Telia a forțat să dezvăluie informațiile personale ale utilizatorilor

Furnizor suedez de servicii de internet Telia este acum obligat să dezvălui informații personale aparținând a 8.600 de adrese IP suedeze suspectate de partajarea ilegală de fișiere. Curtea de brevete și piața și-a anunțat decizia ieri. Societatea de avocatură daneză Njord a adus cazul în instanță. Drept urmare, Telia trebuie să dezvăluie informații personale despre persoanele despre care se crede că descarcă materiale piratate prin aplicații P2p, cum ar fi bittorrent sau uTorrent. Informațiile dezvăluite vor include informațiile respective e-mailuri, numere de telefon și adrese fizice. Njord va contacta apoi acești infractori de drepturi de autor, forțându-i pe oricare dintre aceștia plătește o decontare sau duceți cazul în instanță. Este o altă zi tristă pentru toți cei interesați de confidențialitatea internetului. Decizia vine la câteva săptămâni după ce Bredbandsbolaget, un alt ISP suedez, a fost forțat să-i blocheze pe utilizatorii să acceseze Pirat Bay.


Telia Forțat să dezvăluie informațiile personale utilizatorilor

Telia Forțat să dezvăluie informațiile personale utilizatorilor

Telia va dezvălui informațiile personale ale utilizatorilor

Inger Gunterberg, ofițerul de presă al Teliei, a declarat că „Credem că confidențialitatea clienților noștri este incredibil de importantă, dar acum a ajuns judecata și trebuie să o urmăm”. 

Asta înseamnă că Njord Lawfirm poate trimite acum scrisori de încălcare a drepturilor de autor persoanelor care par responsabile pentru adresele IP utilizate pentru partajarea fișierelor și descărcarea de torrent. Societatea de avocatură a declarat că nu va duce cazul în instanță dacă persoana plătește o taxă de 2000-3000 SEK. Această cifră este aproximativ aproximativ de 240 $ la 330 $.

Njord a cerut și asta Tele2, Telenor și Bredbandsbolaget trebuie, de asemenea, să dezvăluie informații personale ale utilizatorilor lor. Așadar, dacă locuiți în Suedia, aici aveți confidențialitate online.

Cum pot fi prins torrenting?

De fiecare dată când luați parte la partajarea fișierelor sau la torrenting, adresa dvs. IP este adăugată la un swarm torrent. Cu alte cuvinte, adresa IP a tuturor celor care semăn sau analizează același fișier torrent este făcută publică. Telia poate accesa acel roi de torrent și apoi verifica fiecare adresă IP care descarcă torrentul respectiv.

Ulterior, Njord trimite adresa IP suspectată de partajarea ilegală a fișierelor către Telia, care la rândul său furnizează firma de avocatură informații personale ale oricui utilizează acea adresă IP.

Singura modalitate de a nu fi prins este prin ascunderea adresei tale IP în timp ce se torrentează. Utilizarea VPN este cea mai bună modalitate de a rămâne anonim ori de câte ori descărcați filme, muzică, aplicații sau emisiuni TV online.

Cum să vă protejați confidențialitatea folosind VPN

Încă puteți desfășura activitățile online zilnice fără a vă face griji cu privire la troll-urile de copyright care spionează ceea ce faceți. Nu trebuie decât să folosești o rețea privată virtuală. Conectarea la un server VPN vă permite să criptați tot traficul și să vă ascundeți adresa IP.

 • În loc să adăugați adresa dvs. IP la roiul torrent al fișierului pe care îl descărcați, adresa IP a serverului VPN la care sunteți conectat va fi adăugată.
 • Descărcați torrenturile în mod anonim atâta timp cât sunteți conectat la serverul VPN.
 • VPN vă permite, de asemenea, să accesa site-urile interzise de ISP-ul dvs. cum ar fi Pirate Bay sau KickAss Torrents.
 • Puteți utiliza VPN pentru ocoliți restricțiile geografice și accesați canale de streaming geoblocate în Suedia. Cu alte cuvinte, deblocați Netflix american, HBO GO, BBC iPlayer și multe altele.

Cum configurați VPN pentru a descărca anonimat Torrents

Configurarea unei conexiuni VPN este mai ușoară decât ai putea crede. Procesul de creare a contului dvs. VPN și conectarea la un server VPN poate dura mai puțin de 10 minute. Urmați aceste instrucțiuni pentru descărcați în mod anonim torentele indiferent de ISP pe care îl utilizați.

 1. În primul rând, înregistrați-vă cu un furnizor VPN. Asigurați-vă că serviciul dvs. VPN acceptă efectiv aplicațiile P2P.
 2. Apoi, descărcați aplicația VPN de pe site-ul furnizorilor dvs. VPN pe dispozitivul PC, Mac, Android sau iOS.
 3. Lansați acum aplicația și utilizați contul dvs. VPN pentru a vă conecta.
 4. În cele din urmă, conectați-vă la un server VPN din aplicație.

Dacă vă îndreptați către WhatIsMyIP.Network după ce v-ați conectat la un server VPN, veți vedea adresa IP a acelui server VPN în locul celei dvs. Toate aplicațiile și site-urile pe care le vizitați sau le folosiți vor vedea de asemenea serverele VPN IP și nu ale voastre.

În ceea ce privește furnizorul de VPN cu care trebuie să vă înscrieți, trebuie să verificați dacă furnizorul VPN cu care v-ați înscris nu păstrează jurnalele activităților dvs. de navigare.. ExpressVPN este un bun exemplu de serviciu VPN compatibil cu P2P.

Telia s-a obligat să dezvăluie informațiile personale ale utilizatorilor săi – Ce urmează?

Politica ISP-urilor care împărtășesc informațiile personale ale utilizatorilor cu troluri de drepturi de autor este nouă în Suedia. Cu toate acestea, utilizatorii de Internet din alte țări, cum ar fi Marea Britanie, SUA și Germania suferă de astfel de măsuri de ani buni. Noi, ca utilizatori finali, nu putem face multe pentru a schimba astfel de politici, dar putem lua măsuri suplimentare pentru a ne proteja confidențialitatea online folosind VPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map