Cum să remediați Apex Legends Lag

Lagging este unul dintre cele mai grave lucruri care ți se pot întâmpla în timp ce joci Apex Legends. La fel ca performanța lentă a rețelei este linia fină dintre victoria sau înfrângerea ta. Aflați cum să remediați Apex Legends Lag în articolul de mai jos.


Cum să remediați Apex Legends Lag

Cum să remediați Apex Legends Lag

Ce este Lagging?

În timp ce serverele dedicate ale jocului Apex Legends, de obicei, împiedică întârzierea în joc. Cu toate acestea, unele sunt inevitabile și pot fi foarte deranjante. Lagurile sunt acele pauze care vi se pot întâmpla în timpul unui joc. Tehnic vorbind, întârzierea este răspunsul lent al unui computer sau dispozitiv de joc din cauza computerului / dispozitivului sau a conexiunii la Internet lente. Întârzierea jocului este legată de consumul de lățime de bandă de către mii de utilizatori pe un server ISP obișnuit la un moment dat. Aceasta înseamnă că este posibil ca sistemul dvs. să nu poată trimite și primi suficiente date din cauza unei conexiuni la Internet lente și inconsecvente.

De ce ai nevoie de un VPN pentru Apex Legends?

Un VPN pentru Apex Legends poate reduce latența dintre un jucător și clientul serverului. De asemenea, vă puteți îmbunătăți conexiunea rapidă atunci când sunteți conectat la un VPN. Rămâi protejat împotriva atacurilor DDoS cu un VPN activat atunci când joci. În plus, o VPN permite jucătorilor să se conecteze la o altă locație a serverului, ceea ce poate ajuta la reducerea ping-ului. În plus, puteți juca jocul de oriunde în lume, conectându-vă la servere din anumite țări.

Utilizarea unui VPN vă va ajuta, de asemenea, să remediați diverse probleme de conexiune care v-ar putea împiedica să jucați Apex Legends online. Unele dintre aceste erori includ:

„Conexiunea la server a expirat. Consultați ea.com/unable-to-connect pentru informații suplimentare ”

„Nu se poate conecta la serverele EA. Verificați conexiunea la Internet și încercați din nou. Consultați ea.com/unable-to-connect pentru mai multe informații. “

Cum să rezolvați Lag în Apex Legends cu un VPN?

Pentru a reduce latența în Apex Legends, trebuie să urmați doi pași.

 1. Mai întâi, lansează jocul Apex Legends.
 2. Din ecranul de start, accesați „Data Center”.
 3. Notă-l în josul timpilor ping la diferitele servere Apex Legends.

Acum, după ce vă cunoașteți ping-urile, este timpul să vă rezolvați Legendele Apex. Iată ce trebuie să faceți în continuare:

 1. Înscrieți-vă cu un furnizor de servicii VPN. Asigurați-vă că furnizorul dvs. VPN are un număr considerabil de servere VPN împrăștiate în întreaga lume.
 2. Apoi, configurați aplicația VPN pe dispozitivul PC, Mac sau PS4.
 3. Din aplicație, conectați-vă la un server VPN aproape de locația dvs. reală.
 4. După ce a fost stabilită conexiunea VPN, întoarceți-vă la jocul Apex Legends.
 5. Faceți din nou testul ping pe care l-ați făcut mai devreme.
 6. Timpul dvs. de ping trebuie redus drastic.

În cazul în care nu sunteți mulțumit de rezultate, tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la un server VPN diferit. Procedura enumerată mai sus vă va ajuta să evitați eventualele probleme de conencție pe care le puteți avea atunci când încercați să vă conectați la serverele Apex Legends.

Sfaturi suplimentare pentru reducerea lagului în legendele Apex

Pentru a vă bucura de un joc fără laguri Apex Legends, va trebui să vă îmbunătățiți ping-ul și să reduceți latența. Vezi mai jos aceste sfaturi:

 • Conectați computerul la router folosind un cablu de rețea Ethernet, acest lucru va stabiliza conexiunea dvs. la Internet. În general, o conexiune la internet cu cablu este mai bună decât o conexiune WiFi atunci când vine vorba de jocuri online.
 • Accesați setările jocului și reduceți Rezoluția, Anti-aliasingul, Calitatea umbrei, Calitatea texturii și Sincronizarea virtuală.
 • Închideți fișiere sau activități care ocupă o mulțime de ram și lățime de bandă. Opriți descărcările atunci când este posibil.
 • Închideți procesele de fundal (atât pentru Windows & Mac gameri), cum ar fi upgrade-uri Antivirus, Windows Updates, Clienți Torrent și Download Manager.
 • Luați în considerare activarea funcției QoS de pe router pentru ca aceasta să acorde prioritate traficului, astfel încât traficul mai important să poată trece mai întâi.
 • Contactați furnizorul de servicii de internet. Unele ISP-uri au grupuri speciale pentru jocuri online.
 • Reporniți hardware-ul rețelei prin deconectarea routerului și a modemului timp de 30 de minute.
 • Deconectați alte dispozitive, cum ar fi tabletele, telefoanele mobile și alte dispozitive online.

Comutați tipul Nate de la „Restricted” la „Moderat” sau „Open”. Acest lucru are un efect extraordinar asupra vitezei de descărcare și a experienței de joc, mai ales dacă utilizați un PS4 sau Xbox One.

Cel mai bun VPN pentru Apex Legends 

Există o mulțime de furnizori de servicii VPN care promit servicii de calitate și performanțe excelente. Dar, câți trăiesc în realitate cu cererea lor? Am încercat deja o serie de furnizori diferiți și iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Apex Legends.

ExpressVPN se clasează pe lista noastră ca fiind unul dintre cele mai populare servicii VPN din punct de vedere al performanței și al asistenței clienților. Este ideal pentru jocuri și streaming. Este una pe care ar trebui să o încercați. Găsiți mai mulți furnizori de servicii VPN în tabelul de mai jos.

Fix Apex Legends Lag – Cuvinte finale

Bucurați-vă de jocul dvs. de luptă royale fără întârzieri sau întreruperi. Utilizați software VPN pentru a vă îmbunătăți și îmbunătăți experiența de joc. Până când dezvoltatorii vor aborda problemele de latență și de întârziere, jucătorii pot folosi un furnizor de servicii VPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map