Țări cu legi puternice privind confidențialitatea

Viteză, aplicații, prețuri și asistență; acestea sunt câteva dintre caracteristicile pe care oamenii le au în vedere la abonarea la un furnizor de servicii VPN. Rareori utilizatorii VPN se gândesc de fapt la locul în care se bazează serviciul VPN pe care îl folosesc. În ceea ce privește confidențialitatea datelor, legile diferă de la o țară la alta. De aceea, trebuie să parcurgeți un kilometru suplimentar atunci când alegeți VPN-ul potrivit. O VPN care este găzduită într-o țară cu legi puternice de confidențialitate oferă o fiabilitate mai bună decât cea care se află în Five Five Oyes.


Țări cu legi puternice privind confidențialitatea

Țări cu legi puternice privind confidențialitatea

De ce este importantă țara gazdă a unei VPN

Statele Unite găzduiesc majoritatea site-urilor web de top din lume. Și deși există multe servicii găzduite în SUA care beneficiază de avantaje mai mari, nu este tocmai cea mai bună locație pentru un VPN. SUA se numără printre țările care spionează Five Eye și încearcă să-ți urmărească toate datele.

Dacă accesați internetul folosind un VPN găzduit în SUA, datele dvs. pot fi accesate de către guvern în orice moment. Tot ce trebuie să facă este să trimită un mandat către serverele din SUA și să recupereze orice au stocat.

Deși multe servicii VPN susțin că nu țin jurnalele de activitate ale utilizatorilor, acest lucru va trebui să ia la valoarea nominală. Nu există nicio modalitate de a ști cu siguranță dacă un furnizor VPN deține datele dvs. sau nu. Cel mai bun mod este să utilizați o VPN cu sediul într-o „țară sigură”.

Cele mai bune țări pentru a vă găzdui serviciul VPN

Am compilat o listă de astfel de țări în care confidențialitatea datelor dvs. este luată în serios. Orice server găzduit în aceste țări vă va permite să accesați internetul fără să vă preocupați de scurgerea datelor dvs. în mâinile guvernului.

Elveţia

Elveția este una dintre cele mai bune țări pentru un serviciu VPN. Câștigarea fiabilității după ce a găzduit infamatorul suflător Edward Snowden, Elveția a devenit o destinație pentru utilizatorii care caută legi puternice privind confidențialitatea și protecția datelor.

Având în vigoare legi și reglementări federale stricte pentru confidențialitatea și protecția datelor, Elveția este un ofertant de top pentru serviciile VPN. Țara are o istorie în favoarea legilor pro-confidențialitate și ezită când vine vorba de partajarea datelor utilizatorilor cu autoritățile.

Deși Elveția are un parteneriat [B1] cu Statele Unite, ceea ce îi permite acestora din urmă să cedeze datele utilizatorilor elvețieni, acest lucru afectează rar utilizatorii din afara Statelor Unite. Citiți recenzia noastră de VPN pentru Elveția pentru mai multe informații despre serviciile pe care ar trebui să le luați în considerare atunci când căutați un VPN elvețian.

Malaezia

Deși este adevărat că mulți furnizori VPN fac promisiuni goale utilizatorilor lor, nu este cazul celor cu sediul în Malaezia. Legile stricte de confidențialitate și protecție a datelor din țară întorc angajamentele pe care acești furnizori le asumă utilizatorilor.

Legile cheie din Legea privind protecția datelor cu caracter personal asigură confidențialitatea datelor utilizatorilor atunci când se află în mâinile unui terț. Actul tratează, de asemenea, colectarea legală a datelor, reglementând cine poate avea datele utilizatorului și cât timp le pot păstra.

Actul implementează, de asemenea, alte obligații asupra companiilor pentru a asigura protecția informațiilor utilizatorilor. Nu mai vorbim de sancțiuni grele pentru manevrarea greșită a datelor. Acești furnizori de servicii VPN de top sunt cei mai potriviți pentru Malaezia.

România

Cu unele dintre cele mai rapide viteze de internet din lume, România este o destinație emergentă pentru găzduirea serviciului dvs. VPN. Spre deosebire de multe alte țări, România nu ascunde măsurile care invadează confidențialitatea de către guvern sub numele de securitate națională și patriotism. În schimb, țara a plasat instituții precum Autoritatea Națională de Supraveghere a datelor cu caracter personal pentru protecția datelor utilizatorilor.

Locația geografică a României ajută, de asemenea, țara să devină centrul tehnologic atât pentru Europa, cât și pentru Asia. Legile privind libertatea de exprimare și confidențialitatea datelor ajută, de asemenea, la nivelul Libertății de presă din țară abordarea rapidă a SUA.

Olanda

Olanda ia foarte în serios confidențialitatea și au reclamat recent Google că a încălcat unele legi privind confidențialitatea datelor. În timp ce unele țări occidentale încurajează măsuri invazive, Olanda are la dispoziție UE, precum și propriul set de legi pentru protejarea informațiilor utilizatorilor din țara lor.

Nu ar fi o surpriză pentru nimeni că Olanda vine pe locul doi pe Indexul pentru libertatea presei, rămânând doar în spatele Finlandei. Există numeroase exemple de guvernare olandez care a renunțat la conflictele cu datele utilizatorilor.

Olanda este o alegere excelentă pentru a avea un serviciu VPN. Cu legile lor privind protecția datelor, puteți fi sigur că guvernul și alte autorități nu vor putea pune stăpânire asupra datelor dvs..

Norvegia

Este binecunoscut faptul că compania suedeză de găzduire web Bahnhof găzduiește Wikileaks. Când vine vorba de confidențialitate, Norvegia depășește foarte bine Suedia. De asemenea, înregistrează o poziție mai mare în clasamentul indicelui Freedom of Press.

În ciuda faptului că face parte din Spațiul Economic al Europei, Norvegia nu face parte din Uniunea Europeană. Acest lucru a permis țării să își forțeze propriile legi privind confidențialitatea și protecția datelor. VPN-urile norvegiene oferă o protecție mult mai mare decât oricare dintre omologii lor din SUA.

Luăm, de exemplu, serviciul de stocare în cloud Jottacloud, lăudându-se cu originea și hostingul norvegian, care protejează datele utilizatorilor de legile americane. Guvernele străine ar avea nevoie de permisiunea unei instanțe norvegiene pentru a accesa toate datele clientului de pe serviciul cloud. În cazul în care doriți să vă abonați la un VPN de top pentru Norvegia, aruncați o privire la acești candidați. 

Islanda

Islanda nu este o țară care îmi vine în minte atunci când vorbim despre legi stricte de confidențialitate și protecție. Cu toate acestea, acesta limitează țări precum Elveția și Norvegia, care nu au niciun acord sau parteneriat cu nicio altă țară pentru schimbul de informații despre utilizatori.

Țineți cont de locația geografică a țării, mai aproape de America de Nord, țara este o potrivire perfectă pentru utilizatorii cu sediul în Statele Unite care doresc să găzduiască servicii VPN. Țara are ambele legi pro-confidențialitate și permite conectarea mai rapidă la internet la țări precum Statele Unite. Nu mai vorbim de asta, Islanda adora să refuze cererile guvernului străin de a accesa datele utilizatorului.

Concluzie

Pe de o parte, aveți guverne care interzic VPN-urile la un loc, iar pe de altă parte, există țări cu legi stricte de confidențialitate, care îi fac candidați perfecti pentru găzduirea VPN-urilor. Ca utilizator VPN, este posibil să fi citit deja politica de confidențialitate a unui VPN. Deși cei mai mulți dintre ei susțin că nu păstrează niciun fel de jurnal, în cele din urmă, va trebui să luați cuvântul pentru asta.

Evident, un furnizor de servicii VPN poate face promisiuni umflate și ascunde adevărul în termenii și condițiile obositoare pe care nimeni nu îi pasă să le citească. Utilizatorii pot afla adevărul despre aceste servicii. Dacă guvernul poate accesa informațiile utilizatorilor în mod dorit, acesta învinge întregul scop al utilizării unei VPN. Alegeți țara potrivită în care sunt găzduite serviciile VPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map