NVIDIA Shield TV vs Shield TV Pro – Care este mai bun?

Nvidia Shield TV vs Shield TV Pro – Care dintre ele ar trebui să cumperi? Streaming-ul a devenit un segment foarte popular, iar marile companii de tehnologie încearcă să prindă o plăcintă mai mare din acest sector cu o dezvoltare rapidă. De la behemoths ca Apple și Amazon până la jucători vechi ca Roku, toată lumea a urcat pe bandwagon! Nici măcar Nvidia, un brand asociat cu jocurile pe PC nu a reușit să reziste tentației. Dispozitivul său de streaming orientat pentru jocuri intitulat Shield TV a creat destul de mult în 2015, când a debutat. Acesta a avut unele dezavantaje, dar succesorul, de asemenea, Shield TV 2017 a reușit să ironizeze cea mai mare parte a glitch-urilor într-o asemenea măsură, care a fost numit flagship-ul Android TV. Cu toate acestea, Nvidia a lansat și o versiune Pro la CES 2017. Poate face ca alegerea potrivită potrivită să fie dificilă pentru tine. Am pregătit următoarea comparație Nvidia Shield TV și Shield TV Pro în speranța că vă va ușura decizia finală.


NVIDIA Shield TV vs Shield TV Pro - Care este mai bun?

NVIDIA Shield TV vs Shield TV Pro – Care este mai bun?

Nvidia Shield TV vs Shield TV Pro

Alegerea dintre Nvidia Shield TV 2017 și versiunea Pro poate fi confuză. Ambele instrumente sunt disponibile cu specificații solide și performanțe satisfăcătoare pe motivele cheie. O analiză și o comparație minuțioasă vă pot face sarcina mai ușoară.

Proiecta

Nvidia Shield TV 2017 și Shield TV Pro diferă în ceea ce privește designul, pentru început. Dacă ați văzut prima versiune de ecran TV, atunci veți găsi o asemănare cu primul dispozitiv și Shield TV Pro. Shield TV 2017 este mai compact și în primul rând este mai bine spațiile înghesuite. Cantareste doar 250 de grame fata de cele 654 de grame ale profesionistului. Coafura este destul de similară în ciuda diferenței mari de dimensiune și greutate.

NVIDIA Shield TV vs Shield TV Pro - Proiectare

NVIDIA Shield TV vs Shield TV Pro – Proiectare

Specificații

Este firesc ca Nvidia Shield TV 2017 Pro să aibă o specificație mai bună decât Shield TV 2017. În modelul Pro, primiți slot micro-USB, precum și slot microSD. Acestea nu există în modelul standard de Shield TV. Cu toate acestea, ambele modele au porturi USB și HDMI. Pro este dotat cu un HDD mamut de 500 GB, spre deosebire de spațiul de stocare intern de 16 GB din 2017 Shield TV. Restul specimenului este același pe ambele dispozitive. Amândoi sunt livrați cu o telecomandă în pachet. Ambele dispozitive sunt alimentate de procesorul Tegra X1, foarte apreciat de Nvidia și de 3 GB RAM.

NVIDIA Shield TV vs Shield TV Pro - Specificații

NVIDIA Shield TV vs Shield TV Pro – Specificații

Caracteristici și software

În ceea ce privește streamingul și lista de funcții, nu există prea multe lucruri pentru a separa cele două dispozitive. Ambele dispozitive vă permit să transmiteți flux de conținut HD de la servicii precum Netflix și conținut HDR 4K este acceptat. De asemenea, aceste dispozitive acceptă Amazon Prime Instant Video, precum și Hulu. În ceea ce privește jocurile, puteți transmite flux direct utilizând un computer sau utilizați serviciul de abonare GeForce Now. Ambele acceptă funcția AI asistent Google. Ambele dispozitive au suport pentru Wi-Fi 802.11ac și rulează pe o nouă versiune de Android TV alimentată de Android 7.0 Nougat.

Preț

Aici există cea mai mare diferență! TV Shield 2017 costă cu 100 de dolari mai puțin decât fratele Pro. Versiunea Pro nu se adresează în mod clar celor cu un buget modest.

NVIDIA Shield TV vs Shield TV Pro - Preț

NVIDIA Shield TV vs Shield TV Pro – Preț

Telecomandă

Atât TV Shield TV, cât și fratele său Pro vin cu unitatea de telecomandă, dar telecomenzile nu sunt aceleași. Telecomanda TV Shield din 2017 nu are o mufă pentru căști. Dar are încorporat IR blaster, astfel încât să-l puteți utiliza pentru a controla televizorul. 2017 Shield TV Pro este lipsit de blaster IR, dar include o mufă pentru căști. Telecomanda Shield TV Pro este alimentată prin port micro USB, care este folosit pentru a reîncărca bateria din interior, spre deosebire de telecomanda standard.

Kodi

Atât Nvidia Shield TV cât și Shield TV Pro sunt potrivite perfect pentru Kodi. Puterea lor impresionantă de procesare le permite să gestioneze perfect aplicația Kodi 17 Krypton.

Cel mai bun VPN pentru Nvidia Shield

Ca în orice alt dispozitiv de streaming, aplicațiile și canalele pe care le puteți obține pe Nvidia dvs. depind de țara dvs. actuală de reședință. Americanii, de exemplu, ajung să acceseze canale precum American Netflix, HBO GO și Hulu. Toate aceste aplicații sunt geoblocate în afara SUA. Pentru a ocoli restricțiile regionale, trebuie să răsfățați locația Nvidia Shield folosind o rețea privată virtuală, precum VPN. Procesul de configurare a unui VPN pe orice scut Nvidia nu este atât de dificil; nu trebuie să fii o tehnologie ciudată pentru a le da seama. Beneficiile pe care le obțineți sunt însă imense.

Mai jos puteți găsi o listă cu cele mai bune servicii VPN atât pentru Nvidia Shield, cât și pentru Nvidia Shield Pro.

Nvidia Shield TV vs Shield TV Pro – Care dintre ele să cumperi?

Aceasta poate fi o întrebare complicată chiar și după compararea celor două dispozitive de streaming, așa cum este. Cei mai importanți factori care vă vor ajuta să faceți alegerea finală între duo este spațiul de stocare. Gândește-te dintr-o perspectivă practică. Spațiul de stocare de 16 GB va fi acoperit mai repede decât vă puteți imagina, iar HDD-ul de 500 GB poate găzdui o mulțime de jocuri și fișiere muzicale cu ușurință – chiar dacă acest lucru nu este un spațiu de stocare nelimitat. Hei, viața nu este perfectă!

Dacă locuiți într-un apartament înghesuit și orice cont de un inch contează, atunci modelul Pro poate fi greoi pentru dumneavoastră. Telecomanda este factorul de diferențiere final între cele două. Gândiți-vă dacă doriți o telecomandă comună pentru controlul televizorului și să o puteți folosi pentru a asculta și melodii și pentru a putea gestiona conținutul media este ceva de luat în considerare.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map