Software Anti-Malware – Ce tipuri ar trebui să folosești?

Software-ul anti-malware a devenit rapid un aspect important și fundamental al securității dispozitivului / sistemului dvs., deoarece malware-ul a devenit atât de prolific. Problema este că nu mulți oameni știu ce anti-malware ar trebui să folosească. Citiți mai departe pentru a afla cele mai bune opțiuni de software anti-malware, atât gratuite, cât și plătite.


Software Anti-Malware - Ce tipuri ar trebui să folosești?

Software Anti-Malware – Ce tipuri ar trebui să folosești?

Cel mai bun software plătit anti-malware

1. Malwarebytes

Malwarebytes a reușit să rămână unul dintre cele mai populare programe anti-malware de-a lungul anilor. Acestea oferă un serviciu minunat, atât pentru uz personal, cât și pentru companii, care nu numai că vă pot apăra sistemul de malware, dar îl curăță în întregime.

De fapt, este singurul software anti-malware care a primit un scor complet de curățare „fără cusur” cu AV-TEST.org.

Acest software ar trebui să fie soluția dvs. de rezolvare a problemelor dacă bănuiți că există o infestare cu malware în sistem. Mare lucru este că au chiar și un plan numit „Malwarebytes Chameleon” care poate fi instalat pe Windows chiar dacă instalațiile anti-malware sunt blocate. În timp ce versiunea gratuită a Malwarebytes (căutați-o mai jos!) Este mai mult un remediu pentru sistemele hacked, versiunea complet plătită de asemenea:

 • Previne malware, spyware și viruși.
 • Încetează atacurile de răscumpărare.
 • Protejează programele și sistemele de la hackeri (disponibile doar pe versiunea Windows)
 • Permite o navigare web sigură (doar pentru Windows și Android)
 • Are o setare implicită de actualizare automată pentru protecție continuă.

2. Bitdefender

Bitdefender a obținut o reputație de a fi lider în comunitatea anti-malware și anti-virus. Puteți opta pentru a alege una dintre cele 3 opțiuni plătite: planul Internet Security 2019, planul Total Security 2019 și planul Family Pack 2019. Prețul poate părea puțin extravagant, dar dacă te gândești la el pe termen lung, merită cu totul. De asemenea, Bitdefender are, de regulă, oferte de care puteți beneficia, tot ce trebuie să faceți este să verificați site-ul lor web.

Dacă sunteți un utilizator de internet care caută un software solid anti-virus / anti-malware și s-ar bucura de câteva funcții de securitate adăugate, acesta este serviciul pentru dvs. Ei înșiși sugerează utilizarea planului Total Security 2019, care vine cu acoperire pentru până la 5 dispozitive și durează un an întreg. Puteți chiar testa oferta cu opțiunea lor de încercare gratuită de 30 de zile.

3. McAfee

McAfee este o companie foarte populară de securitate pe internet, ea chiar este parteneră cu o mulțime de mărci de calculatoare, așa că este posibil să aveți deja software-ul pe sistemul dvs..

Acestea oferă diferite produse pentru utilizatorii individuali (pe care îi denumesc consumatori) și pentru întreprinderi. Pentru utilizatorii obișnuiți, aveți opțiunea de a alege unul dintre cele 3 pachete:

 • 1 Dispozitiv McAfee Total Protection: Veți obține standard anti-virus, anti-malware, protecție anti-spam, protecție ransomware, funcție de optimizare a PC-ului, PC Booster, monitorizare firewall și rețea, securitate mobilă (dacă alegeți să o utilizați pe dispozitivul dvs. mobil) și o criptare a fișierelor.
 • 5 dispozitive McAfee Total Protection: Veți obține o funcție de protecție împotriva furtului de identificare pe partea de sus a caracteristicilor standard menționate mai sus. Veți putea, de asemenea, să utilizați software-ul pe 5 dispozitive simultan.
 • 10 dispozitive McAfee Total Protection: Veți obține funcția de protecție împotriva furtului de identificare, caracteristicile standard menționate mai sus și veți putea securiza dispozitivele din toată familia dvs..

Desigur, prețul diferă pe pachet: 59,99 USD, respectiv 89,99 USD, respectiv 99,99 USD. Verificați site-ul web dacă intenționați să utilizați acest serviciu, deoarece au de obicei oferte și reduceri de care puteți beneficia. Puteți chiar să vă înscrieți pentru perioada lor de încercare gratuită pentru a o testa singur.

4. Norton

Un alt nume al gospodăriei, Norton este cunoscut de departe pentru pachetele lor de securitate pe internet. Au multe planuri diferite pentru utilizatorii de companii care necesită soluții complexe de securitate, dar oferă 4 pachete distincte pentru utilizatorii zilnici. Fiecare pachet are opțiunea de abonament de un an sau doi ani:

 • Pachet standard: Acest pachet se poate apăra împotriva virușilor, programelor spyware, malware și amenințărilor online. De asemenea, vă protejează informațiile și tranzacțiile personale. Puteți utiliza acest pachet doar pe un singur dispozitiv.
 • Pachet de lux: Acest pachet poate fi folosit pe până la 5 dispozitive diferite. Veți obține aceleași funcții în pachetul standard cu și un portal web ușor de utilizat, care vă ajută să gestionați toate cele 5 dispozitive.
 • Pachet Premium: Acest pachet poate fi utilizat pe până la 10 dispozitive diferite. Veți obține aceleași funcții ca în pachetul Deluxe și 25 GB spațiu de stocare online securizat.
 • Pachetul Delux cu LifeLock: Acesta este practic pachetul Deluxe cu protecție împotriva furtului de identitate LifeLock, deci 2 servicii într-unul singur. Aceasta este o opțiune excelentă pentru utilizatorii care sunt îngrijorați de identitatea lor furată online.

Puteți testa toate serviciile lor cu opțiunea lor de încercare gratuită, pe care o puteți găsi aici. Când intenționați să cumpărați un pachet, asigurați-vă că verificați pagina lor de oferte Norton pentru toate ofertele și reducerile pe care le au.

5. Kaspersky

În cele din urmă, Kaspersky este o altă companie de securitate pe internet cunoscută pentru dedicarea sa în combaterea amenințărilor online. Kaspersky are o listă de oferte foarte robustă, cu 3 pachete distincte din care să alegeți, puteți personaliza abonamentul pentru a se potrivi nevoilor dvs. în funcție de câte dispozitive doriți să acoperiți și câți ani doriți să fie difuzat. Puteți consulta diferite personalizări aici. Pachetele oferite sunt:

 • securitatea internetului (Pentru un dispozitiv specific).
 • securitatea internetului (mai mult de 1 dispozitiv).
 • Securitate totală (până la 10 dispozitive și 2 conturi de utilizator).

Toate pachetele oferă caracteristici anti-malware, anti-virus, pro-confidentialitate. De asemenea, toate au o caracteristică de protecție bancară online pentru tranzacțiile dvs. Funcția de securitate totală diferă prin adăugarea unei funcții de control parental pentru copiii dvs. Puteți consulta toate produsele lor aici.

Cel mai bun software Anti-Malware gratuit

1. Kaspersky

Kaspersky Labs oferă un software gratuit anti-malware pe lângă versiunile premiate câștigătoare. Produsul este complet gratuit și nu vă solicită să vă abonați la nimic după o perioadă de timp. Veți obține aceeași tehnologie premiată care vă protejează sistemul împotriva virușilor comuni, malware, site-uri web suspecte, fișiere infectate și aplicații periculoase. Când vine vorba de software gratuit, asigurați-vă că descărcați acest program doar de pe site-ul oficial al Kaspersky. Nu utilizați site-uri web ale unor terțe părți pentru această descărcare, s-ar putea să sfârșiți dăunând sistemului în loc să îl ajutați.

Lucrul trist aici este că acest serviciu este disponibil numai pentru utilizatorii Windows. Kaspersky nu are o versiune mobilă sau MacOS a acestui software anti-malware gratuit.

2. Malwarebytes

Dacă descoperiți că ați fost piratat sau infectat cu malware, cel mai simplu și mai simplu mod de a rezolva această problemă este să vă puneți la dispoziție Malwarebytes. În timp ce au un software fantastic anti-malware plătit, acestea oferă și un software gratuit de eliminare a programelor malware.

Partea bună este că vă puteți asigura că opriți hack-ul sau malware-ul să facă orice este cu adevărat dăunător sistemului și datelor dvs. Cu toate acestea, această versiune de Malwarebytes nu acționează ca un software anti-malware din punct de vedere preventiv. Va curăța infecțiile, dar nu le va prinde. Folosiți acest lucru dacă doriți să vă curățați sistemul, dar luați în considerare să parcurgeți mile suplimentare pentru planurile lor plătite pentru a nu garanta infecții malware în viitor.

3. Avast

Avast este un nume despre care probabil ați auzit, având în vedere popularitatea sa vastă în rândul utilizatorilor de internet de zi cu zi. Oferă o versiune plătită pentru software-ul lor anti-malware, dar, din păcate, nu a făcut cu adevărat lista noastră cu cele mai bune 5 de mai sus.

Versiunea gratuită este însă o opțiune excelentă pentru oricine dorește protecție împotriva programelor malware, link-uri rău intenționate, descărcări și viruși. Acesta chiar scanează rețeaua Wi-Fi (și toate dispozitivele conectate) pentru a vă asigura că nu aveți vulnerabilități de care trebuie să vă faceți griji.

4. Avira

Avira este o altă opțiune excelentă pentru software-ul anti-malware gratuit. De fapt, Avira oferă o serie de produse gratuite, inclusiv un VPN gratuit. Cu toate acestea, nu aș sugera să utilizați acest lucru, deoarece VPN-urile gratuite pot fi incredibil de periculoase.

Cu toate acestea, anti-malware gratuit este o opțiune bună pentru persoanele care doresc protecție împotriva programelor malware, viruși, link-uri infectate, adware și spyware. Puteți obține software-ul anti-malware aici. La fel ca în cazul Avast, asigurați-vă că descărcați acest software doar de pe site-ul oficial al Avira.

5. Instrumentul Microsoft pentru eliminarea software-ului rău intenționat

Dacă aveți un computer care încă folosește Windows 7, Vista, 2003, 2008 sau Windows XP, atunci cea mai mare parte a software-ului pe care l-am detaliat mai sus ar putea să nu funcționeze pentru dvs..

Cu toate acestea, Microsoft are un instrument de eliminare software rău intenționat pe care îl puteți utiliza pentru a vă ajuta să vă actualizați modelele de sisteme de operare mai vechi.

Avertisment: Riscuri cu software anti-malware gratuit

Ca și în cazul tuturor lucrurilor gratuite online, trebuie să fii puțin atent. Uneori, un software gratuit este doar malware deghizat (da, chiar și software anti-malware gratuit). Pentru a vă asigura că nu veți descărca nimic care v-ar putea dăuna mai târziu, utilizați doar site-uri de încredere pentru descărcările dvs. Asigurați-vă că primiți software-ul de la dezvoltatori înșiși, nu de la un site web al unei terțe părți.

Software Anti-Malware – Gânduri finale

Acolo îl aveți, opțiunile noastre de top pentru software anti-malware plătit și gratuit. Nu uitați să descărcați doar software-ul de pe site-urile web de încredere, astfel încât să nu fiți victime ale linkurilor și fișierelor infectate. De regulă, încercați să descărcați doar software-ul de pe site-ul oficial al dezvoltatorului. Desigur, toate acestea au legătură cu cine este dezvoltatorul. Lasă-mă să știu ce software anti-malware utilizați în secțiunea de comentarii de mai jos! Există ceva ce credeți că am ratat în acest articol?

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map