Cel mai bun VPN pentru Xbox One

Vrei să faci o fatalitate pe cineva din cealaltă parte a lumii? Dar despre streamingul de conținut de pe mai multe canale? Tot ce este posibil dacă deții un Xbox One. De când am obținut One (înțelegeți-l?), Am avut parte de partea mea corectă de divertisment. Totuși, asta nu este totul. Știați că cu un VPN puteți obțineți mai multe canale din alte regiuni, jocuri și chiar accelerați-vă conexiunea? Da, e adevărat. Vă pot arăta cum să faceți acest lucru și în ce VPN să investiți dacă doriți. În regulă atunci, urmați această recenzie și aflați.


Cel mai bun VPN pentru Xbox One dezvăluit

Cea mai bună recenzie VPN Xbox One

Despre Xbox One

Visul copilăriei fiecărui băiat la un moment dat a fost să dețină cea mai recentă consolă de jocuri de pe piață și să încerce emoția de a seta cele mai mari scoruri, precum și de a fi primul care a deblocat un nivel al jocului la care nu se mai ajunsese până acum. de oricare dintre prietenii săi.

Pe atunci, asta a fost nevoie pentru a obține un sentiment în vârful lumii. În zilele noastre, experiența este și mai emoționantă, grafica de vârf și o interactivitate sporită a jocului fiind un standard pentru cea mai avansată consolă de jocuri..

Introduceți Xbox One Microsoft. În afară de caracteristici de joc bine construite, jucătorii din întreaga lume se adaptează lent la noile funcții încorporate, care continuă să fie incluse cu fiecare versiune a unei console care este livrată pe piață.

De exemplu, funcția media din Xbox One îi permite să fie dispozitivul accesibil pentru căutarea prin Internet în căutare de conținut difuzabil.

Puteți urmări aprecierile Netflix și Youtube pe consolă. Cu toate acestea, această caracteristică este limitată la ceea ce oferă țara dvs. Pentru a debloca ceea ce este acolo, ar trebui să existe un VPN.

Avantajele utilizării unui serviciu VPN pentru Xbox One

Ce vă oferă o VPN pe care nu o aveți deja? Ei bine, Xbox One este o consolă excelentă și toate, dar încă nu este la potențialul maxim. Când primiți o conexiune VPN pe dispozitiv, veți beneficia de următoarele:

 • Puteți accesa inițial conținut care nu era disponibil în regiunea dvs. Vorbesc despre servicii restricționate, cum ar fi SUA Netflix, HBO Acum, Hulu, și altele.
 • Ia jocuri înainte de lansarea lor oficială în regiunea ta. Conectați-vă la un server dintr-o țară în care jocul este disponibil și descărcați-l înainte de timp.
 • Protejați-vă activitățile online și informațiile private cu criptări de grad militar.
 • Cu siguranță sunteți familiarizați Atacuri DDoS, aceste cazuri apar în timpul anumitor campionate online. Cu un VPN, vă puteți proteja de astfel de încercări.
 • ISP accelerare nu se mai teme în timpul unui joc online cu un VPN. Odată conectat, sunteți nu poate fi urmărită. Aceasta înseamnă că ISP-ul dvs. nu va putea influența viteza de conectare.

Cel mai bun VPN pentru Xbox One

Utilizarea unui VPN vă permite să criptați-vă datele și utilizați Internet anonim. Puteți transmite fluxuri mega canale precum Netflix, HBO și Hulu prin consola de jocuri, indiferent de locul în care vă aflați.

În calitate de jucător, veți putea vedea demo-uri regionale, versiuni beta ale jocurilor în curs de dezvoltare și chiar obțineți evenimente speciale de jocuri despre care altfel nu aveți idee despre.

Ca jucător avid, cineva este întotdeauna foarte preocupat de cât de rapid este o conexiune, pentru a permite jocuri online. VPN oferă viteze crescute de joc prin furnizarea de rute mai scurte către diverse comunități de jocuri din întreaga lume.

Iată cea mai bună sumă VPN pentru jocuri pentru cei care sunt deja conștienți de numeroasele beneficii ale utilizării rețelelor private virtuale în timpul jocurilor. Puteți găsi o recenzie detaliată a fiecăreia dintre următoarele Furnizori VPN de mai jos.

Utilizarea VPN pe Xbox One

Din păcate, nu există asistență directă pentru ca console de jocuri să funcționeze folosind un serviciu VPN. Alternativa recomandată este utilizarea a Router VPN, deși alegerea creării unui router virtual din computer sau Mac este de asemenea o opțiune viabilă.

Singura problemă despre această a doua metodă este aceea că securitatea și viteza nu sunt la fel de fiabile. Nu ai cum să faci transformă computerul sau Mac-ul în routere virtuale? Nu vă faceți griji, ghidurile mele vă vor arăta exact cum să faceți acest lucru.

Mi-am luat libertatea să testez câțiva dintre furnizorii VPN de pe piață, astfel încât să aveți o idee bună despre caracteristicile de comparat. Sper că acest lucru vă va ajuta munca mult mai ușoară.

Cele mai bune VPN-uri pentru Xbox One și 360 – Revizuire în profunzime

Totuși, vă întrebați care este cel mai bun VPN pentru Xbox? Opreste-te imediat. Găsiți recenzia completă pentru cel mai bun VPN pentru Xbox de mai jos:

ExpressVPN – Cel mai bun VPN Xbox One din 2020

ExpressVPN - Cel mai bun VPN pentru 2017

Cel mai important loc pentru VPN Xbox aparține ExpressVPN. Furnizorul de servicii VPN extrem de popular se află pe piață de mai mult timp și calitatea serviciilor sale a continuat să se îmbunătățească.

Cu peste 2000 de servere localizate în diferite țări, serviciul furnizat de ExpressVPN este garantat a fi rapid, fiabil și optimizat pentru jocuri și streaming online.

Viteza este excelentă. Nu am întâmpinat nicio problemă de tamponare sau întârziere în timpul utilizării Xbox One. Dar ca o alternativă (dacă viteza nu reușește experiența dvs. de joc), furnizorul are o caracteristică specială.

ExpressVPN oferă un Serviciu SmartDNS. Acest serviciu vă permite să flux de conținut geo-blocat de la canale precum Hulu și Netflix și ar putea fi o a doua opțiune până când veți achiziționa routerul VPN.

În ceea ce privește abonamentul, serviciul lor este puțin scump, dar al lor 30 de zile de garanție este bine anunțat pentru oricine să pretindă dacă vor regreta că s-au înscris în serviciu.

Pro-uri

 • Puteți accesa mii de servere.
 • Acopera peste 90 de tari.
 • Oferă un serviciu Smart DNS, MediaStreamer.
 • Nu păstrează jurnalele de activitate ale utilizatorului.
 • Funcționează ușor cu US Netflix.
 • Politica de rambursare de 30 de zile.
 • Proces simplu de instalare a routerului.

Contra

 • Costă puțin mai mult decât alți furnizori.

BulletVPN

BulletVPN - Cel mai bun MLB.TV VPN 2017

În continuare, pe lista noastră, avem probabil unul dintre cel mai rapid VPNs în industrie, BulletVPN. Acest VPN vă va ajuta să aflați indiferent de nivelul de tehnologie pe care îl cunoașteți.

Dacă sunteți încă în stadiul novice, puteți verifica întotdeauna ghidurile de configurare, veți învăța totul. Deoarece vorbim despre Xbox, care nu este compatibil cu un VPN, site-ul lor vă va arăta cum să-l configurați pe un router.

BulletVPN acoperă locații importante în întreaga lume, în special 51 de țări. Aceasta înseamnă că puteți schimba serverele jocului dvs. și puteți provoca adversarii oriunde în lume.

Mai mult, serviciul s-a dovedit suficient de credibil prin deblocarea canalelor de streaming majore, cum ar fi Netflix, Hulu, Disney+, si multe altele.

Ne-am conectat la unul dintre serverele lor din Statele Unite, iar rezultatele au fost destul de decente. Cu toate acestea, rezultatele rapid-aprins au apărut atunci când ne-am conectat la serverele lor de asistență UltraHD, care au înregistrat doar un Scădere de 6% în conexiune.

În ciuda vitezei sale rapide în timp ce utilizează serviciul lor VPN, utilizatorii pot configura, de asemenea, Smart DNS Xbox Una instantaneu. După cum am menționat, BulletVPN are ghiduri pentru toate, așa că nu va fi atât de greu pentru cei care nu sunt atât de pricepuți în tehnologie.

În cele din urmă, BulletVPN oferă planuri de abonament decent. Dar dacă sunteți un client nou, puteți beneficia de aceștia Garanție de returnare de 30 de zile și nu riscați nimic în proces.

Pro-uri

 • Rețeaua de servere acoperă 51 de țări.
 • Ofera Proxy DNS inteligent.
 • Politica fără logare.
 • Viteze excelente.
 • Funcționează cu Netflix și alte canale de streaming.
 • Politica de rambursare de 30 de zile.
 • Ghiduri pentru instalarea Xbox.

Contra

 • Acoperirea rețelei trebuie să se extindă.

Unlocator

Capacitate VPN pentru unlocator

Unlocator lansat ca un serviciu Smart DNS, dar recent, a oferit un Rețea virtuală privată de asemenea.

Furnizorul are o rețea de server decentă 41+ țări, care ajută utilizatorii Xbox în timpul jocurilor și al conținutului de streaming din întreaga lume.

Când le-am încercat serverele deblocați conținutul geo-restricționat, furnizorul nu a dezamăgit. Am putut accesa servicii de streaming de top fără un cârlig.

În ceea ce privește viteza, nu am fost atât de mulțumiți. Unele servere erau într-adevăr lente, dar altele, în special (viteza mare) cele etichetate, au fost foarte rapide.

În cazul în care viteza a devenit o problemă, utilizatorii pot opta pentru serviciul inteligent DNS al Unlocator, care promite o viteză nealterată – cu viteză și acces la mai mult de 230 de canale din întreaga lume.

Puteți beneficia de acestea Proces de 7 zile pentru a testa gratuit ambele servicii. Daca ai nevoie de ajutor configurarea DNS pe Xbox, pur și simplu sări peste ei ghiduri și vei fi bine.

Odată ce procesul se încheie, utilizatorii obțin o Politica de rambursare de 30 de zile, ceea ce este mai mult decât suficient pentru a evalua la ce abonează.

Pro-uri

 • Servere în 41 de țări.
 • DNS inteligent
 • Zero trafic trafic.
 • Accesează canalele de streaming de top.
 • Garanție de returnare de 30 de zile.
 • Proces gratuit de 7 zile.
 • Plan ieftin DNS inteligent.

Contra

 • Serverele nu sunt foarte rapide în SUA sau Marea Britanie.

NordVPN

NordVPN - Top VPN în revizuirea anului 2017

NordVPN este un instrument perfect dacă sunteți un jucător avid. Ei ofera servere dedicate specifice jocurilor și torent.

NordVPN are una dintre cele mai mari rețele de servere din industrie. Se laudă 5000 de servere din 62 de țări.

Acesta a arătat rezultate foarte bune atunci când am încercat să deblocăm Netflix-ul american în regiunea noastră. Nu numai asta, dar serviciul a reușit, de asemenea, să ocolească restricțiile regionale și să acceseze accesul Hulu și DAZN.

Speed-înțelept, nu toate serverele sunt rapide, asa ca fii atent. Acesta este unul dintre dezavantajele cheie ale furnizorului. Viteza este totul când vine vorba de jocuri și streaming online.

Alte servere au fost foarte rapide, așa cum sunt optimizat pentru astfel de sarcini, ceea ce ne-a dat câteva sentimente amestecate cu privire la performanța serviciului.

Dacă este cazul cu tine, ei SmartPlay Smart DNS caracteristica va fi o alternativă excelentă. Poate debloca sute de canale din întreaga lume, cu pierderi minime de viteză.

NordVPN oferă un Perioada de numerar de 30 de zile. Așadar, nu vă faceți griji dacă serviciul nu respectă așteptările dvs..

Pro-uri

 • Rețea uriașă de server.
 • Funcție DNS SmartPlay.
 • Politica fără jurnal.
 • Deblochează US Netflix, Hulu și multe altele.
 • Perioada de înapoiere de 30 de zile.
 • Servere dedicate pentru jocuri.

Contra

 • Unele dintre servere sunt destul de lente.
 • Nu e chiar ieftin.

Cum se schimbă regiunea / țara Xbox One?

Descărcarea de conținut restricționat pe Xbox nu necesită niciun efort. Veți putea să accesați o gamă largă de aplicații disponibile numai în alte țări, cu câteva accesorii aici și acolo. Tot ce trebuie să faceți este schimbați regiunea Xbox One și ești bine să mergi.

Cel mai bun VPN Xbox One – concluzie

Utilizarea serviciilor VPN cu console de jocuri s-a transformat de la un lux la o necesitate. Nu numai că veți avea acces timpuriu la noile versiuni ale jocului, conținut blocat, ping-uri mai bune și îmbunătățiți latența. Așadar, aveți acum o idee despre tipul de furnizori de servicii pentru care trebuie să acționați. Pe care o preferați? Ne-ar plăcea să auzim alegerea dvs. și care a fost experiența dvs. generală cu un furnizor. Ajungem la noi, vom răspunde cu plăcere.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map