Noțiuni de bază cu Streaming Twitch

Jocurile video au fost întotdeauna populare, dar nimeni nu și-ar fi putut imagina vreodată faima pe care a câștigat-o în întreaga lume, datorită streamingului.


Noțiuni de bază cu Streaming Twitch

Ghidul pentru începători Ultimate Twitch

De mai mult timp, oamenii au jucat jocuri video pe propriile computere, fie singuri, fie cu un partener. Au avut și opțiunea de a juca împotriva cuiva pe un alt dispozitiv.

Dar streaming-ul a dus jocurile video la un nivel diferit cu totul. De fapt, nu mai este o activitate de agrement a băieților tineri. Este o afacere de mai multe milioane de dolari care nu este mai puțin decât alte evenimente sportive majore.

Kan își face un nume pentru sine

Twitch este una dintre aceste platforme de streaming care a oferit jocurilor video un sens cu totul nou. Acesta a fost creat de Justin Kan și lansat în 2011, dar a fost achiziționat de Amazon în 2014. Deși Twitch a început doar o altă platformă de jocuri online, acum domină industria jocurilor video..

Are peste 100 de milioane de utilizatori lunari activi, din care 15 milioane sunt utilizatori zilnici. În afară de asta, platforma mai are 2,2 milioane de emisiuni lunare și 241 miliarde de minute de conținut de jocuri transmise în direct. Se datorează în mare parte din noutatea pe care o oferă platforma.

Pe platformă, poți colabora cu alți jucători la un joc, în timp ce publicul ajunge să te urmărească să joci. De fapt, numărul de oameni care vin să vadă oamenii să joace sunt mai mult decât cei care joacă de fapt.

Există, de asemenea, o sală de chat care permite utilizatorilor să comunice direct cu publicul și alți jucători, făcând platforma mai interactivă decât oricare alta. Twitch găzduiește turnee profesioniste de jocuri, talk-show-uri, precum și sesiuni solo realizate de radiodifuzori.

Iată un ghid pentru a începe cu Twitch și a profita la maxim de funcții.

Lucruri de care ai nevoie

Înainte de a începe ca streamer sau radiodifuzor pe Twitch, veți avea nevoie de câteva lucruri. Amintiți-vă că streamerele și difuzoarele de pe Twitch sunt celebrități de pe Internet cu sute de sponsori și mii de adepți de socializare.

Mulți dintre acești oameni joacă jocuri video pentru a-și trăi viața și, de asemenea, ajung să participe la turnee de top din NBA sau NFL. În timp ce acestea pot fi doar câteva norocoase, nu este nevoie de mult pentru a începe ca un streamer Twitch. Următoarele sunt cerințele de bază pentru a începe utilizarea Twitch.

Unul sau mai multe calculatoare

Twitch este accesibil atât de pe computer, cât și de pe dispozitive mobile, dar este recomandat să utilizați un desktop deoarece are mai multă capacitate decât dispozitivele mobile.

Conform recomandărilor lui Twitch, computerul ar trebui să aibă cel puțin un procesor Intel Core i5-4670 sau echivalent, 8 GB sau mai mult RAM și Windows 7 sau mai mare. De asemenea, puteți transmite flux de la un computer Apple.

Pentru streaming de jocuri pe PC, este necesară o placă grafică puternică, de preferință care acceptă cel puțin DirectX 10. De asemenea, aveți nevoie de o conexiune rapidă și fiabilă la Internet, cu o viteză de încărcare de cel puțin 3MBps. Acest lucru este destul de ușor de accesat la conexiunile de internet mobile și acasă.

Dacă doriți să deveniți un radiodifuzor, va trebui să transmiteți fluxul și să îl difuzați în același timp. Acest lucru poate fi dificil din același dispozitiv. Prin urmare, este recomandat să transmiteți un flux de pe un computer în timp ce difuzați de la altul. Acest lucru va preveni supraîncărcarea unui computer.

Aparat foto și microfon

Pe lângă un computer bun, aveți nevoie și de o cameră web și un microfon. Când difuzați publicul va putea să vă vadă împotriva jocului dvs. și să obțineți că aveți nevoie de o cameră web de înaltă calitate.

Cu cât este mai înaltă calitatea camerei dvs., cu atât imaginea dvs. este mai bună. De asemenea, aveți nevoie de un microfon bun care să vă permită audienței să vă audă clar.

În timp ce setul cu cască pentru jocuri include un microfon decent, pentru cea mai bună calitate, luați în considerare achiziționarea unui microfon separat, fie ceva pe care îl puteți agăța pe hainele dvs. fie pe locul de pe birou..

Cont Twitch

După ce ați găsit aspectul tehnic, trebuie să vă creați un cont pe Twitch. Alăturarea platformei este destul de simplă și simplă. Trebuie să vă conectați la twitch.tv și să creați un cont. Alăturarea și difuzarea pe Twitch este complet gratuită, dar pentru a te distinge de restul, trebuie să depui eforturi.

Asigurați-vă că utilizați un avatar și un banner personalizat, astfel încât să vă puteți recunoaște instantaneu. De asemenea, nu uitați să introduceți o descriere interesantă a dvs..

Streaming software

Fără un software de streaming, nu puteți arăta jocul în întreaga lume. Două dintre cele mai populare programe de streaming sunt software-ul Open Broadcasting gratuit (OBS) și XSplit plătit.

Crearea unui nume pentru tine

După ce ai setat întregul set, ești pregătit să începi să faci streaming și să creezi o audiență. Ca orice platformă de socializare, crearea unui nume pentru tine în Twitch necesită timp, efort și răbdare.

Există milioane de alții ca tine pe platformă și ai mereu concurență dură. Acesta este motivul pentru care efectuarea următoarelor patru lucruri este un element indispensabil pentru a construi următoarele pe platformă.

 • Consistenta: Când ești nou, ar trebui să fii în concordanță cu conținutul tău, precum și cu execuția ta – trebuie să fii la timp. Trebuie să faceți întotdeauna flux la un moment dat, astfel încât publicul să știe când să vă privească conținutul. Chiar dacă la început nu aveți mulți spectatori, este important să continuați. Coerența este esențială; a avea o prezență întâmplătoare, neregulată, nu va fi de niciun bun.
 • Interacţiune: Interacționarea și implicarea cu publicul, precum și cu alte emisiuni este o parte importantă a procesului. Acesta ajută la dezvoltarea relațiilor și acumulează un număr mai mare de adepți.
 • Răbdare: Deși Twitch a creat senzații pe Internet din streamer, nu uitați că concurența este rigidă și va dura ceva timp. Să fii răbdător și să continui un conținut de calitate în streaming, te va ajuta în cele din urmă să faci o notă.
 • Respectați regulile: Există lucruri pe care vi se permite să le faceți pe Twitch și lucruri pe care nu ar trebui să le încercați niciodată. Dacă încălcați Termenii și condițiile de furnizare a serviciului, s-ar putea să vă găsiți interzis de la Twitch fără a reveni.

Gânduri finale

Acum, în mod evident, Twitch a devenit cea mai populară platformă de streaming de jocuri electronice existentă. Cu toate acestea, nu este singurul. Consultați aceste alternative minunate de Twitch pentru a vă face o idee mai bună despre diversele servicii de streaming de jocuri.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map