Majoritatea furnizorilor de e-mail siguri

Modificările prin e-mail au devenit acum o problemă globală, din ce în ce mai mulți cibernetici care se alătură frazei, la fel cum tot mai multe orașe americane falimentează și devin ghetouri gigant din cauza corectitudinii politice și a impozitelor mari, dar acesta este un alt subiect. Mai mult, acest lucru necesită servicii de e-mail sigure care să păstreze toate e-mailurile în mod corespunzător confidențial și să le protejeze împotriva modificărilor ilegale. E-mailul securizat nu înseamnă doar un e-mail criptat, ci și cele care păstrează un anonimat mare, precum și sisteme de e-mail care se autodistrug. În revizuirea de mai jos, aruncăm o privire asupra celor mai siguri furnizori de e-mailuri din lume.


Majoritatea furnizorilor de servicii de e-mail sigure

Majoritatea furnizorilor de e-mail siguri

S-au rezumat cele mai sigure servicii de e-mailuri din lume

Am testat diverși furnizori de email. Iată cele mai sigure:

 1. ProtonMail
 2. MailFence
 3. Tutanota
 4. CounterMail
 5. HushMail

Majoritatea furnizorilor de e-mail siguri

Următoarele sunt considerate unii dintre cei mai siguri furnizori de servicii de e-mail:

ProtonMail Review

ProtonMail se asigură că cifrarea și decriptarea totală se vor întâmpla în aplicația care este disponibilă pentru Android și iOS sau pentru browser, utilizând JavaScript. Majoritatea serverelor ProtonMail stochează doar e-mailuri criptate care vin fără chei și / sau parole care pot fi utilizate pentru descifrarea lor. ProtonMail a fost recunoscut și acceptat ca unul dintre cele mai sigure servicii de e-mail, deoarece are un filtru de spam puternic, precum și o interfață simplă care include scurtături de la tastatură și editarea textului bogat..

Pentru a organiza chiar și e-mail automat, ProtonMail folosește etichete, directoare personalizate și reguli pentru e-mailurile primite, de asemenea, cu conturi plătite. Mai mult, nu permite căutarea într-un text de mesaj criptat. Acest lucru necesită ca toate e-mailurile să fie descifrate în timp real în browser.

Chiar și utilizatorii ProtonMail pot răspunde în formă criptată folosind o parolă pentru a decripta poștă. În plus, orice e-mail trimis prin ProtonMail expiră automat după patru săptămâni. Utilizează standardul OpenPGP și nu este accesibil prin IMAP și SMTP. Mai mult, nu există plug-in-uri Outlook, precum și pluginuri pentru alte e-mailuri. Puteți avea chiar propriul nume de domeniu.

Examinare Mailfence

Criptarea prin e-mail nu este caracteristica singulară a Mailfence. Acesta este un serviciu de calendar și e-mail care se concentrează foarte mult pe securitatea poștale. Aici un serviciu web și un cont de e-mail includ criptarea cheilor publice OpenPGP. Este posibil să creăm perechi de chei pentru conturile dvs., gestionând, de asemenea, un magazin de mai multe chei pentru cei cărora doriți să le trimiteți e-mailuri în siguranță.

Mailfence este accesibil folosind SMTP și IMAP prin conexiuni securizate TLS / SSL cu orice program de e-mail pe care îl alegeți. Mai mult decât atât, Mailfence nu poate fi utilizat pentru a transmite mesaje criptate celor care nu utilizează OpenPGP și sunt fără cheie publică. De asemenea, software-ul pentru Mailfence nu este disponibil pentru inspecție open source. Desigur, acest lucru reduce atenția vieții private și a sistemului. Mailfence se bazează în Belgia și se supune regulilor și reglementărilor belgiene și ale UE. Spațiul de stocare online la 200 MB este oarecum limitat.

Tutanota Review

Tutanota este similară cu designul ProtonMail înțelept și este, de asemenea, cunoscut a fi sigur. Toate trimit unii cu criptarea și decriptarea pe dispozitiv și folosește o cheie de criptare extrem de privată la care chiar Tutanota nu poate avea acces. Această cheie de criptare extrem de privată este tot ceea ce este necesar pentru schimbul de e-mailuri securizate cu alți utilizatori ai Tutanota. Pentru e-mailurile cu criptare în afara sistemului, este necesară o parolă a mesajului.

Acest lucru poate fi luat de către destinatar prin e-mail printr-o interfață web care le permite să răspundă și în siguranță. Tutanota folosește RSA și AES pentru criptarea mailului și nu este în măsură să primească e-mailuri din surse externe care folosesc un anumit standard. Serverele lui Tutanota sunt plasate în Germania și în alte țări ale UE, unde se aplică predominant reglementările germane.

Aplicațiile și interfața web pentru Android și iOS pot fi utilizate complet și includ un filtru de spam și foldere personalizate. Conceptul de căutare nu există și nu poate fi trimis nimic, ci text simplu, precum și fișierele atașate de la Tutanota. Nici accesul SMTP și IMAP nu sunt disponibile și nici pluginuri pentru alte servicii populare de e-mail asortate.

Recenzie CounterMail

Acest serviciu de e-mail este destinat celor care își iau în serios confidențialitatea prin e-mail. CounterMail implementează un mail criptat OpenPGP extrem de sigur în browser cu o aplicație Java care realizează toate criptografiile necesare pe computer. Doar acele emailuri care sunt criptate sunt stocate pe toate serverele CounterMail. Serverele bazate pe CounterMail în Suedia sunt fără discuri dure și toate datele sunt stocate doar în memoria lor. În cazul în care cineva încearcă să modifice direct un server, toate datele s-ar putea pierde irevocabil. Acum este ceva despre care să scrii acasă în termeni de securitate.

Mai mult, cheile de decriptare prin e-mail sunt disponibile printr-un stick USB. Acest stick va fi necesar pentru logarea în CounterMail. Nu puteți decripta e-mailurile fără aceasta, chiar dacă un hacker silențios pune stăpânire pe parola dvs. folosind un software pentru keylogging sau prin trucuri sociale.

Această securitate adăugată, desigur, precum și compulsia pentru Java fac din CounterMail ceva mai puțin convenabil și simplu de utilizat decât omologii săi. Puteți obține acces SMTP și IMAP, utilizabil cu orice program de e-mail activat OpenPGP și care include K-9 Mail pentru Android.

Hushmail Review

Cheile pentru criptarea prin e-mail sunt generate și ulterior stocate pe serverul Hushmail. Odată folosită parola, Hushmail va decripta toate e-mailurile stocate de aceasta. Cu toate acestea, în cazul în care cheile sunt stocate numai în formă encriptată, acest lucru nu va fi posibil. Hushmail utilizează o aplicație iOS sau o interfață web pentru a schimba ușor e-mailuri criptate și sigure. Funcționează cu alți utilizatori de Hushmail, dar este posibil să trimiteți prin e-mail oricine.

Sunt capabili să citească toate e-mailurile criptate folosind o parolă partajată și o interfață web. Deoarece Hushmail folosește OpenPGP, este posibil să primești e-mailuri criptate din surse externe. 

Aveți nevoie de un nivel suplimentar de securitate? Utilizați VPN

Puteți face mai sigure toate activitățile dvs. de internet, inclusiv e-mailul, folosind o rețea privată virtuală în timp ce navigați pe web. Când vă conectați la un server VPN, conexiunea dvs. la Internet este criptată în siguranță și adresa IP publică este de asemenea mascată. Citiți recenzia noastră aprofundată a tuturor celor mai buni furnizori de servicii VPN.

Cele mai sigure furnizori de e-mail – Înfășurați

Deoarece securitatea cibernetică a devenit un element prioritar în toată lumea astăzi, se dezvoltă tot mai multe servicii de e-mail sigure. Cele menționate anterior indică doar tipurile disponibile și protecția oferită. Există multe altele, fiecare cu caracteristicile lor distincte pentru a proteja confidențialitatea, sensibilitatea și confidențialitatea. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map