Cum să vizionezi TV prin cablu gratuit legal

Ah, televiziune prin cablu! Cel mai mediocru loc de divertisment al omului s-a stabilit vreodată. Televiziunea prin cablu nu a fost niciodată o sursă uimitoare de divertisment. Timpurile comerciale lungi, recepția proastă și incapacitatea de a alege conținut individual nu sunt caracteristici grozave. Lucrurile încep să se îmbunătățească, totuși, pe măsură ce mai mulți oameni sar pe banda de tăiere a cablurilor; scăpându-vă de abonamentul dvs. de cablu. Iată o listă de modalități prin care puteți obține în continuare legal TV prin cablu legal, chiar dacă ați tăiat cablul.


Cum să vizionezi TV prin cablu gratuit legal

Cum să vizionezi TV prin cablu gratuit legal

Urmăriți televizorul prin cablu gratuit pe rețelele de divertisment gratuite

Una dintre cele mai ușoare metode de a urmări gratuit TV prin cablu este de a utiliza conținutul gratuit găsit online. Cele mai multe dintre acestea sunt rețele care necesită un abonament, ceea ce înseamnă că trebuie să vă autentificați pentru a viziona conținutul. Cu toate acestea, acestea au zero taxe de înregistrare. Să trecem la listare!

Sony-Crackle

Cunoscută și sub denumirea de Crackle, aceasta este o rețea de difuzare a materialelor video de divertisment suportată de anunțuri. Este disponibil în 21 de țări și este accesibil pe Android, iOS, televizoare inteligente, console de jocuri și tablete. Puteți viziona emisiuni precum The Oath, Snatch și SuperMansion. Puteți alege să vă înregistrați la Crackle sau nu. Cu toate acestea, înregistrarea vă oferă opțiunea de a vă personaliza experiența de vizionare. Ce este excelent pentru acest site este că ambele opțiuni sunt complet gratuite, motiv pentru care rețeaua este acceptată de anunțuri.

Dacă sunteți localizat într-o țară care este restricționată geo-restricționată de Crackle, o conexiune VPN sau Smart DNS este tot ce trebuie pentru a ocoli acest bloc neplăcut. Aș sugera să încercați ExpressVPN sau Unlocator pentru a evita această restricție. Puteți afla mai multe despre deblocarea Crackle-ului aici.

Yahoo! Vedere

La fel ca Crackle, Yahoo! View este o rețea de streaming acceptată de anunțuri. Nu este prima dată Yahoo! a încercat să-și ia pălăria în cursa de streaming online. De data aceasta, însă, a fost asociat cu Hulu pentru a furniza un depozitar pentru conținut de la ABC, NBC și Fox. Yahoo! Vizualizarea conține, de asemenea, conținut din arhivele sale generale și, deși nu se compară cu serviciile de streaming plătite cu versatilitatea conținutului, este absolut gratuită!

La fel ca Crackle, puteți debloca Yahoo! Vizualizați în afara SUA cu un VPN sau un proxy Smart DNS.

TubiTV

Numărul 3 din această listă este un alt site de streaming gratuit de filme, Tubi TV. Ca majoritatea serviciilor de streaming gratuite, va trebui să suferiți prin anumite anunțuri, dar acestea sunt relativ scurte în comparație cu alte servicii. Cu peste 35 de categorii dintre care să aleagă (cu una în special numită „Not on Netflix”), conținutul este excelent pentru oricine dorește să urmărească gratuit TV TV prin cablu online. Aplicația Tobi TV funcționează pe Android, iOS, Roku, Apple TV, Amazon Fire TV, Xbox, televizoare inteligente Samsung, televizoare Sony Smart și PlayStation.

Dacă sunteți în afara SUA, iată un ghid util despre cum puteți accesa întregul conținut american de la Tubi TV oriunde în lume.

Popcornflix

Continuând serviciile de transmisie gratuită acceptate de anunțuri, Popcornflix este un alt site minunat pe care îl puteți utiliza pentru a viziona gratuit TV prin cablu. Disponibil prin aplicații web bazate pe browser (aplicație de calitate scăzută) și pe iOS, Android, Roku, Xbox 360, Samsung, BlackBerry World, Amazon Fire TV și Chromecast (o calitate mai bună). Deși calitatea conținutului nu este la fel de ridicată ca rețelele de streaming plătite, Popcornflix este un site minunat pe care îl puteți utiliza pentru a viziona gratuit televiziunea prin cablu online. Iată un ghid care explică cum să deblochezi întregul potențial al Popcornflix în afara SUA.

TV.com

Acest site web deținut de CBS reprezintă o abordare interesantă asupra conținutului centrat pe consumator. TV.com are o comunitate activă de buff-uri video care împărtășesc constant cunoștințe despre filme și emisiuni TV. Deși conținutul de pe TV.com nu este la fel de mare din unele dintre celelalte selecții ale noastre, valoarea adăugată a elementului uman din comunitatea sa este un plus binevenit.

YouTube

Ok, știm cu toții despre YouTube. Platforma este un loc minunat pentru a împărtăși conținut original, a-ți construi propriul brand și a-ți explora partea de creare a videoclipurilor creative. Deși YouTube nu este văzut din punct de vedere tehnic ca un serviciu de streaming, puteți găsi în continuare o încărcătură de emisiuni și filme cu puțină căutare. Cu toate acestea, probabil că nu veți găsi nimic foarte recent. Încercați butonul de căutare și vedeți dacă puteți găsi ceea ce căutați, veți fi surprins de ce are de oferit platforma video.

Urmăriți televizorul prin cablu gratuit pe serviciile de streaming utilizând perioada de încercare gratuită

Puteți, de asemenea, să vă ocupați de niște divertisment de calitate la modă a lui Good Ol prin lista lungă de site-uri de streaming disponibile. Majoritatea site-urilor de streaming oferă o perioadă de încercare gratuită de o lună, astfel încât aceasta ar fi o modalitate bună pentru dvs. de a încerca stilul de viață care taie cabluri înainte de a investi.

Sling TV

Sling TV este o aplicație de streaming plătită care se află ca unul dintre cele mai ieftine servicii de streaming de acolo. Au 3 planuri, care variază în prețuri de la 25 USD la 50 USD și o perioadă de 7 zile gratuite. Dezavantajul este că planul mai ieftin conține în continuare reclame, chiar dacă acestea sunt difuzate pentru un timp semnificativ mai scurt decât serviciile neplătite..

Până în prezent, Sling TV este disponibil doar în SUA și Puerto Rico, dar avem o modalitate ușoară de a ne ocoli.

DirecTV Acum

DirecTV Now este un alt serviciu de streaming platit, de data aceasta de la AT&T. Acesta este un canal care vă permite să vizionați CableTV online, dar cu siguranță nu este gratuit. Costul unui abonament este de aproximativ 60 USD și puteți plăti și 5 $ în plus pentru a vă abona la HBO. Dacă sunteți interesat să dați o direcție lui DirecTV și locuiți în afara SUA, încercați acest ghid pentru dimensiuni.

Hulu Live TV

Serviciul de difuzare în direct a lui Hulu, Hulu Live TV, este noua platformă Hulu (încă în versiune beta) TV prin cablu și TV în direct. Hulu Live TV oferă o probă gratuită de 7 zile, cu un cost de 39,99 dolari. Include tot conținutul găsit pe Hulu. Îl puteți urmări pe browser, iOS, Android, Roku, Fire TV, Apple TV, generația 4, Chromecast și Xbox. Deblocați Hulu Live TV dacă nu sunteți în afara utilizării acestui ghid.

YouTube TV

Serviciul propriu de streaming media plătit de pe YouTube este o modalitate excelentă de a obține acces în direct la programe din marile rețele de difuzare din SUA YouTube TV este accesibil prin browsere, televizoare inteligente, Roke, Apple TV, iOS și Android și are o probă gratuită de 7 zile pentru ca tu să o testezi. Aflați mai multe despre ce este YouTube TV aici și deblocați-l în afara SUA folosind acest ghid.

PlayStation Vue

PlayStation Vue, cunoscută și sub denumirea de PS Vue, este serviciul de televiziune pe internet plătit de Sony. Găsită doar în America, PlayStation Vue este un mix de TV în direct, video la cerere și DVR bazat pe cloud, cu o opțiune de încercare gratuită de 14 zile. Puteți debloca PS Vue prin VPN sau Smart DNS și puteți accesa toată bunătatea conținutului de oriunde în lume.

Televiziune prin cablu gratuită online – Gânduri finale

Este simplu: nu mai aveți nevoie de cablu pentru a obține conținut bun. Indiferent dacă decideți să încercați opțiunile gratuite pe care le-am menționat la început sau doriți să apelați la serviciile de streaming cu plată, puteți obține cu ușurință toate TV-ul gratuit prin cablu de care aveți nevoie legal și fără probleme. Care sunt gândurile dvs. pe site-urile de streaming? Folosești vreunul dintre site-urile menționate mai sus? Spuneți-ne în comentarii!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map