Serviciul dvs. VPN este de încredere? – Cum să știe

Cu mulți furnizori VPN pe care îi puteți găsi cu ușurință pe Internet, poate fi oarecum dificil să știți dacă serviciul pe care îl utilizați este într-adevăr de încredere. Au existat o mulțime de cazuri în care serviciile au fost cunoscute pentru a ține evidența activității online a clientului lor, numai pentru a le transmite terților pentru o taxă specificată. Furnizorii precum aceștia sunt de renume pentru atragerea clienților prin publicitatea unui serviciu VPN gratuit și pentru ca aceștia să se întrebe de ce alți abonați ar accepta să plătească pentru un serviciu pe care îl pot primi fără taxă. Acest tip de gândire continuă să submineze puternic importanța securității online și îi lasă pe utilizatori vulnerabili riscurilor care există din datele lor fiind ușor accesibile prin internet. Utilizarea unui VPN rămâne în continuare una dintre cele mai bune modalități prin care persoanele își pot asigura identitatea online și, de asemenea, vor avea acces la site-uri și canale pe care altfel nu le-ar putea. Deci, cum se poate stabili dacă un furnizor de servicii VPN este de încredere sau nu?


Serviciul dvs. VPN este de încredere? - Cum să știe

Serviciul dvs. VPN este de încredere? – Cum să știe

Cum să determinați dacă VPN-ul dvs. este de încredere sau nu?

Datorită faptului că piața VPN este la fel de mare, furnizorii își orientează adesea atenția către elemente ale serviciului lor care încearcă să-și asigure clienții cât de sigur este să le facă față cu ei. Vom analiza câteva dintre aceste elemente în această revizuire, astfel încât să fiți bine echipat pentru a evalua cât de util ar putea să vă abonați la un serviciu VPN..

Locația sediului central al acestora

În cazul în care este localizat un serviciu VPN joacă un rol important în determinarea tipului de securitate pe care ar trebui să-l aștepți să primești odată ce te abonezi la serviciul lor. Acest lucru se datorează faptului că, există anumite locuri în întreaga lume în care legislația face posibilă fie guvernul, fie o autoritate asociată să forțeze serviciul să depună înregistrări care vă afișează activitatea online. Dacă un furnizor VPN are sediul într-o astfel de regiune, atunci este sigur să presupunem că nu veți putea beneficia cu adevărat de dreptul dvs. la confidențialitate atunci când sunteți online. Pentru a evita să fii prins de astfel de furnizori, cel mai bine este să te asiguri că selecția nu se bazează în nicio țară care aparține grupurilor internaționale de supraveghere.

Grupuri internaționale de supraveghere

Aceste grupuri sunt identificate în principal prin raportarea la numărul de țări care formează grupul, urmate de termenul „ochi”. În prezent, există trei astfel de alianțe care există;

 • 5 ochi: format din Australia, Canada, Noua Zeelandă, SUA & Regatul Unit.
 • 9 Ochi: format din toate cele de mai sus, plus Danemarca, Olanda, Franța & Norvegia.
 • 14 ochi: format din toate cele de mai sus, plus Germania, Italia, Spania, Suedia & Belgia.

Acordul dintre aceste țări este acela că vor colabora prin împărtășirea de informații pentru a elimina orice activitate criminală sau teroristă care este distribuită online. Pentru a face acest lucru, ei au autoritatea de a solicita informații atât de la serviciile ISP, cât și de la VPN. S-ar putea ca acest lucru să nu se simtă bine pentru oricine nu se consideră criminal și totuși își evaluează dreptul la confidențialitate online. Cel mai bun mod de a evita să vă regăsiți într-o astfel de situație ar fi să căutați un abonat al cărui sediu social nu este stabilit în niciuna dintre aceste țări.

Politica de logare

Un alt element pe care îl puteți utiliza pentru a spune dacă serviciul dvs. VPN este de încredere sau nu este politica de logare a acestora. Diversi furnizori au diverse politici în vigoare și este în interesul dvs. să vă abonați doar la unul care are cea mai robustă politică fără logare posibilă. Dacă faceți acest lucru, înseamnă să citiți cu atenție tipul de serviciu pe care vi l-ați promis de către furnizorul dvs. și să înțelegeți ce presupune politica lor de logare..

De exemplu, puteți găsi un furnizor care afirmă clar intenția lor de a ține înregistrări de informații, cum ar fi următoarele;

 • Adresele IP pe care le-ați folosit.
 • Datele în care v-ați conectat la serviciul VPN.
 • Genul de trafic care a fost trimis prin conexiunea VPN.
 • Cât timp ai fost online.

Atunci când li se solicită motivele pentru stocarea acestor informații, mulți furnizori VPN afirmă că o fac pentru a-și proteja afacerile împotriva persoanelor care ar putea să-și folosească protecția pentru a desfășura activități ilegale online sau chiar pentru a acoperi activități care ar putea deteriora rețeaua lor VPN . Toate aceste răspunsuri sunt în mod rezonabil, deși cu scopul principal de a apela la un serviciu VPN este de a asigura anonimatul online, mulți utilizatori pot argumenta că nu ar fi încă mulțumiți cu înregistrarea acestor detalii..

Recenzii online

Dacă într-adevăr nu aveți timp să luați în considerare în mod individual toate funcțiile care vin cu un serviciu VPN și modul în care toate fac ca furnizorul să merite să vă înscrieți, atunci o modalitate mai rapidă de a le evalua ar fi citirea informațiilor despre clienți și experții trebuie să spună despre experiența lor. Există tone de site-uri web pe Internet unde sunt postate recenzii detaliate privind nivelul serviciilor oferite de un furnizor VPN. După ce ați identificat câteva credibile și ați trecut prin recenziile acestora, veți fi bine informați cu privire la tipul de furnizor în care puteți avea încredere pentru siguranța dvs. online.

Concluzie despre cum să știți dacă VPN-ul dvs. este de încredere

După ce ați ajuns să aflați câteva sfaturi și trucuri, nimic nu trebuie să vă ferească de un furnizor care vă interesează cel mai bine. Dacă mai doriți o recomandare directă de la noi cu privire la ce serviciu VPN să încercați, atunci vă recomandăm să vedeți cât de bine doriți ExpressVPN. Serviciul lor a fost cunoscut ca fiind de prim rang, iar echipa lor de asistență a clienților bine instruită. Cel mai bine ar fi să lăsați întrebări sau comentarii pe care le-ați putea avea în secțiunea de mai jos. Ne-am bucura să aflăm de la tine & fericit să răspundă.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map