setări avansate”..
 4. Ar trebui să existe o opțiune Block Pop-Ups. Lasă-l albastru, ceea ce înseamnă activat.

3. Chrome

Chrome este probabil unul dintre cele mai utilizate browsere din lume, datorită în parte compatibilității browserului cu multe dintre serviciile online ale Google. Blocarea anunțurilor și a pop-urilor prin browser este o muncă ușoară, în care va trebui doar să:

 1. Porniți browserul.
 2. Deschideți fila Meniu, acesta ar trebui să fie cele trei puncte verticale.
 3. Faceți clic pe opțiunea „Setări”.
 4. Apoi faceți clic pe „Afișați setări avansate”.
 5. Mergeți la secțiunea Confidențialitate.
 6. Selectați „Setări conținut”.
 7. Apoi mergeți la „Pop-up”.
 8. Activați opțiunea „Nu permiteți niciunui site să afișeze ferestre pop-up”.
 9. Există, de asemenea, câteva extensii pe care le-ai putea folosi pentru a face acest lucru, cum ar fi OpenGoAdblock, Adguard, Adblocker & Pop-up Blocker Pro.

4. Opera

Credem că este sigur să spunem că majoritatea utilizatorilor Opera utilizează serviciul prin intermediul telefoanelor lor mobile, dar pentru cei care încă se bazează pe el atunci când sunt pe laptop sau pe computere desktop, iată procesul pe trei etape pe care trebuie să îl implementezi:

 1. Mergeți înainte și deschideți browserul.
 2. Navigați la opțiunea de meniu din stânga sus.
 3. Veți vedea o opțiune „blocare anunțuri” pe lista dvs. Asigurați-vă că este activat.

5. Internet Explorer

Dacă tot sunteți bine cu vechiul Internet Explorer al Window, atunci va trebui să faceți următoarele pentru a pune toate reclamele și ferestrele pop up:

 1. Începeți prin lansarea browserului.
 2. Mergeți la „Instrumente”, dar dacă nu o vedeți la început, puteți apăsa tasta Alt pentru ca aceasta să apară.
 3. Apoi selectați „Opțiuni”.
 4. Faceți clic pe fila „Confidențialitate”.
 5. Căutați elementul pop-up Blocker.
 6. Bifează caseta „Blocare pop-up” sau „Pornire blocantă pop-up”.

6. Ublock

Dacă utilizați mai multe browsere și doriți să implementați o soluție care să se ocupe în unanimitate de toate blocurile și pop-urile care pot apărea prin toate acestea. Iată ce trebuie să faceți:

 1. Asigurați-vă că utilizați cea mai recentă versiune a browserului. Puteți face acest lucru prin obținerea unei actualizări.
 2. Conectați-vă pe site-ul Ublock, aici.
 3. Descărcați extensia, apoi lansați browserul.
 4. Selectați o locație de care vă veți aminti și selectați „Salvați”.
 5. Rulați fișierul pe care l-ați instalat în browser.
 6. Apoi deschideți browserele pe care le-ați instalat extensia Ublock.

Utilizarea VPN-urilor pentru a bloca reclame & Pop Ups

Aceeași tehnologie implementată prin protocoale precum OpenVPN, Secure Sockets Layer (SSL) și criptarea AES de 256 biți face posibilă un serviciu VPN credibil să furnizeze servicii pop-up și blocare de anunțuri tuturor abonaților săi. Acest lucru înseamnă, pe deasupra de a fi anonim, de a putea transmite conținut geore-restricționat și de a preveni ambele DNS & Scurgeri IP, veți putea să vă bucurați de o navigare fără întreruperi fără întrerupere, indiferent de ce ați accesat online. Iată pașii de bază pentru instalarea unui VPN:

 • Efectuați unele cercetări și identificați un furnizor VPN credibil. Iti recomandam ExpressVPN, și puteți ajunge să vedeți de ce prin intermediul nostru Recenzie ExpressVPN.
 • Descarca & instalați furnizorul VPN selectat.
 • Începeți să vă bucurați de experiența dvs. online, fără orice adăugări și ferestre.

Nu trebuie să configurați nimic cu serviciul VPN, deoarece acesta este deja configurat.

Cum să preveniți anunțurile și să blocați pop-urile

În timp ce o mulțime de reclame online este suportabilă, multe reclame și pop-uri sunt intruzive și în jos în jos. Din fericire, puteți bloca aceste reclame și ferestre de tip pop-up utilizând instrucțiunile enumerate mai sus. Nu este nevoie să fii bombardat cu anunțuri irelevante ori de câte ori navigați pe web.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map