Cele mai bune canale YouTube pentru PUBG

De curând am fost foarte interesat de PUBG. Cu toate acestea, nu știam pe ce cale până nu am găsit niște Youtuber uimitori care m-au ajutat să dezvolt anumite abilități incredibile în joc. Deci, ești un începător? Doriți să vizionați videoclipuri care vă ajută să vă ridicați jocul PUBG? Bine, atunci aruncați o privire la canalele YouTube PUBG de top pe care trebuie să le urmați în ghidul de mai jos.


Cele mai bune canale YouTube PUBG

Cele mai bune canale YouTube PUBG

PUBG și Youtube

Jocul a câștigat foarte multă popularitate în toată lumea. Cu versiunea sa PUBG Mobile, nu veți găsi pe nimeni în cafenele și cafenele cu capul în sus. Toți aceștia sunt cu parașutul într-o insulă îndepărtată pentru a se sacrifica reciproc.

Aventura începe după ce parașutați într-o zonă fără să știți unde veți ateriza. Trebuie să căutați anumite locuri care conțin muniție și arme pentru a putea supraviețui. Obiectivul jocului este că trebuie să omori toți dușmanii și să-i supraviețuiești pe cei care te vânează.

Pe această insulă, vă veți confrunta cu o luptă cu până la 100 de jucători. Tot ceea ce am explicat mai sus te duce să fii ultimul bărbat în picioare. Jocul poate dura 30 de minute sau chiar o oră dacă luptătorii sunt pricepuți. Puteți câștiga recompense zilnic. Acest lucru se întâmplă făcând lucruri precum logarea în fiecare zi, supraviețuirea unei perioade de timp stabilite sau parcurgerea unei anumite distanțe. 

Deci, care este cel mai bun canal PUBG de pe YouTube? Cel mai bun este un cuvânt foarte mare pentru a descrie ceea ce avem aici în acest articol. Canalele pe care le menționez sunt cele mai bune, dar fiecare dintre ele vă oferă un conținut diferit într-un stil diferit. Prin urmare, nu putem judeca pe baza celor oferite. Orice aveți nevoie când vine vorba de joc, veți găsi într-una din paginile lor. Cu toate acestea, fiecare transmite mesajul într-un anumit mod, apelând la un anumit public.

Cele mai bune canale YouTube pentru PUBG

Toată lumea vrea ca oamenii să vadă cum continuă jocul lor. Trebuie fie să ne lăudăm cu cât de buni sunt sau doar pentru a fi informați. Canalele pe care le-am inclus în această listă însumează tot ce ai nevoie atunci când vine vorba de învățare, joc și distracție. Deci, fără alte detalii, aici sunt cele mai bune canale YouTube PUBG:

Gaming

Profilul jocurilor

Jocurile de noroc este canalul oficial pentru jocuri. Are 81 de milioane de abonați și tot ce ai nevoie atunci când vine vorba de jocuri online. Din Dota 2, PUBG, Fortnite, la League of Legends, fiecare eveniment live poate fi văzut pe canal.

Aceasta este cea mai bună parte a canalului. Puteți să vă aliniați la turnee și jocuri live, indiferent de locul în care au avut loc. Cu siguranță îmi place să urmăresc zilnic jocurile Dota 2 complete. Nu mai vorbim de faptul că toate streamerele oficiale de jocuri pot posta tutoriale și meciuri pe canal. Acest lucru îl face să fie locul potrivit pentru orice streamer de acolo, în căutarea unui joc de vizionat.

Ninja

Logo de profil Ninja

Dacă ai auzit vreodată Fortnite, probabil știți Ninja, fenomenul de streaming online. Cariera sa sportivă a fost destul de reușită, dar în 2017, Blevins a decis că vrea să petreacă mai mult timp concentrându-se pe streaming. Acolo a început să joace PUBG, deoarece a fost cel mai mare joc care a obținut prea mult succes în scurt timp.

Videoclipurile sale sunt foarte bine realizate. Acestea implică în principal aspecte importante ale jocurilor pe care le joacă. Puteți învăța un lucru sau două atunci când vizionați videoclipurile lui. Creșterea rapidă a canalului său este fără precedent, mă refer la aproape 22 de milioane de abonați. Acesta este un număr mare pentru un streamer, nu credeți? Acest lucru arată exact cât de bun este acest tip la ceea ce face. Nu uitați că el este unul dintre cele mai bune streamere de pe Twitch.

giulgiu

Profilul giulgiului

Shroud este unul dintre streamerele de top de pe YouTube când vine vorba de PUBG. Obișnuia să fie CS: Mergi jucător profesionist, dar acum este retras. Shroud face mai mult de 100.000 de dolari pe lună doar de la abonați. Bănuiesc că este în continuare în contact cu echipa lui Cloud9, dar ca un streamer oficial. Are un contract de afiliere cu Crunchyroll și sponsorizări de la HyperX și MSI.

Imaginați-vă că sunteți atât de bun în ceea ce faceți, încât sunteți în comparație cu unul dintre cei mai mari jucători care au jucat vreodată un sport. Videoclipurile sale sunt uimitoare și haioase amuzante. Am vizionat în ultima vreme videoclipul său „I Still Got It” și am fost foarte distrat. El are o modalitate de a vă păstra cu ochii, chiar dacă s-ar putea să nu vă mai intereseze meciul. Numele său adevărat este Michael Grzesiek și are peste 4 milioane de abonați pe Youtube. Puteți spune cât de popular este acum. Verificați videoclipurile lui, sunt foarte bune.

Fugglet

Profil Fugglet

Fugglet este un jucător care a devenit cunoscut mai întâi, postând gameplay-ul și suprasecuțiile PlayerUnknown pentru mai mult de 470.000 de abonați YouTube. Este destul de distractiv de urmărit, în timp ce îți arată cum merge jocul său de la început până la sfârșit. Unul dintre cele mai bune aspecte ale jocurilor sale este reacția sa în direct. Vorbirea nu este niciodată mai bună decât să vezi pentru tine.

Și-a început cariera pe YouTube în august 2014. Cu toate acestea, vor fi trei ani mai târziu că va începe să posteze videoclipuri în mod regulat. Acum, el este unul dintre cele mai așteptate streamere Youtube pentru PUBG. Abilitățile lui de smucitură sunt destul de bune de fapt. În videoclipul „The Snake Dream” a împușcat pe cineva în timp ce conducea un camion. Nu mai zic că face cele mai amuzante comentarii în timp ce joacă și el.

PUBG TV

PUBG TV

Cu peste 2 milioane de abonați, PUBG TV își găsește locul potrivit pe lista noastră. Canalul nu este cunoscut exact pentru realizarea videoclipurilor. Este o casă pentru cele mai bune evidențe și fluxuri de top ale streamerului. Are chiar permisiunea lor de a-și încărca videoclipurile pentru a fi transmis de public.

PUBG TV are mai mult de 300 de videoclipuri în biblioteca sa, ceea ce face vizionarea cu adevărat ușoară și distractivă. Toți jucătorii pe care îi vizionați videoclipuri pe canal sunt profesioniști. Nu numai asta, dar sunt foarte distractivi să-i vadă jucând. Luați-l pe Shroud ca exemplu, este un jucător uimitor cu un simț al umorului peste vârf.

Aculite

Profil Aculite

Dacă nu ați văzut încă acest Youtuber, vă recomand să vizionați videoclipurile sale PUBG. Este un jucător grozav, cu instinct inteligent. Vorbește calm când se gândește, spre deosebire de alți jucători care aruncă bombe F din când în când.

Aculite are peste 673.858 de abonați pe canalele sale de Youtube în principal pentru că oferă cele mai bune comentarii în timp ce joacă jocuri. Este minunat când joacă de unul singur, pentru că va explica exact de ce face anumite lucruri, ceea ce poate fi nebun util atunci când încercați să jucați mai bine.

Există un lucru pe care mi-aș dori să-l facă pentru o experiență de streaming mai bună. Aculite preferă editarea, dar aș dori să pună mai multe imagini brute. În felul acesta, vom afla mai multe despre cum a obținut anumite articole și ce face exact fără să fie nevoie să sari direct la acțiune.

WackyJacky101

WackyJacky101

Ambiția lui WackyJacky este de a crea videoclipuri pentru jocuri de calitate (Ghiduri) & Gameplays) care pot servi drept inspirație pentru propriul stil de joc. 32 de jucători danezi a fost un uriaș fan al World of Warcraft. După aceea, prietenii lui pe care îi juca câmp de luptă cu l-a introdus la PUBG. Acum, acesta este principalul său joc și postează videoclipuri tot timpul despre cum să îți îmbunătățești jocul. Are peste 390.686 de abonați pe canalele sale de youtube care așteaptă fiecare videoclip din playplay-urile sale zilnice.

Videoclipurile pe care le încarcă sunt pentru ca tu să înveți cum să-ți îmbunătățești jocul, pentru a nu-l imita pe ai lui. El personal a spus:

„Nu faceți ceea ce fac alții, pentru că atunci va fi probabil imposibil să crească. SAU Aveți o personalitate unică care îi va face pe oameni să dorească să vă urmărească conținutul din cauza TU și nu a jocului. ”

JackFrags

JackFrags

Acest jucător a atins statutul de celebritate și este bine cunoscut pentru abilitățile sale de joc nebun și personalitatea unică. Mă uitam la un videoclip când folosea un UZI. Tipul este foarte amuzant, iar comentariile lui despre oamenii pe care îi ucide sunt hilaranți. Este un YouTuber britanic pentru jocuri de noroc, care locuiește în prezent în Wolverhampton și are peste 2 milioane de abonați pe Youtube.

Cel mai bun lucru despre pagina sa este interacțiunea dintre el și prietenii săi. Toate glumele lui aterizează și cu un accent uimitor britanic pentru a adăuga o vișină deasupra. Îmi place foarte mult videoclipurile lui. Verificați-le și vă garantez că veți fi conectat de la primul videoclip pe care faceți clic.

Jocuri dinamice

Profilul jocurilor dinamice

Adi Sawat, denumit Dynamo Gaming, este un jucător de 24 de ani din Mumbai, Maharashtra. Dynamo este un hardcore pro-PUBG Mobile în sezonul trecut. Dynamo este unul dintre cele mai trending nume din comunitatea PUBG Mobile.

Abilitățile de joc, comentariile despre streaming, precizia fotografiilor sunt cele care atrag publicul să se aboneze la Dynamo Gaming. Nu numai asta, nu este toată afacerea pe care o cunoașteți. De fapt, vă place să vizionați videoclipurile sale, deoarece sunt foarte distractive. Poate de aceea are peste 3,5 milioane de abonați pe canalul său YouTube nu? Sincer, din conținutul pe care l-am văzut pe canalul său, presupun că are unul dintre cele mai importante canale YouTube de jocuri.

CarryisAlive

CarryisAlive

Pe acest canal, este ca și cum ar fi live în timp ce joacă jocuri și frisoane cu publicul. Este nevoie de multă carismă pentru a atrage mulți spectatori. Carryminati este deja un YouTuber foarte popular, cu peste 1,9 milioane de urmăritori. Deci, un lucru de subliniat. Deși este un jucător foarte bun, are niște morți amuzante și stupide, ceea ce îi face pe streameri să pună la îndoială capacitățile sale. Toată lumea face greșeli, cel puțin ne smulgem.

Comentariul său este chiar mai amuzant, ceea ce face ca fluxurile sale să fie extrem de populare. Îndrăznesc să vizionați un videoclip al său. Voi finaliza toate videoclipurile disponibile pe canalul său într-un singur sit-in. Este foarte distractiv și destul de informativ în același timp.

Cele mai bune canale PUBG Youtube – Gânduri finale

Canalele YouTube sunt răspunsul perfect la toate rugăciunile jucătorului nou. Orice ai face, orice răspuns ai avea nevoie, vei găsi un anumit canal care îți va oferi soluția pe care o cauți. Dacă v-ați blocat să nu știți ce să faceți, veți găsi, de asemenea, pași care sunt prezentați de experiența altor persoane. Acum, dacă sunteți un jucător PUBG, v-am oferit 10 dintre cei mai buni streamers pentru a urmări cu atenție. Verificați-le și abonați-vă la oricine considerați potrivit pentru nevoile dvs..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map