Cele mai bune Twitch Streamers din 2020

Ai auzit vreodată de un succes de nicăieri? Ei bine, când primești 15 milioane de telespectatori zilnic și mai mult de 100 de vizitatori pe lună, trebuie să spui asta. În cazul în care nu știați despre ce vorbesc, Twitch este subiectul nostru de interes astăzi. Platforma permite jucătorilor să se conecteze și să-și arate abilitățile în timp ce încearcă să învețe noii cum se face. Cu toate acestea, poți doar să urmezi pe cineva? Nu, acesta este motivul pentru care acest ghid va prezenta principalele streamere Twitch din 2020 la care ar trebui să aruncați o privire.


Cele mai bune Twitch Streamers din 2019

Cele mai bune Twitch Streamers din 2020

Top 10 Streamers Twitch

Iată o privire rapidă asupra streamerelor Twitch pe care le vom descrie mai jos:

 1. Ninja
 2. giulgiu
 3. TSM_Myth
 4. Summit1g
 5. TimTheTatMan
 6. DrDisRespectLIVE
 7. Sindicat
 8. Imaqtpie
 9. NighBlue3
 10. Lirik

Twitch – The Dawn of Game Streaming

Dacă ești familiar cu Amazon, ai ști ce este corect Amazon Prime Video? Da, este una dintre cele mai mari platforme de streaming din lume. Cu toate acestea, Amazon și-a extins serviciul pentru persoanele interesate de un gen specific care nu este cunoscut să fie la televizor, nu vorbesc despre băieți Ready Player One.

Amazon l-a obținut pe Twitch și l-a transformat în fenomenul mondial în care este astăzi. Platforma este proiectată pentru a include conținut precum turnee sportive eSports, fluxuri personale de jucători individuali și talk-show-uri legate de jocuri. Un lucru specific mi-a atras atenția. Twitch își respectă audiența, lucru dovedit atunci când vă informează dacă videoclipul este potrivit pentru vârsta dvs. sau nu. Iată ce obțineți înainte de a difuza un videoclip cu limbă pentru adulți.Avertisment Twitch pentru adulți

Twitch a văzut lumina înapoi în 2011 și s-a concentrat strict pe streamingul jocurilor video. Puteți urmări cele mai bune turnee și meciuri, indiferent dacă sunt „live” sau la cerere.

Este oportunitatea perfectă pentru jocuri de a-și încărca conținutul și jocurile pentru ca alții să-l poată urmări, învăța sau imita pe stilul lor de joc, în funcție de influența pe care o au abilitățile lor. Mulți au găsit succes pe site similar cu cele mai renumite personalități de jocuri YouTube.

Nu sunt părtinitoare sau nimic, spun doar experiența mea pe site-ul web. Sunt o Dota 2 ventilator. Twitch a făcut atât de ușor să urmărești jocuri live din întreaga lume, chiar am găsit câteva jocuri în limba rusă, nu înțeleg un lucru, dar hei, au fost buni la ceea ce fac. Nu numai că, unii jucători vă oferă tutoriale despre cum să folosiți un erou și ce elemente să-l obțineți, ceea ce este cel mai mult ceea ce aveți nevoie dacă începeți doar un joc.

Cele mai bune Twitch Streamers din 2020

Deci, adevărata întrebare se află atunci când ne întrebăm despre care este cel mai bun streamer Twitch? Îmi pare rău că nimeni nu poate răspunde la asta. Deși unii ar putea avea mai mulți adepți decât ceilalți, nu putem judeca doar pe baza acestui fapt. Fiecare streamer vizează un anumit public. Unii dintre noi ne place să vizionăm videoclipuri despre Fortnite, în timp ce alții sunt Liga Legendelor fani (nu eu însă).

Fiecare streamer Twitch are un tip de conținut care este necesar de anumite persoane. Deci, a fi cel mai bun nu depinde de câți adepți câștigați. Oh, apropo, unele dintre streamere sunt de fapt amuzante în timp ce se joacă, ceea ce face vizionarea videoclipurilor lor și mai satisfăcătoare. Acestea fiind spuse, iată care sunt principalele Twitch Streamers pe care trebuie să le urmezi pentru o experiență de joc mai bună.

Ninja

Logo de profil Ninja

Ninja, este cea mai mare vedetă a lui Twitch cu peste 11 milioane de adepți și o valoare netă de 3,5+ milioane de dolari.

Este cunoscut să curgă până la 80 de ore în fiecare săptămână. Tipul s-a asociat cu celebrități precum Drake în urmă cu ceva timp. A lui Fortnite fluxurile cu rapperul au dus înregistrările lui Twitch la un nivel cu totul nou, obținând peste 60000 de spectatori.

Unul dintre cele mai bune lucruri pe care Ninja le-a făcut este că a donat 1 milion de dolari carității. El a adăugat, de asemenea, un premiu de 50000 $ la turneul Fortnite Battle Royal. 

Cunoscut și sub numele de Richard Tyler Blevins, streamerul este și un bărbat de familie. De asemenea, soția sa îl ajută cu streaming-ul său, în timp ce ea a spus internetului o dată că el joacă mai mult de 8 ore pe zi și a scăzut aproximativ 4 pentru familia sa.

Promovările live-streaming și social media ale Ninja au ajutat Apex Legends să obțină tracțiune printre cei 13,6 milioane de adepți ai lui Twitch. Acest lucru i-a încasat 1 milion de dolari în schimb.

giulgiu

Profilul giulgiului

Michael Grzesiek a devenit o senzație online pe Twitch datorită acoperirii sale profesionale de Counter-Strike. Astăzi, vine pe locul doi pe lista noastră. Shroud are mai mult de 4 milioane de urmăritori pe site-ul său și Valoarea sa netă se apropie de 1 milion de dolari.

Gamerul online canadian comută mai mult de 40 de ore de joc pe săptămână. Aceste ore sunt răspândite între diferite jocuri, inclusiv PUBG, Rainbow Six, The Culling și, bineînțeles, Counter Strike.

Nu putem spune multe despre evaluările video, deoarece acestea obțin doar aproximativ 20 de mii de vizualizări. Cu toate acestea, când vine vorba de meciuri „live” în turneele speciale, Michael atrage milioane de oameni cărora le place să-l privească jucând. ”

Înainte de a se alătura Cloud9, Shroud a fost membru în Exertus, Slow Motion și chiar Manajuma. Acum, îl puteți vedea intrând în lupte cu colegii săi coechipieri ai Cloud9.

TSM_Myth

TSM_Myth

Ali Kabbani are 19 ani, streamerul Youtube și Twitch, care a reușit să joace Fortnite. Este binecunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni constructori din comunitate. Numele său online este Myth, TSM se bazează pe echipa pe care o conduce – Team Solo Mid.

Ali are 4 milioane de urmăritori și 35 de milioane de vizualizări în contul său Twitch „TSM_Myth”. Valoarea netă a mitului este de aproximativ 1 milion de dolari. El a fost întotdeauna un fan al jocurilor de noroc încă de când era mic. A început să transmită streaming în 2016 și a devenit una dintre cele mai mari vedete ale lui Twitch. El a reușit să câștige un masiv online în urma unui timp foarte scurt.

Chiar și pe Youtube, el are o popularitate uriașă. Myth are peste 3,7 abonați pe canalul de mega streaming. Nu mai vorbim de faptul că are sponsori din întreaga lume, inclusiv mărci de top precum Dr. Pepper, Chipotle, Vertagear și GEICO Gaming.

Summit1gProfilul Summit1G

Jaryd Lazar este unul dintre cei mai importanti streameri de la Twitch când vine vorba de conținutul videoclipurilor pe care le postează. Ne oferă întotdeauna jocul lui Fortnite, Counter-Strike, dar este cel mai faimos pentru Chemarea la datorie. El este de obicei activ timp de 60-70 de ore în fiecare săptămână și, prin urmare, este unul dintre cei mai mari streamers de la Twitch.

De asemenea, el a jucat recent „Realm Royale” și „Escape from Tarkov”. După cum este descris în profilul său, Jaryd se consideră un streamer cu normă întreagă. Ei bine, asta explică valorile sale de 3 milioane și 1 milion de dolari.

În 2017, Lazar s-a alăturat echipei Mythic pentru a concura în divizia principală a ESEA. Tocmai când credeți că ați avut destule, trebuie să știți că Summit1g are și o pagină YouTube puternică, cu peste 500 de abonați.

TimTheTatMan

TimTheTatMan

Tim este un streamer uimitor cu sediul în SUA. El adaugă videoclipuri cu o multitudine de jocuri, inclusiv World of Warcraft și Counter-Strike. Uneori i se alătură soția pentru a-l ajuta să iasă cu fluxurile sale vii.

A început pentru prima dată streaming în 2012 și acum rulează și un canal Youtube cu peste 700000 de abonați. Tim are peste 2,5 milioane de urmăritori pe Twitch și el valorează 1 milion de dolari.

Alături de faptul că are conturi Twitch și Youtube, care obțin ambele venituri, el deține și un magazin online care poartă numele DesignByHumans.

DrDisRespectLIVE

DRDISRESPECTTV

Dacă vezi vreodată un tip cu ochelari de soare cu mustață și ochelari de soare, probabil că te uiți la Doc fără să știi. Personalitatea lui în timp ce comentează videoclipurile este în afara acestei lumi. Este amuzant și știe bine că joacă jocuri precum PUBG și Fortnite, precum și League of Legends.

El a dezvoltat hărți pentru jocuri precum Horizon și Solar, alături de a fi un jucător premiat. Guy obține cea mai mare parte a veniturilor sale de la Twitch și Youtube. Are peste 2,5 milioane de abonați pe Twitch, iar valoarea sa netă se ridică la 500000 de dolari.

Canalul său se află pe locul patru în topul celor mai vizionate canale Call of Duty și promovează mai multe mărci pe pagina sa de profil Twitch, cum ar fi G FUEL, Turtle Beach și Razer.

Sindicat

Profil sindical

Syndicate nu este doar un streamer pentru jocuri, dar găzduiește și talk-show-uri și podcast-uri. Cunoscut pentru abilitățile sale cu jocuri precum Fortnite, Minecraft, și Call of Duty, a devenit unul dintre cei mai buni streameri de pe Twitch cu un valor net de 4 milioane de dolari.

În 2014, el a fost primul care a ajuns la 1 m de abonați pentru videoclipurile pe care le postează despre jocuri. Canalul său YouTube deși are mai mulți abonați decât Twitch-ul său. Adună până la 10 milioane.

Mai mult, Syndicate nu rulează doar o pagină de urmăritori de 2,6, ci conduce și propriul său magazin de îmbrăcăminte, SyndicateOriginal. Ca un vârf al carierei sale, uriașul streamer a lucrat cu Microsoft atunci când au lansat Xbox One în timpul zilei.

Imaqtpie

Imaqtpie Profil

Acesta este cel de-al treilea canal de joc League of Legends cel mai urmărit de pe Twitch. Acest streamer Twitch nu numai că postează performanțele jocului, dar și discută predicțiile, noutățile și problemele jocului.

De asemenea, Michael îi ajută pe jucători să își îmbunătățească jocurile pe profilul lui Twitch. Locuiește în Florida și a început să joace jocuri când era foarte tânăr. Iubește Liga legendelor, la care a ajuns pe numărul 1 pe serverul nord-american. Michael este, de asemenea, campionul turneului LAN flippers360.

Putem spune că Michael este un streamer cu normă întreagă care își ia doar o duminică de la sarcinile sale. Petrece mai mult de 9 ore pe zi, 6 zile pe săptămână streaming pe Twitch. Pentru palmares, el transmite multe despre League of Legends. Așadar, dacă sunteți fan, pagina sa este obligatorie.

Imaqtpie are 2,3 milioane de adepți și 1 milion de dolari Networth. Își câștigă majoritatea veniturilor din turnee, precum și Twitch.

Nightblue3

Nightblue3 Profil

Rabia Yazbek are sediul în Michigan. Jucă LoL de mult timp și este considerat unul dintre cei mai buni Junglers de până acum. Deși pagina sa de Twitch are peste 2 m de urmăritori, cea de pe Youtube include peste 2,6 milioane de abonați.

El a câștigat această popularitate pentru ghidurile sale de profilaxie, pentru cele mai importante momente și pentru montajele de joc. El are o personalitate uimitoare și vă poate oferi un moment minunat în timp ce vizionați videoclipurile sale.

Paginile lui G Fuel, Blestem, PC-ul Cyberpower și PVP Live sponsorizează pagina Rabia. Acesta obține un venit din abonamentele sale de la canalul Twitch, precum și mențiunile de produse și vânzările de afiliere, ceea ce face ca valoarea sa netă totală să se apropie de 2,5 milioane de dolari.

Lirik

Profil LIRIK

Saqib Zahid, mai cunoscut de aliasul său online, Lirik, este un streamer american. Are cele mai mari urmăriri pe Twitch cu peste 2,3 milioane de urmăritori în 2019. El a obținut această popularitate arătând videoclipuri cu Steep, Fortnite și PUBG.

Canalul său YouTube, care are peste 258.000 de abonați îi ajută pe streamerele care nu știu despre Twitch (ceea ce mă îndoiesc), altfel, el ar fi avut mai mulți adepți acolo decât pe Twitch. S-a asociat cu gigantul de jocuri, Ubisoft. În efortul de a-și promova jocul, Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege. În încercarea jocului, Saqib a răspuns la toate întrebările fanilor în timp ce juca jocul simultan.

Lui Zahid îi place să-și distreze fanii cu anumite roluri în jocuri. El și-a oferit fanilor săi ultimele fluxuri de roluri Grand Theft Auto V – ceea ce i-a lăsat pe mulți fani distrați cu toate punctele sale marcante.

Cel mai bun Twitch Streamer din 2020 – Rezumarea

Acestea sunt cele mai bune streamere Twitch din 2020, clasate de fani, spectatori și jucători din întreaga lume. Fiecare are un rol de jucat în experiența de streaming a unui jucător. Care este jocul tău preferat? Ce îți place să vezi jucătorii profesioniști? Nu contează, indiferent ce este, unul dintre acești 10 o face. Așadar, continuați să alegeți streamerul preferat și să aflați mai multe despre jocurile care vă plac.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map