Politica de confidențialitate YouTube – Ce trebuie să știți

Platforma video online YouTube are peste un miliard de utilizatori. De asemenea, are versiuni locale disponibile în mai mult de 88 de țări. Cu această multă expunere, confidențialitatea devine foarte importantă. Dacă sunteți o persoană care conștientizează confidențialitatea, iată ce trebuie să știți despre YouTube.


Politica de confidențialitate YouTube - Ce trebuie să știți

Politica de confidențialitate YouTube – Ce trebuie să știți

Cum functioneaza

YouTube respectă anumite criterii pentru eliminarea conținutului care încalcă confidențialitatea cuiva. Ghidul lor de confidențialitate oferă o informație cuprinzătoare despre condițiile în care încălcarea vieții private este încălcată. Dacă doriți să vă plângeți că confidențialitatea dvs. a fost invadată, trebuie să vă puteți stabili prezența în conținutul pe care doriți să îl raportați. Aceasta înseamnă că trebuie să fii în conținut și trebuie să îți încalci confidențialitatea. În timp ce se verifică dacă o persoană este identificabilă, trebuie verificați următorii factori.

 • Este folosită imaginea sau vocea dvs.?
 • Conținutul are numele tău complet?
 • Dezvăluie informații financiare?
 • Dezvăluie informații de contact?
 • Ce alte informații identificabile care sunt personale au fost dezvăluite?

De asemenea, YouTube ia o decizie de fiecare dată când a fost raportată o reclamație privind confidențialitatea pe baza mai multor criterii. Aceștia iau în considerare interesul public, consimțământul și bonitatea de știri.

Ce înseamnă totul??

Care este conținutul care încalcă politica de confidențialitate YouTube? Principalul aspect al politicii de confidențialitate YouTube este că persoanele fizice trebuie să fie identificate în mod unic. Doar atunci conținutul poate fi semnalizat și eliminat. Un videoclip ar trebui să aibă detalii adecvate, astfel încât oamenii să vă recunoască și să nu vă confunde pentru altcineva.

Detalii precum numărul de securitate socială, informațiile de contact, numărul de cont bancar sunt protejate pe YouTube. Dacă cineva încarcă un videoclip care conține oricare dintre detaliile dvs. sensibile, acesta va fi considerat o încălcare a vieții private. Ce constituie o încălcare a vieții private? În cazul în care etichetele jucătorului dvs., avizele de avatar sau informațiile despre adrese sunt incluse în care nu sunt menționate nume, confidențialitatea nu este considerată încălcată. YouTube, desigur, își rezervă dreptul de a lua decizia finală în acest sens.

Depunerea unei reclamații

Întregul proces de depunere a unei reclamații pe YouTube este anonim. Conform YouTube, informațiile de contact sau identitatea reclamantului nu sunt dezvăluite persoanei care a încărcat videoclipul. Reclamațiile în majoritatea acestor cazuri trebuie să fie cereri de primă parte. Acest lucru înseamnă că numai persoana a cărei confidențialitate a fost încălcată poate depune plângere; reclamația nu este în numele altcuiva.

De asemenea, YouTube nu elimină videoclipul în primele 2 zile. Iată cum funcționează – reclamația este depusă. Apoi, încărcătorului i se spune despre încălcare. I se acordă 2 zile / 48 de ore pentru a elimina videoclipul. Dacă încărcătorul în cauză nu respectă, echipa YouTube examinează reclamația.

Consimțământ scris sau dovadă verbală: de ce scrierea este pe perete!

Chiar dacă încărcătorul are o dovadă documentală că persoana a cărei identitate a fost dezvăluită a dat consimțământ pentru aceeași, conținutul trebuie totuși eliminat de pe platformă. Acordurile care acordă acordul înainte de încărcarea videoclipului nu pot fi acceptate sau chiar revizuite de platforma video.

Legile de confidențialitate aplicabile în toată lumea

Îndrumările privind confidențialitatea YouTube sunt constante, chiar dacă legile, regulile și reglementările privind confidențialitatea diferă de la un stat la altul. Ghidul de confidențialitate se aplică utilizatorilor din întreaga lume. Chiar dacă un videoclip nu încalcă legile de confidențialitate din țara dvs., dacă încalcă regulile YouTube, puteți elimina videoclipul.

Videoclipuri private: numai pentru ochi privați?

YouTube are chiar și o setare de confidențialitate pentru a vă proteja identitatea online și a menține un profil în timp ce videoclipurile sunt partajate online. Deci, depinde de dvs., indiferent dacă alegeți să vă protejați confidențialitatea sau să renunțați la asta. Prin ajustarea setărilor profilului, conținutul video trebuie să fie luat în considerare cu atenție, iar interacțiunile online trebuie controlate pentru a vă proteja confidențialitatea pe YouTube. Puteți partaja videoclipuri YouTube în întreaga lume sau le puteți păstra private și alege doar 25 de perechi de ochi care vă pot vizualiza clipurile online.

Împărtășirea videoclipurilor dvs. YouTube

Dacă videoclipurile trebuie împărtășite cu mai mult de 25 de utilizatori sau numai cei fără un cont YouTube, videoclipurile pot fi setate pe „nelistate”. Oricine are adresa web potrivită poate viziona videoclipul nelistat. Aceste videoclipuri sunt imposibil de găsit fără adresa corectă, deoarece nu vor apărea în rezultatele căutării. Dacă aveți un prieten și doriți să împărtășiți ceva urgent și confidențial cu ei sau invers, videoclipurile nelistate sunt calea de urmat. Puteți partaja videoclipuri fără ca oricare dintre ele să devină viral.

Urmărește-ți viața privată? De ce videoclipurile dezvăluie mai mult decât crezi!

Este foarte posibil ca pe videoclip să fie partajate o mulțime de detalii personale, cum ar fi familia, interioarele casei, adresa și multe altele. Dacă vă preocupă confidențialitatea, cel mai bine este să evitați acest lucru.

Protejarea contului dvs. YouTube de ochii încurajați

În calitate de utilizator conștient de confidențialitate, vă puteți proteja videoclipurile YouTube de persoane necunoscute folosind setările de confidențialitate ale contului YouTube. Puteți controla cine vă trimite mesaje și videoclipuri partajate, ceea ce alții pot afla și știu despre videoclip și multe altele.

Gestionați cum sunt vizualizate videoclipurile dvs.

Videoclipurile YouTube sunt cu mult peste un singur dispozitiv sau site. Dacă vă temeți că videoclipurile dvs. sunt încorporate pe site-uri web sau difuzate prin rețelele TV și mobile fără acordul dvs., ajustați opțiunile de încorporare + Sindicare.

Ce altceva poti face

Iată câteva sfaturi suplimentare pentru a vă proteja confidențialitatea YouTube.

 • Gândiți-vă înainte înainte de a posta date personale. Îți dorești cu adevărat să știe web care este culoarea ta preferată sau unde ai fost la școală sau chiar adresa ta de acasă? Nu uitați că fiecare informație pe care ați eliberat-o ar putea fi folosită pentru a vă încălca confidențialitatea.
 • Un alt pas important este să protejați datele contului și să nu partajați parola cu alții. Personalul YouTube nu vă solicită niciodată parole. Nu vă lăsați păcălit dacă cineva se conectează cu dvs. care se preface că este de pe YouTube.
 • Accesați pagina cu setările de confidențialitate și siguranță de pe YouTube pentru a găsi lista instrumentelor pentru gestionarea conținutului și a experiențelor de pe site.
 • Luați întotdeauna permisiunea înainte de a filma persoane sau de a posta informațiile lor personale.
 • O securitate mai puternică pentru conturile Google este esențială printr-o verificare în doi pași.

Luați toate măsurile de precauție pe care le puteți, deoarece YouTube este un punct de întâlnire pentru atât de multe tipuri diferite de oameni. La sfârșitul zilei, doriți să partajați videoclipuri, nu informațiile dvs. personale. Și dacă căutați un VPN bun pentru vizionarea YouTube, veți găsi cele mai bune opțiuni ale noastre aici.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map