Cum se elimină Fortnite IP Ban

Cum să eliminați interzicerea IP Fortnite? Această epopee de luptă royale care i-a blocat pe toți pe PS4 este considerată unul dintre cele mai populare și captivante jocuri ale anului 2018. Lumea Fortnite este plină de loturi pentru înfricoșare, locuri pentru a explora și, evident, forturi de construit. Totuși, 40 de milioane de jucători dedicați nu vor fi prea fericiți să aibă IP-urile blocate și luptele lor întrerupte.


Această interdicție vine ca o consecință logică pentru încălcarea utilizatorilor care aparent nu au citit prea bine acordul de Termeni și Condiții. Punerea în aplicare a unor astfel de interdicții asupra jocului de supraviețuire rapidă pune un efect mai mare asupra experienței de joc, precum și dezamăgește comunitatea de jocuri în ansamblu. Pentru a ridica interdicția și a menține o experiență optimă de joc, vă recomandăm să utilizați o rețea virtuală virtuală pe orice computer, Mac, Android, sisteme de operare iOS, Xbox și PS4.

Cum se elimină Fortnite IP Ban

Cum se elimină Fortnite IP Ban

De ce sunt interzise IP-urile pe Fortnite?

„Ai fost eliminat din meci din cauza IP-ului, VPN-ului, aparatului sau înșelării. Vă recomandăm să nu utilizați servicii VPN sau proxy în timp ce încercați să jucați Fortnite. ” Acest tip de mesaj rezumă practic întregul motiv pentru care există interdicția pentru Fortnite. Suferința unei conexiuni lente la internet sau a retardului de rețea poate fi motive care stau la baza apariției acelui mesaj îngrozitor pop-up. Obiectivul interdicției nu are rost, având în vedere că ați fost de acord cu Termenii și condițiile jocului.

Aceștia afirmă în mod clar că „orice jucător considerat a juca Fortnite pentru un fel sau pentru un„ scop [ile] care [sunt] ilegale sau în afara sferei de utilizare a serviciilor prevăzute ”va fi interzis. Deci, motivul pentru care ați fost blocat probabil are legătură cu unul dintre acestea. Jucătorii nemulțumiți raportează și înșelători, ceea ce duce la interzicerea adreselor IP. Uneori, blocul durează ore, zile și alteori poate fi nedeterminat. Acest lucru poate marca sfârșitul jocului Fortnite al utilizatorilor cu totul.

Dezvoltatorii de jocuri au modalitățile lor de a detecta încălcările și practicile ilegale. Ar fi trebuit să știți mai bine decât să încălcați oricare dintre regulile jocului. Epic Games „are dreptul de a înceta accesul la toate sau o parte a serviciilor, din orice motiv sau deloc.” Acesta este totul pe tine. Nu suntem aici pentru a înrăutăți lucrurile, dacă este ceva, suntem aici pentru a vă ajuta să reveniți din nou în joc. Un lucru la care jucătorii ar trebui să fie atenți este faptul că condițiile de servicii ale jocului nu interzic utilizarea VPN. Așadar, faptul că ISP-urile te blochează pentru utilizarea unui VPN nu este justificabil.

Joacă Fortnite cu un VPN

Un VPN vă conectează la Internet printr-o rețea privată. Aceasta înseamnă că toate traficul și datele dvs. trec prin acest dispozitiv intermediar înainte de a ajunge pe Internet. Acest proces de criptare poate fi de mare ajutor atunci când joci Fortnite, deoarece înseamnă că ai juca anonim. În cazul în care nu știți cum funcționează un VPN, permiteți-ne să vă explicăm. După ce lansați aplicația VPN de la furnizorul de servicii, vă conectați la un server din orice altă țară.

Aceasta vă va oferi adresa IP a acelei țări, chiar dacă nu sunteți localizat fizic acolo. Drept urmare, serverele Fortnite nu vor putea vedea adresa dvs. IP reală când vă conectați. În schimb, vor vedea IP-ul serverului VPN. Ce este și mai bine să folosești un VPN atunci când joci Fortnite este că Furnizorul de servicii Internet nu poate vedea că joci jocurile online. Deci, ISP-urile nu vă pot accelera proactiv viteza de conectare. Jocurile online vor atrage întotdeauna hackerii care știu că jucătorii au transmis date personale valoroase, inclusiv detalii despre cardul de credit. Singura modalitate de a nu fi ferit de atacuri dăunătoare este abonarea la un VPN.

De ce un VPN pentru Fortnite?

 • Evitați mesajul pop-up de eroare Fortnite.
 • Reduceți latența și întârzierea.
 • Asigurați securitatea și accesibilitatea.
 • Schimbați serverul Fortnite.
 • Deblocați Fortnite la școală.

Dacă există vreo îndoială, suntem aici pentru a le exclude și pentru a sublinia eficiența ExpressVPN. Este cel mai bun furnizor de servicii care vă va permite să jucați la Fortnite fără complicații. Puteți consulta și Cel mai bun VPN pentru Fortnite dacă tot ai ezita în legătură cu ce furnizor de servicii VPN ar trebui să mergi. Pentru mai multe informații despre alți furnizori de servicii VPN de pe piață, consultați tabelul de mai jos.

Evitați interzicerea IP Fortnite

Dacă doriți să jucați Fornite, va trebui doar să vă ocupați de termenii și condițiile care vin împreună cu acesta. Sau dacă sunteți un tip de încălcare a regulilor, atunci nu va trebui să treceți prin toate acele probleme pentru a debloca un jaf epic. Singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să te abonezi la un furnizor de servicii VPN. Așadar, dacă sunteți un jucător Fortnite care este devastat de blocarea adresei IP, ar trebui să obțineți un VPN înainte de a pierde bătălia împotriva monștrilor. Construiți-vă fortul și apărați-l așa cum doriți, fără întreruperi, întârzieri sau blocaje cu un abonament VPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map