Cum să-ți îmbunătățești viteza de descărcare pe Xbox One

Xbox One a primit o viteză de descărcare foarte lentă cu ceva timp în urmă, ceea ce era inacceptabil. Am efectuat un test de viteză și am observat că este mult mai lent decât ceea ce funcționează computerul și telefonul meu. Nu vă faceți griji, totul rezolvat acum. Obținerea celei mai bune conectivități îmbunătățește enorm experiența dvs. Xbox One. Iată câteva sfaturi aprofundate pentru a îmbunătăți configurarea de rețea a consolei.


Cum să-ți îmbunătățești viteza de descărcare pe Xbox One

Cum să îți grăbești descărcările pe Xbox One

Înainte de a încerca să remediați ceva legat de descărcările lente, nu doriți să știți care este de fapt problema? Vă recomand să verificați starea conexiunii prin Xbox înainte de orice încercare. Cel puțin, veți cunoaște atât viteza, cât și stabilitatea conexiunii. Deci, înainte de a începe, iată cum verificați detaliile rețelei dvs.:

 1. Pe Xbox, deschideți Setări.
 2. Navigați la Reţea fila
 3. Deschis Setari de retea
 4. Selectați Statistici detaliate de rețea.
 5. În cele din urmă, veți obține acest lucru.Setari de retea

Acum, odată cu asta, putem trece la modul în care vă puteți crește viteza de descărcare pe Xbox One. Există mai multe modalități de a face acest lucru. Asigurați-vă că citiți bine și descoperiți care dintre ele se potrivește cel mai mult nevoilor dvs..

1. Utilizați Ethernet

Xbox 360 se confruntă cu aceleași probleme ca și computerul. Pentru a rezolva această problemă, puteți pur și simplu conecta consola direct la routerul dvs..

Utilizarea unui cablu Ethernet în locul unei rețele fără fir a fost o mișcare foarte recomandată de făcut atunci când vă confruntați cu probleme de conectare.

Portul Ethernet se află în partea din spate a Xbox One, în partea extremă dreaptă.

Ethernet pe Xbox One

2. Evitați vârfurile de vârf

Lansarea Xbox One imediat ce ajungeți acasă de la serviciu sau școală ar putea fi o idee proastă. Este posibil să înregistrați viteze de descărcare mai mici în timpul perioadelor de vârf, deoarece toată lumea face la fel ca dvs..

Astfel de momente atrag cererea mare pentru acest serviciu. Cu toate că nu există prea multe lucruri de făcut în acest sens (nu puteți pur și simplu să mergeți și să spuneți oamenilor să se înscrie), puteți încerca întotdeauna să descărcați conținut la o perioadă mai liniștită a zilei.

3. Modificați setările DNS

Setările sistemului de nume de domeniu sunt o parte uriașă a navigării. Ele traduc domeniile web la adresele lor IP.

Furnizorul ISP vă atribuie automat setări DNS implicite. Cu toate că s-ar putea să nu fie atât de rău, trecerea la un serviciu DNS terță parte ar putea fi o idee bună pentru viteze mai bune. Serviciile precum GoogleDNS și OpenDNS sunt cunoscute ca fiind destul de utile pentru Xbox One.

Iată cum puteți modifica setările DNS pentru Xbox One.

 1. Deschide Setări aplicație pe Xbox One
 2. Îndreptați-vă spre Reţea fila
 3. Click pe Setari de retea
 4. Selectați Setari avansate
 5. Alege Setări DNS
 6. Selectați Manual pentru a introduce manual o nouă adresă
 7. Un ecran va apărea acum pentru a introduce o adresă. Iată câteva exemple:
  • Deschideți DNS, introduceți 208.67.222.222 (Primar) și 208.67.220.220 (Secundar).
  • Google DNS, introduceți 8.8.8.8 (Primar) și 8.8.4.4 (Secundar)

Puteți întoarce întotdeauna la setările DNS implicite în orice moment. Pur și simplu schimbați setările DNS înapoi în mod automat.

4. Închideți jocuri și aplicații în fundal

Evitați să rulați aplicații până când descărcarea este terminată. Înainte de a începe descărcarea, asigurați-vă că închideți toate aplicațiile și jocurile rulate. Iată cum procedați astfel:

 1. apasă pe Butonul Xbox.
 2. Navigați la jocuri sau aplicații care rulează și selectați-le unul câte unul.
 3. apasă pe Buton de meniu cu trei linii. Acest lucru vă va oferi opțiuni suplimentare.
 4. Selectați Părăsi și apăsați A pe controler.
 5. Totul este gata.

5. Dezactivați actualizări automate

Actualizările automate sunt foarte convenabile atunci când operați un Xbox One. Cu toate acestea, unele actualizări pot depăși 50 GB. Restrângerea modului în care actualizările dvs. Xbox One poate economisi o mulțime de date. Bine, va trebui să declanșați manual actualizările pe cont propriu, dar acest lucru împiedică actualizările nedorite să se descarce trist în fundal. Imaginați-vă o apariție a actualizării nedorite în timpul descărcării fără să vă dați seama. Asta e o problema. Tot ce trebuie să faceți este să activați modul de economisire a energiei Xbox One. Urmați pașii de mai jos și aflați cum să activați economisirea energiei:

 1. Deschis Setări.
 2. Navigheaza catre Mod de alimentare & lansare.
 3. Schimbați modul de alimentare al consolei la Economie de energie.

Dacă doriți o alternativă, dezinstalați aplicațiile nedorite, astfel încât să preveniți actualizările pe care nici măcar nu le aveți grijă.

6. Întrerupeți și reluați descărcarea

O pauză de descărcare și apoi reluarea este ca și cum ai reporni telefonul Android sau iOS. Aceasta vă poate aduce o ușoară creștere a vitezei de descărcare. Dacă descărcarea durează prea mult, atunci acesta este un mod de a lansa o notch.

Este ușor să opriți descărcarea sau instalarea curentă. Iată cum:

 1. Pe dumneavoastră Acasă ecran, deschis Jocurile și aplicațiile mele.
 2. Selectați Coadă.
 3. Evidențiați descărcarea sau instalarea activă.
 4. apasă pe Meniul butonul de pe controler.
 5. Selectați Întrerupeți instalarea și apoi Reluați instalarea.

7. Evitați să jucați online

Jocurile multiplayer online pot mânca multă lățime de bandă și pot încetini orice descărcare în curs. S-ar putea să observați că descărcarea în curs a trecut la coada. Acest lucru se datorează faptului că utilizați o lățime de bandă prea mare în timpul jocului online, iar consola nu a putut naviga între cele două.

Soluția adecvată pentru această problemă este să aștepți cel puțin terminarea descărcării și să începi să joci online. Acest lucru va ajuta la creșterea vitezei de descărcare mult.

8. Reporniți Consola

S-ar putea să existe șanse ca ceva să nu fie într-adevăr greșit cu consola. Pentru a vă asigura că totul este în regulă, încercați să-l reporniți și vedeți dacă repornirea reușește să vă descarce mai repede jocul.

Pentru a reporni Xbox One, efectuați următoarele:

 1. Derulați spre stânga pe ecranul principal pentru a deschide Ghid.
 2. Selectați Setări.
 3. Mergi la Reporniți consola.
 4. Selectați da a confirma.

După ce Xbox reîncepe, descărcările dvs. vor fi marcate ca întrerupte. Va trebui să le despărțiți ulterior.

9. Așteptați o conexiune liniștită

Acasă, mai multe persoane vor utiliza Wi-Fi. Acest lucru afectează drastic conexiunea dvs. și scade viteza de descărcare. Sugestia mea este să aștepți până nu mai există nimeni în jur să utilizeze internetul și să înceapă descărcarea. O conexiune destul de bună vă oferă o descărcare mai rapidă.

10. Utilizați un VPN

Când utilizați prea multă lățime de bandă, ISP-urile își asumă singuri pentru a reduce viteza de conectare. În lumea virtuală, numim acest ISP throttling. Cu toate acestea, puteți rezolva această problemă utilizând un VPN.

Scurt pentru rețeaua virtuală virtuală, acest instrument de internet vă poate ascunde adresa IP, care anonimizează abordarea dvs. de internet și poate evita să fie monitorizat de ISP. Drept urmare, ISP-urile nu vor mai putea să vă accelereze conexiunea.

Pe de altă parte, Xbox One este binecunoscut pentru a fi casa unei multitudini de servicii de streaming. De la Netflix la Hulu, toate pot fi disponibile indiferent de locul în care vă aflați. Aceste servicii sunt restricționate geografic la propriile regiuni. Un VPN ajută la evitarea acestor restricții modificând locația dvs. online.

Xbox nu este compatibil nativ cu clienții VPN. Prin urmare, pentru a beneficia de o conexiune VPN, va trebui să instalați VPN-ul pe routerul dvs.. Prin aceasta, toate dispozitivele conectate la rețea vor avea un strat suplimentar de securitate.

Când vine vorba de un furnizor de servicii VPN de top, vă recomand cu mare încredere ExpressVPN. Dacă doriți să aflați mai multe despre VPN-uri de top pentru Xbox One, atunci acest tabel este aici pentru a vă ajuta.

Măriți viteza de descărcare pe Xbox One

Cât durează să termini cu o singură descărcare? Ei bine, de acum încolo, nu va fi o problemă. Știți acum mișcările de bază pentru a vă mări viteza de descărcare pe Xbox One. Continuați, obțineți-vă experiența finală Xbox One și bucurați-vă.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map