Torrenting este legal și sigur de utilizat?

Este legal în SUA, Marea Britanie, Canada, Germania, Franța, Australia, și restul lumii? S-ar întreba de ce ar trebui să torci și să riști și să treci prin problemele care urmează? Poate pentru că accesul gratuit la lumea digitală și cu o posibilitate redusă de a fi prinși este o invitație înfiorătoare în sine. 


Torrenting este legal și sigur de utilizat?

Este torrenting legal și sigur de utilizat?

Utilizatorii de Internet ar fi prosti să nu valorifice o astfel de oportunitate. În unele țări precum Marea Britanie, Germania și Japonia, descărcarea de conținut ilegal este amendată, în timp ce în țări precum Elveția, Spania și Polonia, acestea sunt trecute cu vederea. Poți să torent fără să fii prins? Este torent chiar legal?

Chiar nu este important, pentru că suntem aici pentru a vă spune că puteți scăpa de torent, indiferent unde vă aflați în lume. Puteți evita ramificările legale severe și îndepărtați torentul cu VPN-uri, care sunt compatibile cu Mac, PC, Android, iOS, iPhone și iPads. În ghidul de mai jos, vom aborda diferitele aspecte ale torrenting-ului. Torrenting este ilegal? Ce se întâmplă când sunteți prins de torrenting material protejat de drepturi de autor? 

Ce este Torrenting?

Torrenting este distribuirea de fișiere folosind un software Torrent. Este un protocol care acceptă partajarea de fișiere peer to peer. Deci, practic, este un mod de a descărca date și de a distribui date / fișiere electronice pe internet. În loc să descarce un fișier de pe un singur server sursă, utilizatorii torrenți pot descărca bucăți mici din fișierul pe care îl doresc de la diferitele computere conectate la software-ul Torrent pe care îl utilizează.

De ce Torrent?

Ei bine, în afară de motivul popular pentru a permite oamenilor să vizioneze filme sau să asculte muzică gratuit, oamenii torrent pentru a evita probleme tehnice precum viteza și lățimea de bandă.

Torrenting este ilegal?

Înainte de a merge mai departe, întrebarea dacă torrentingul este legal sau nu este probabil cea mai mare preocupare a ta. Deci, suntem aici pentru a vă spune că torrenting-ul este legal din punct de vedere tehnic, până când nu este implicat material protejat de drepturi de autor, numai atunci, acesta nu mai este. Descărcarea de filme și cântece protejate de drepturi de autor folosind Torrent este încruntată și poate duce la consecințe grave.

Cum funcționează Torrenting?

Descărcarea unui fișier greu poate fi cel mai rău coșmar al utilizatorilor de internet, care a încetat să mai fie o problemă atunci când Torrenting a apărut în imagine. Ceea ce face Torrenting este să faciliteze descărcarea fișierelor care necesită o lățime de bandă mare și o viteză mare. Acesta descompune fișierul și îl distribuie în diferite locuri pentru a le împărți în cele din urmă odată descărcat fișierul.

Semănatul și lipirea, așa funcționează Torrenting. Datorită faptului că întregul proces Torrenting se bazează pe partajarea fișierelor, un utilizator torrent este eligibil pentru semințe și lipitori. Acest lucru înseamnă că, la fel cum poți descărca un fișier de la alții, cel mai probabil poți încărca unul pe care îl vor lua și alții. Fișierul pe care l-ați lipit (descărcat) provine dintr-o mulțime de surse diferite, iar fișierul dvs. va fi însămânțat (trimis) către alți utilizatori Torrent. La mijlocul procesului de partajare a fișierelor, este software-ul client care gestionează conexiunile utilizatorilor la fișierele seed și leech.

Cum ai fi prins torrenting?

Credeți sau nu, există întreprinderi care monitorizează / protejează materialele protejate de drepturi de autor și ele poartă numele de „Drepturi de autor”. Adresele IP ale acestor torrenting sunt vizibile și detectabile pentru cei care folosesc un software client Torrenting. Tot ce trebuie să facă furnizorii de servicii Internet și troll-urile de copyright este să monitorizeze activitatea celor care descarcă sau încarcă material prin adresele lor IP.

Ce se întâmplă dacă vei fi prins?

Relaxa. Posibilitățile de a merge la instanță pentru a fi torentate sunt totuși reduse, cu toate acestea, ați dori să fie soluționate problemele în instanță odată ce descoperiți amenzile scandaloase pentru încălcarea dreptului de autor. Gradul de emitere a sancțiunilor variază în funcție de legile țării și de materialul accesat.

ISP vă va trimite o scrisoare prin care vi se cere să opriți activitățile de torrenting. Viteza de conectare va suferi ca urmare a practicilor tale nefavorabile. În cazuri extreme, alte țări emit o pedeapsă cu trei închisori și amenzi incredibil de mari.

Sfaturi de pre-torentare a siguranței

Iată câteva orientări ușor de urmat pe care le puteți implementa pentru a rămâne în siguranță atunci când faceți torentul.

 • Alegeți software-ul Torrent cu înțelepciune.
 • Stai departe de a face torentele celor mai recente lansări.
 • Utilizați un VPN pentru torrenting.
 • Alegeți un VPN de încredere.
 • Folosiți un produs antivirus.

Torrenting VPN

Utilizatorii trebuie să își protejeze identitatea folosind un VPN atunci când torrentează. Utilizarea unei VPN (rețea virtuală virtuală) nu numai că adaugă un strat de anonimat practicilor de rețea și de torentare, ci ascunde locația dvs. în care torrentingul ar putea fi neautorizat. Un VPN îți schimbă adresa IP prin redirecționarea întregului trafic de internet printr-un server într-o locație aleasă de tine. O VPN criptează toate datele în moduri în care ISP-uri sau troll-uri de copyright nu vă pot urmări activitățile online. Iată modul în care utilizați un VPN pentru a torrent în siguranță:

 1. Înscrieți-vă la un furnizor de servicii VPN.
 2. Faceți clic pe link pentru a descărca software-ul VPN.
 3. Instalați software-ul VPN.
 4. Conectați-vă la unul dintre serverele unei țări diferite.
 5. Acum, când navigați folosind o altă adresă IP, nu există nicio modalitate în care ISP-urile sau troll-urile de Copyright nu vor ști la ce vă aflați.  

Alegerea unui VPN

VPN-ul pe care îl alegeți trebuie să:

 • Nu păstrați jurnalele traficului de internet al utilizatorilor săi
 • Operați la viteze mari
 • Are servere în țările în care nu se aplică legile de păstrare

Cel mai bun VPN pentru Torrenting

Am publicat deja o revizuire în profunzime a furnizorilor de servicii VPN de top pe care îi puteți folosi pentru a descărca anonim fișierele torrent. Mai jos puteți găsi o listă cu cele mai bune VPN-uri pentru Torrenting din 2018.

ExpressVPN

Acesta este unul dintre cele mai populare servicii VPN pe care le puteți utiliza cu siguranță pentru Torrenting și utilizarea generală a web. Acesta oferă criptare AES de înaltă securitate de 256 biți. Faptul că are servere în 78 de țări funcționează, de asemenea, în favoarea sa (probabil că nu Coreea de Nord, când cineva va face ceva în legătură cu țara respectivă?). ExpressVPN are un sistem de operare larg și suport pentru dispozitiv. Este, de asemenea, ideal dacă nu sunteți prea mult în legătură cu setarea software, dar doriți să utilizați torentele în mod anonim. Cireașa de pe tort este că nu are date de înregistrare a utilizatorilor. Protocolul implicit utilizat este OpenVPN, dar puteți utiliza, de asemenea, L2TP și SSTP. Toate serverele sale acceptă P2P.

NordVPN

Cu sediul în Panama, NordVPN este ideal și pentru utilizatorii torrentului greu și ai serviciilor P2P. De asemenea, vine cu asigurarea înregistrării zero și există o criptare AES de 256 biți. NordVPN oferă, de asemenea, o dublă funcție VPN. Vitezele sunt în general bune, dar pot varia uneori. De asemenea, puteți folosi protecția împotriva scurgerilor DNS și adresa IP comună. Lățimea de bandă nelimitată face doar tranzacția mai dulce.

IPVanish

Dacă utilizați torrent și trebuie să accesați servere web din diverse locații, este bine să alegeți un serviciu VPN IPVanish. De asemenea, vine în minus probleme de înregistrare a datelor. Există criptare și suport pentru 256 biți pentru protocoale precum L2TP și OpenVPN. IPVanish oferă adrese IP partajate, iar lățimea de bandă este nelimitată.

Torrenting este ilegal – Torrent Înțelept

Chiar și cu multiplele riscuri care însoțesc torentul, utilizatorii consideră că merită fotografiat. Ei cred cu greu că descărcarea unui singur fișier i-ar pune în situații grave, chiar și cu știrea că descărcarea materialelor protejate prin drepturi de autor este un lucru important, potrivit legii.

S-ar putea ca norocul să iasă și să se îndepărteze de torent în funcție de țara în care locuiește și, bineînțeles, de măsurile de securitate pe care le-a luat pentru a evita luptele cu autoritatea. Faptul că torrenting-ul nu este ilegal pentru început, a deschis ușa pentru mulți utilizatori să-l exploateze. Utilizatorii inteligenți s-ar îndepărta de materialele protejate de drepturi de autor, dar utilizatorii inteligenți ar trebui să torenteze materiale protejate prin drepturi de autor folosind VPN-uri.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map