VPN gratuit vs VPN plătit – Care este diferența

VPN gratuit vs VPN plătit. Care este diferența? În măsura în care obținerea de lucruri gratuite ar putea fi la fel de interesantă, cu toții am fi probabil de acord cu faptul că orice valoare bună ar putea aduce cheltuieli bune. Același caz se aplică atunci când compari serviciile VPN gratuite cu cele pe care le plătești. Cel mai mare dezavantaj care vine cu înregistrarea unui serviciu VPN gratuit este că securitatea dvs. nu este niciodată garantată 100% pe termen lung. Gandeste-te la asta; pentru ca un serviciu de rețea să funcționeze, facturile trebuie plătite și dacă nu faceți parte din niciunul dintre dolari, atunci obiceiurile dvs. de navigare sunt un atu valoros care poate fi transformat într-o sursă de venit. Acești furnizori de servicii tranzacționează informațiile dvs. către terți contra cost și, în acest fel, confidențialitatea datelor dvs. este compromisă. Acest lucru este complet împotriva logicii din spatele unui serviciu VPN, dar realitatea este, se întâmplă.


VPN gratuit vs VPN plătit - Care este diferența

VPN gratuit vs VPN plătit – Care este diferența

VPN gratuit vs VPN plătit – defalcarea

Când luați în considerare tipul de furnizor VPN la care să vă abonați pentru nevoile dvs. de confidențialitate, trebuie să rețineți următoarele:

 1. Protocoale oferite
 2. Îngrijirea clienților
 3. Viteza de conectare
 4. Politica de Confidențialitate
 5. Selectarea serverului
 6. Capacele de lățime de bandă

Protocoale oferite

Cu VPN-uri gratuite, veți obține probabil Protocolul de tunelare punct-la-punct (PPTP); una care este cel puțin capabilă să vă mascheze adresa IP, dar este sigur că este plină de riscuri de securitate. Acesta ar trebui să fie suficient de motiv pentru ca utilizatorii să evite protocolul PPTP.

Pe de altă parte, un furnizor VPN fiabil și plătit va oferi o serie de protocoale precum IPSec, L2TP, IKEv2 și, desigur, OpenVPN. Aceste protocoale permit utilizatorilor să își personalizeze conexiunea VPN și să profite la maxim de opțiunile disponibile.

Îngrijire pentru clienți

O echipă calificată și bine instruită de îngrijire a clienților, care este disponibilă 24/7 costă o sumă bună de bani pentru a pune împreună. Te poți aștepta doar de la un furnizor VPN plătit, iar clienții lor ar fi singurii care vor face toate acestea posibile.

Un furnizor bine stabilit cum ar fi ExpressVPN de exemplu, are o echipă pregătită pentru a-și ajuta clienții ori de câte ori apare o problemă. Veți fi sigur că veți primi asistență chiar și într-o sărbătoare publică, unde nu așteptați că nimeni nu va lucra.

Viteza de conectare

Lucrurile libere sunt obligate să creeze multă atenție și să atragă o mulțime mare. Dacă un serviciu VPN gratuit este suficient de popular pentru a obține un număr bun de oameni care să-l încerce, serverele lor ar putea să renunțe la toată această presiune.

Dacă nu, utilizatorii ar trebui să se pregătească pentru deconectări premature din când în când; ceva ce nu ți-ar plăcea să experimentezi atunci când transmiteți ceva ca o transmisie live.

Furnizorii de VPN plătite fac ca prioritatea lor să se asigure, indiferent de cât de mare este traficul, infrastructura pe care o au sunt adecvate pentru a o susține. În caz contrar, clienții plătitori permit să adauge mai mult și să crească calitatea serviciilor.

Politica de Confidențialitate

Așa cum am menționat la început, majoritatea furnizorilor VPN gratuite vând informațiile dvs. pentru a rămâne la suprafață. De asemenea, evită să furnizeze declarații clare despre modul în care intenționează să păstreze datele dvs. „private”. Acest lucru face ca încrederea lor în detaliile tale să fie o aventură foarte riscantă.

Furnizorii de VPN plătite însă fac foarte clar dacă vor păstra o înregistrare a istoricului dvs. de navigare sau nu. Cei care o fac probabil ca un strat de protecție pentru afacerile lor. Cei care nu fac, cum ar fi IPVanish, de exemplu, rămân fideli promisiunii de a păstra datele dvs. personale exclusiv numai dvs..

Selectarea serverului

Cu cât numărul de locații de server are un serviciu VPN, cu atât fiecare dintre aceste servere va fi mai puțin aglomerat în ceea ce privește traficul. VPN-urile plătite au mult mai multe locații în comparație cu cele gratuite.

Cu experiență, veți afla că există unele POP care sunt disponibile doar pentru abonații VPN-urilor plătite. Acest fapt devine cel mai evident atunci când transmiteți conținut prin intermediul unui mediu precum Netflix, dar prin VPN. Utilizatorii care speră să asigure doar conținutul american vor putea face acest lucru cu ușurință, deoarece există un număr bun de servere VPN gratuite în SUA. Cei care locuiesc în alte zone, cum ar fi Marea Britanie sau Australia, unde este ușor mai costisitor să configurați servere, s-ar putea confrunta cu o problemă.

Capacele de lățime de bandă

Adevărul este că majoritatea, dacă nu toate serviciile VPN gratuite au o capacitate de lățime de bandă. Aceasta înseamnă că puteți descărca o anumită cantitate de date, de obicei minimă, doar dacă vă actualizați abonamentul. Prin urmare, termenul VPN freemium. Unele servicii VPN gratuite impun, de asemenea, limite de câte ori vi se permite să schimbați locațiile serverului VPN pe zi. Nu veți confrunta cu niciuna dintre aceste probleme cu furnizorii de servicii VPN premium.

Cei mai buni furnizori de servicii VPN

Puteți obține un abonament VPN pentru minim 5 USD pe lună. Pachetul include acces la servere VPN premium, lățime de bandă nelimitată, aplicații VPN fiabile, suport 24/7 și o garanție de returnare a banilor care se întinde de obicei până la 30 de zile. Beneficiile pe care le veți obține sunt în valoare de fiecare banut până la urmă. Iată cele mai bune servicii VPN din 2017.

VPN gratuit vs VPN plătit – Merită să plătiți confidențialitatea online

Utilizatorii frecventi de Internet care se bazează pe web pentru a îndeplini sarcini sensibile ar trebui să fie conștienți de faptul că VPN-urile gratuite nu sunt pur și simplu capabile să țină pasul cu fiabilitatea, securitatea sau viteza pe care trebuie să le ofere serviciile. Păstrați-vă datele în siguranță, înscriind un serviciu VPN care va pune nevoile de confidențialitate în fața lor și în centrul lor și va oferi ajutorul de care aveți nevoie pentru a profita la maximum de serviciile lor.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map