Cum să remediați PUBG Lag

Acasă, trebuie să trăim cu țipetele puternice ale fratelui meu și cu atârnații asemănătoare cu copilul în timp ce joacă. Asistăm la această lovitură ori de câte ori se află pe PS4, jucând Battlegrounds. Întrebat despre pierderea lui, el spune: „Este o întârziere stupidă, nu mai blochează conexiunea la internet.” Și pentru că nu am idee ce are de-a face cu ceva, am privit-o și acestea sunt soluțiile pe care le-am găsit. Sperăm că va citi acest articol și vom putea pune capăt întârzierii și țipătului o dată pentru totdeauna.


Cum să remediați BattleGrounds de PlayerUnknown

Cum să remediați BattleGrounds de PlayerUnknown

Ce este rămas?

Atingerea este că întârziere vizibilă între acțiunile jucătorilor și cea a serverului din jocul video. Acest lucru este fie cauzat de o conexiune lentă la Internet sau a computer lent / dispozitiv. Nivelurile ridicate de trafic sunt evidente într-un joc cu mai mulți jucători precum PUBG, datorită consumului de lățime de bandă, având în vedere că mii de utilizatori joacă în același timp. Deci, atunci când traficul depășește capacitatea rețelei, acea rețea respectivă întârzie să trimită sau să primească date.

De ce ai nevoie de un VPN pentru PUBG?

Pe măsură ce jucătorii încearcă să se extindă reciproc într-un joc mortal de pisică și șoarece, un decalaj poate le distruge cu ușurință schemele de complot. Noua actualizare a PC-ului ar fi putut introduce o mulțime de bâlbâieli PUBG, întârzieri și caderi de cadru, făcând mii de jucători furioși. Deși au toate drepturile de a fi nemulțumiți, pot totuși să gestioneze o experiență de joc fără probleme dacă instalează un VPN. Nevoia de VPN atunci când joci PUBG este mare, începând mai întâi de toate, obținând acces la joc.

Din cauza geo-restricțiilor, jucătorii din diferite părți ale lumii nu pot accesa jocul, iar un VPN le permite să facă acest lucru. Conectarea la unul din Serverele VPN de mare viteză vă va permite joacă PUBG de oriunde în lume. Lucrurile se îmbunătățesc doar de aici ca VPN aproape are grijă de problemele de latență prin care jucătorii trec când joacă. Și doar pentru asta, veți avea nevoie de o VPN optimizată care să:

 • Reduceți latența și întârzierea.
 • Acordă acces la jocuri cu restricții geo-restricționate.
 • Asigurați securitatea și anonimatul.
 • Bucurați-vă de joc pe o rețea de mare viteză.
 • Cumpărați timpuriu noi titluri de jocuri.
 • scapă ISP de accelerare și îmbunătățește ping.
 • Realizați mai multe și diferite conexiuni ale locației serverului.

Cum se reduce Ping-ul în PUBG?

Procesul de minimizare a decalajului în PUBG implică două etape. În primul rând, trebuie să determinați ping-ul dvs. curent pe aceste servere PUBG. Pentru aceasta, urmați acești pași:

 1. Accesați acest site web.
 2. Alegeți din lista de servere cea care este cea mai apropiată de locația ta reală.
 3. Faceți clic pe butonul „Ping”.
 4. Notați rezultatele că vei primi în milisecunde.

Deci, acum știți timpii dvs. de ping PUBG. Următorul pas ar fi reducându-le.

 1. Înscrieți-vă cu un furnizor de servicii VPN cu o rețea de server mare ca. ExpressVPN.
 2. Descărcați aplicația VPN pe dispozitiv, indiferent dacă este un PC, Mac, Android sau iOS.
 3. Din interiorul aplicației, conectați-vă la un server VPN aproape de locația ta reală.
 4. Acum, mergi la pubg.disquse.ru.
 5. Repetați testul ping. 
 6. Ar trebui să observați o scădere drastică a timpului tău ping.

Dacă nu sunteți mulțumit de rezultatele obținute, nu vă supărați când puteți pur și simplu conectați-vă la un server VPN diferit. Acesta este motivul pentru care este recomandabil să vă abonați la unul cu o rețea mare de server. În felul acesta vei ajunge conectați-vă la orice server din întreaga lume pentru că există întotdeauna unul aproape, și cu cât este mai aproape cu atât mai bine.

Cel mai bun VPN pentru PUBG

Pentru a juca PUBG fără întreruperi sau probleme, veți avea nevoie de asistența unui VPN solid și robust. Unul dintre cele mai bune VPN-uri pentru PUBG cu viteze minunate, o mulțime de servere de a alege din, securitate ridicată, un serviciu bun pentru clienți și mai mult este ExpressVPN.

Există alți furnizori de servicii VPN care vă pot îmbunătăți experiența de joc PUBG și puteți citi toate despre acestea în cel mai bun VPN pentru revizuirea PUBG..

Sfaturi pentru a reduce lag în PUBG

Problemele de latență cu PUBG sau poate geolocalizarea dvs. reală nu vă vor permite să accesați PUBG așa cum doriți. Acesta este motivul pentru care am construit această listă mai jos pentru ca dumneavoastră experimentează jocuri PUBG fără lag.

 • Monitorizați stabilitatea computerului.
 • Pentru a stabiliza conexiunea, conectați computerul la router folosind un cablu de rețea Ethernet.
 • Nu permiteți overclockarea.
 • Verificați în permanență rularea programelor.
 • Verificați dacă există blocaje de performanță în sistemul dvs..
 • Închideți toate fișierele sau activitățile care consumă lățime de bandă și preiau o mulțime de berbeci.
 • Opriți descărcările atunci când este posibil.
 • Nu lăsați procesele de fundal deschise precum actualizările Antivirus, Windows Updates și Download Manager.
 • Din setările jocului, reduceți Rezoluția, Anti-aliasingul, Calitatea umbrei, Calitatea texturii și Sincronizarea virtuală.
 • Activați funcția QoS de pe routerul dvs. în acest fel trece cel mai important trafic.
 • Deconectați-vă de la alte dispozitive, cum ar fi tabletele și telefoanele mobile.
 • Unii furnizori de servicii Internet au pooluri speciale pentru jocuri online, nu ar strica dacă le-ați contacta.
 • Deconectați routerul și modemul timp de 30 de minute pentru o repornire.
 • Schimbați tipul Nate de la „Restricted” la „Moderat” sau „Open”.

Remediați PUBG Lag

PUBG este unul dintre cele mai bune jocuri royale de luptă pentru peisajul său militar realist, hărți bune, vehicule și mecanici de tir mai precise. Paracutați-vă pe hărțile extinse ale PUBG împreună cu alți 99 de jucători fără un singur glitch. V-am oferit o mulțime de soluții care vă pot ajuta să evitați acest decalaj PUBG, toate acestea putând fi obținute cu un VPN.

În ciuda faptului că poți sări cu ușurință înapoi în joc după ce ai murit din cauza întârzierii, un VPN poate asigurați-vă o durată de viață mai lungă, cu latență scăzută. Deci de ce să-ți asumi șansele? Vedeți de ce aveți nevoie de un VPN când jucați acum? Dacă da, împărtășește-ne gândurile tale despre cel mai bun VPN pe care îl poți folosi pentru jocuri online în secțiunea de comentarii de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map