Cum să răscumpărați un card cadou american PSN în afara SUA

De cât timp folosești Sony PlayStation? Suficient de mult pentru a ști că puteți folosi Cardul cadou PSN din SUA chiar dacă nu sunteți prezent în țară? Da, ai citit așa. Deși magazinele PS diferă de la o țară la alta, puteți oricând să folosiți ceea ce nu oferă regiunea dvs. Aceasta include conținut, prețuri. oferă și răscumpăra coduri. În acest ghid, vă voi arăta cum puteți răscumpăra un Card cadou PSN în străinătate. Urmeaza-ma.


Cum să răscumpărați un card cadou american PSN în afara SUA

Cum să răscumpărați un card cadou american PSN în afara SUA

Cardurile PSN funcționează în alte țări?

Nu, cărțile PSN dintr-o țară nu vor funcționa în alta. Este foarte simplu, chiar și atunci când achiziționați cardul, are regiunea alături. Permiteți-mi să vă dau un exemplu despre ceea ce afirm. Un card PSN din SUA nu va funcționa în Marea Britanie & invers, având în vedere că, dacă țara ar fi o țară UE, atunci o carte PSN UE ar funcționa în mai multe țări, are sens? UE acoperă mai multe țări. Cu toate acestea, atunci când cardul PSN este exclusiv pentru o anumită regiune, veți putea răscumpăra cardul respectiv pe teritoriul respectiv, perioadă.

Așadar, cu alte cuvinte, oriunde v-ați afla, indiferent dacă în Regatul Unit, Canada, Australia, SUA sau în altă parte, cărțile cadou pe care trebuie să le cheltuiți sunt blocate în regiune.

Mai mult, în funcție de țara dvs., veți primi un conținut specific în care să vă accesați. Nu numai că regiunea cardurilor PSN este exclusivă, dar orice veți obține pe magazinul dvs. PS depinde de locația dvs. Asta, desigur, vine în funcție de tipul contului creat. Voi vorbi despre asta mai târziu.

Cum să răscumpărați un card cadou american PSN în afara SUA

Din nou, fiecare card PSN este specific țării, îl puteți răscumpăra doar în țara sa de emitere. Ei bine, asta dacă nu îmi urmezi îndrumările. După ce ați terminat acest tutorial, nu va mai trebui să vă faceți griji pentru exclusivitățile din țară.

Înainte de a vă oferi pașii, trebuie să știți că acest lucru nu se va întâmpla dacă contul dvs. nu are sediul în SUA. Pentru a face acest lucru, trebuie să creați un cont PS american. Iată ce trebuie să faci:

 1. Deconectați-vă din contul PSN pe PS4.
 2. Selectați un utilizator nou și faceți clic pe Creați un cont ”.
 3. Alegeți „Înscrieți-vă acum”.
 4. Selectați Statele Unite ca țară. (Încercați să alegeți un stat care nu are taxe de vânzare, de exemplu, Alaska, Montana, New Hampshire, Delaware sau Oregon).
 5. Mai multe informații vor fi solicitate pe parcurs. Completează-le la fel cum ai făcut când ai creat primul cont.
 6. Când procesul este finalizat, veți primi o adresă de e-mail pentru a verifica e-mailul trimis.
 7. Ați creat cu succes un cont PS din SUA.
 8. Acum, du-te către Site-ul PlayStation.
 9. Conectați-vă cu noul dvs. cont.
 10. Accesați profilul dvs. făcând clic pe imaginea mică din partea dreaptă sus a ecranului.
 11. Selectați Gestionare de plată -> Coduri de răscumpărare.
 12. Introduceți codul cardului cadou din SUA.Codul de răscumpărare
 13. Ați terminat.

Acum, dacă locuiți într-o regiune care vinde doar cărți cadou exclusiviste, veți iubi ceea ce voi spune în continuare. Sony are politici stricte și verificări de fond pe mai multe straturi pentru tranzacții. Prin urmare, nu puteți utiliza like-urile PayPal și nu veți putea beneficia de propriul dvs. card de credit.

Din fericire, nu trebuie să contactați pe nimeni care locuiește în Statele Unite pentru a obține un card PSN american. Singurul lucru de care aveți nevoie este să mergeți pe Amazon.com și să achiziționați credit digital PSN, care este disponibil de la 10,00 USD la 100,00 USD. Asta e. Recomand cel mai mult să cumpărați cele cu 50 USD sau mai puțin, deoarece acestea vor fi livrate mai rapid atunci când operați cu Amazon.

Accesați aplicațiile restricționate în regiune

Modificarea regiunii PlayStation pentru Statele Unite are mai multe beneficii decât ai putea crede. Când aveți un cont din SUA, veți putea descărca aplicații precum Netflix, Hulu, HBO Go și multe altele. Cu toate acestea, deși sunt chiar acolo în fața dvs., accesul la orice le oferă nu va fi posibil, deoarece examinează adresa dvs. IP reală înainte de a vă permite accesul.

Când aveți un cont din SUA, nu uitați că utilizați în continuare propriul Wi-Fi, ceea ce înseamnă că operați pe o adresă IP locală care vă evidențiază locația. Pentru a putea urmări like-urile lui Hulu, aveți nevoie de o adresă IP a SUA. Din fericire, dacă tu configurați o conexiune VPN pe PlayStation, puteți obține un IP american cu ușurință.

Este destul de complicat când vine vorba de faptul că PlayStation nu este compatibilă nativ cu clienții VPN. Acesta este motivul pentru care, ca alternativă, puteți instalați o VPN pe routerul dvs. în schimb. Aceasta vă va oferi o conexiune VPN care poate fi partajată în casă. Veți putea proteja toate dispozitivele conectate la rețeaua dvs. și veți avea privilegiul de a evita și restricțiile regionale. Puteți avea acces literal la cele mai bune aplicații de pe PlayStation 4 odată ce folosiți o rețea privată virtuală.

Pe de altă parte, alegerea VPN-ului potrivit pentru proces poate fi un pic descurajantă. Acesta este motivul pentru care sugerez utilizarea ExpressVPN, deoarece îl folosesc zilnic. Dacă doriți să încercați altceva, există alți furnizori VPN pe piață, prin care puteți să faceți probleme. Dă tabelul de mai jos un gander rapid și alege unul dintre acestea VPN-uri de top pentru PlayStation 4 ca tovarăș online.

Cum să răscumpărați cardul cadou PSN din SUA în afara SUA – rezumarea

Dacă aveți un cont PS american nu vă permite să răscumpărați cardurile cadou americane. Faptul că puteți atinge o varietate de conținut cu totul diferită vă poate ridica experiența de joc sau de streaming la maxim. Acum știți cum să vă răscumpărați cardurile cadou și să accesați canale cu restricții geore restricționate pe PS4. se bucura.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map