Cum să vă răspândiți locația online

Cum să spoof locație online pe PC, Mac, Android, iPhone, iPad și restul dispozitivelor tale? Cea mai tare dezbatere pe internet este acum cât de mult trebuie să fie permis urmărirea? Cel mai important, cât de urmărire este legală? Utilizatorul aplicațiilor are vreun cuvânt de spus în locația lor, fiind urmărit de ISP-uri și alte agenții de internet sau presupunem doar că suntem la mila capriciilor și fantezilor lor? Răspunsul evident este nu. Nu trebuie să vă dezvăluiți locația online tot timpul. De fapt, este dreptul tău fundamental de confidențialitate să le lași doar pe acele persoane din locația ta pe care le consideri demne. Aceasta înseamnă doar prietenii și familia.


Cum să vă răspândiți locația online

Cum să vă răspândiți locația online

Sunteți în permanență urmăriți online

Cu toate acestea, cu cookie-uri, urmărire sigură și o mulțime de alte programe software conectate pentru a dezvălui cele mai intime detalii tuturor celor dispuși să plătească pentru a le obține, este înțelept să știi cel puțin să îți maschezi locația. În unele cazuri, geo-localizarea este foarte utilă. Ca atunci când sunteți pierdut și utilizați hărți Google pentru a vă întoarce sau pentru a găsi cel mai apropiat restaurant sau magazin. Cu toate acestea, urmărirea geografică poate fi o problemă atunci când ești bombardat de anunțuri ale comercianților de retail local sau când, dacă locuiești în China sau Rusia, vei fi urmărit într-un loc care oferă contrabandă.

Cum să vă răspândiți locația online

Este foarte important să știți cum să vă protejați datele despre locație. Site-urile pe care le vizitați și aplicațiile pe care le utilizați utilizează în principal două lucruri pentru a vă determina locația: adresa dvs. publică IP și datele GPS. Iată câteva modalități prin care vă puteți asigura că locația și călătoriile dvs. zilnice nu sunt cunoștințe publice:

VPN-uri

VPN-urile sunt ultimele din domeniul cibersecurității. Acestea oferă cele mai bune funcții pentru oricine caută o utilizare sigură a internetului și sunt literalmente neprețuite atunci când iau în considerare facilitățile pe care le oferă. Puteți masca locația dvs. în timp real, puteți utiliza un server alt, puteți urmări lucrurile restricționate în regiunea dvs. și vă puteți păstra locația reală ascunsă de alții. Aplicațiile VPN sunt compatibile cu Windows PC, Mac, Android, iOS și FireStick. Puteți configura chiar și o conexiune VPN direct pe router dacă este compatibilă.

Pentru a utiliza VPN pentru a vă falsifica locația online, trebuie să vă înscrieți mai întâi la un furnizor de servicii VPN. Ca orice altceva puteți cumpăra online, există VPN-uri bune și altele proaste. În ceea ce privește cele mai bune servicii VPN pe care le puteți utiliza pentru a vă răspândi geo-locația, ExpressVPN este chiar în vârf. Iată VPN-urile de top din 2018.

Pentru a falsificați locația dvs. online folosind VPN, urmați aceste instrucțiuni:

 1. Mai întâi înregistrați-vă cu un VPN din lista de mai sus.
 2. Apoi, descărcați și instalați aplicația lor VPN pe computer, Mac, Android sau dispozitivul iOS.
 3. Lansați aplicația și conectați-vă.
 4. Din aplicație, conectați-vă la un server VPN.

Adresa dvs. IP cu adevărat va fi acum ascunsă. Toate aplicațiile și site-urile pe care le vizitați vor vedea în schimb doar adresa IP publică a serverului VPN la care sunteți conectat acum.

Dezactivați urmărirea pe browserele și aplicațiile dvs. mobile

Multe browsere și aplicații folosesc urmărirea geografică pentru a îmbunătăți experiența clienților. Puteți dezactiva aceste opțiuni, pur și simplu accesând setările și opriți serviciile bazate pe locație. De asemenea, puteți opta pentru opțiunile „nu urmăriți” din browserul dvs. Problema cu aceasta este însă că veți putea accesa doar un număr limitat de servere și site-uri găzduite. În același timp, acest lucru nu va face nimic pentru a vă masca adresa IP și, prin urmare, locația dvs. reală. Dar este cel puțin un pas către o geo-urmărire mai mică.

TOR

Toți cei care știu orice despre securitatea online și sunt preocupați de acesta, folosesc TOR. Acest browser vă permite să fiți online anonim atunci când trimiteți sau primiți date. Cu toate acestea, nu va împiedica companiile să vă cunoască locația, deoarece adresa dvs. IP va fi în continuare vizibilă. De fapt, autoritățile guvernamentale urmăresc adesea în mod explicit adresele IP care rulează TOR pentru a se asigura că nu sunt utilizate pentru nicio chestiune ilegală.

Utilizați întotdeauna HTTPS

Dacă sunteți conștient de confidențialitate, atunci de fiecare dată când vizitați un site online, asigurați-vă că pe adresa site-ului web există un „S” la sfârșitul HTTP. Acest lucru vă va asigura că conexiunea dvs. este securizată cu SSL sau Secure Socket Layer. Acesta este cel mai de bază tip de securitate online, dar este totuși important.

Utilizați aplicații anti-urmărire

Aceste instrumente sunt utile pentru confidențialitate și securitate la nivel de bază. Acestea vor împiedica site-urile aleatorii să vă urmărească. Cu toate acestea, ei sunt ușor de ocolit pentru hackerii experimentați și prietenii de pe internet. Deci, deși ar putea fi o opțiune bună de zi cu zi, cu siguranță nu trebuie să se bazeze cu ochii închiși.

Dezactivează WebRTC

Configurația RTC sau în timp real se referă la informațiile furnizate oricui o solicită de pe serverul dvs. online. Aceasta înseamnă că ANYBODY vă poate urmări adresa IP. Cu toate acestea, această problemă este, de asemenea, ușor remediată prin instalarea aplicațiilor potrivite. Magazinul de aplicații Android vă poate oferi multe astfel de aplicații. Dacă utilizați browserul Firefox, puteți dezactiva acest lucru direct din setările de configurare.

Social Media

Social Media este echivalentul secolului XXI al clubului local. Este locul în care puteți socializa și găsi oameni cu gânduri similare, fără a ține cont de granițe sau granițe politice. Totuși, te face și sensibil la o serie de prădători care abia așteaptă să te părăsească. De regulă, NICIODATĂ nu dați informații personale nimănui decât dacă aveți motive întemeiate să aveți încredere în ele. Etichetarea prietenilor cu poze din restaurarea locală sau din parcul acvatic poate părea distractivă, dar vă dezvăluie locația și locația celor care toți sunt conectați, punând pe toată lumea în pericol potențial. Dezactivați funcțiile de urmărire automată a aplicațiilor dvs. de socializare și asigurați-vă că postările dvs. sunt disponibile numai pentru persoanele autorizate.

VMs

Mașinile virtuale sau VM-urile sunt excelente pentru a se asigura că agenții nocivi nu intră în fluxul de date al mobilului, laptopului și al altor dispozitive. Practic, o mașină virtuală vă va permite să deschideți fișiere de pe un alt server decât al dvs. Deci, în mod efectiv, dezinformează orice spook-uri pentru locația dvs. reală. Deși este cam obositoare, această metodă este ideală atunci când știi că activitatea ta cibernetică este urmărită.

Cum să vă răspândiți locația online – înfășurați-vă

Dacă vă pasă de securitate și nu doriți ca nimeni să țină filele pe locația dvs., asigurați-vă că urmați metodele de mai sus.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map