Utilizatorii finali Kodi sunt revendicările următoare FACT

FACT, Federația Regatului Unit împotriva furtului de drepturi de autor, susține că utilizatorii Kodi care utilizează suplimente neoficiale Kodi pentru a transmite filme piratate, emisiuni TV și transmisiuni live vor fi în curând vizați cu informații privind încălcarea drepturilor de autor. În ultimele luni, vânzătorii Android TV Box, precum și dezvoltatorii de terțe părți Kodi au fost vizați de acțiunile legale. Se pare că următorul pas în război cu suplimente terțe este să-i asume pe utilizatorii casual Kodi.


Utilizatorii finali Kodi sunt revendicările următoare FACT

Utilizatorii finali Kodi sunt revendicările următoare FACT

Utilizatorii Kodi se confruntă cu fisurarea suplimentelor neoficiale

În timp ce aplicația Kodi în sine este complet legală, puteți avea probleme pentru a utiliza suplimente neoficiale, cum ar fi Exodus, SALTS, playlist-uri turce din Marea Britanie și altele. Kieron Sharp, directorul executiv al FACT, a declarat pentru Independent că autoritățile ar putea viza în curând utilizatorii obișnuiți Kodi și nu doar vânzătorii de „cutii preîncărcate” și dezvoltatorii suplimentari.

„Ceea ce am privit împreună cu mulți dintre clienții și membrii noștri sunt nivelurile diferite ale infracțiunii comise”, a declarat dl Sharp pentru Independent. 

„Există fabricarea și importul dispozitivelor, apoi distribuirea și vânzarea acestora. Ne uităm, de asemenea, la persoanele care furnizează aplicații și suplimente, dezvoltatorii.

Și atunci ne vom uita, de asemenea, la un moment dat la utilizatorul final. Motivul pentru care utilizatorii finali să vină în acest sens este că comit infracțiuni. ”

Sharp a continuat spunând că nu crede că utilizatorii Kodi „au ceva de care să se teamă de faptul că sentința a trecut de la doi ani la 10 ani, deoarece la acest nivel, dacă oamenii vor avea probleme cu legea, vor fi în continuare tratate pe baza nivelului infracțiunii pe care o comit. Și asta ar fi în continuare la capătul de jos al scalei de sentință. ”

Dacă FACT și alte grupuri de protecție a drepturilor de autor vor urmări efectiv amenințarea sau nu, nu este încă de văzut. Cu toate acestea, credem că aceste comentarii ar trebui luate în serios.

Utilizatorii Kodi ar trebui să fie îngrijorați?

Pe scurt, da. Dacă vizionați filme, emisiuni TV sau fluxuri live prin mijloace piratate, indiferent dacă sunt pe Kodi sau alte aplicații, ar trebui să faceți un pas înapoi și să reanalizați alternativele dvs. În primul rând, confidențialitatea dvs. online este în pericol. Pentru a implementa măsuri drastice pentru a pedepsi persoanele care accesează fluxurile ilegale ISP-ul dvs. și grupurile care încalcă drepturile de autor trebuie să vă monitorizeze în permanență activitatea online. Aceasta înseamnă că tot ceea ce faceți online, legal sau nu, va fi controlat.

Ce pot sa fac?

Fluxurile live ilegale sau piratate de pe Kodi au primit foarte multă publicitate în ultimele două luni. Trolul drepturilor de autor din Marea Britanie, SUA, Canada și Australia s-au prăbușit în astfel de fluxuri. Este întotdeauna recomandat să vă criptați traficul și să vă ascundeți adresa IP de fiecare dată când mergeți online. Folosind o rețea privată virtuală, puteți naviga pe web în mod anonim. Tot ce trebuie să faceți este să descărcați și să instalați o aplicație VPN și apoi să vă conectați la un server VPN. Odată terminată, adresa dvs. IP este ascunsă și veți putea profita de următoarele caracteristici.

 • Deblocați suplimentele Kodi cu restricții geo-restricționate: Există o mulțime de suplimente Kodi pe care le puteți utiliza doar în anumite regiuni. Cu VPN puteți ocoli restricțiile regionale.
 • Bypass ISP Throttling: Ați observat că viteza dvs. de Internet este decentă dacă navigați pe site-uri, dar scade brusc atunci când vizionați videoclipuri online? Dacă acesta este cazul, ISP-ul dvs. vă încărcă rapid viteza de internet. Utilizarea VPN vă permite practic să evitați acest lucru.
 • Confidențialitate finală: Adăugați un strat suplimentar de confidențialitate și securitate la toate activitățile dvs. online.
 • Aplicații VPN: Nu trebuie să fiți un tech-freak pentru a configura o conexiune VPN, datorită aplicațiilor VPN prietenoase pe PC, Mac, Android, iOS și FireStick.

Din experiența personală, IPVanish este cel mai bun serviciu VPN pe care îl puteți folosi cu Kodi. Și-au optimizat aplicațiile VPN pentru a funcționa mai bine cu suplimentele Kodi și au o politică fără jurnaluri. Vezi mai jos lista noastră cu cele mai bune VPN-uri Kodi din 2017.

FurnizorLink RankVPN
rangvpn-furnizorcaracteristicivizita
2vpn-furnizorvizita
3vpn-furnizorvizita
4vpn-furnizorvizita

Nu vă asumați riscuri inutile – utilizați VPN

Indiferent dacă urmăriți sau nu fluxuri ilegale, cel mai bun mod de a vă informa despre tranzacțiile dvs. online este, prin prima dată, conectarea la un server VPN. Gândul de a fi monitorizat în orice moment este unul înfiorător. Din păcate, singurul mod de a evita compromiterea securității și securității online este folosirea unor măsuri suplimentare, cum ar fi VPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map