Cum se reduce latența în Kombat mortal 11

Pot spune literalmente că toți am experimentat o mulțime de întârzieri și latențe atunci când jucăm online. Aceasta este o problemă cu care ne confruntăm atunci când suntem într-un joc de luptă, cum ar fi Mortal Kombat 11. Nimeni nu vrea să intre într-un meci în care trebuie să apăsați înapoi mai mult de o dată pentru ca Scorpionul să-și poată dezlănțui sulița. Este destul de frustrant. Dar nu vă faceți griji. Avem niște jocuri proprii. Iată cum puteți remedia problemele de întârziere ale MK 11.


Cum să remediați Mortal Kombat 11 Lags

Cum să remediați Mortal Kombat 11 Lags

Mortal Kombat 11 latente și laguri

V-ați întrebat vreodată despre tot ceea ce ține de internetul dvs.? Ați plecat vreodată: „Furnizorul meu de internet este bine, face asta oriunde sunt. Nu știu ce să fac ”? Da, eu sunt un jucător al lui Mortal Kombat și pot spune sincer că știu cum te simți. A fi bun jucător MK înseamnă că știi niște combosuri lungi, nu?

Ei bine, imaginați-vă în mijlocul unui combo într-un meci online și veți fi întrerupt de o problemă de retard? Cât de nebun te-ar face dacă te-ar costa meciul? Problema aici este că nu meciul în sine este cel care riscă, ci clasamentul dvs. printre alți jucători. Nu numai asta, dar dacă îți pierzi conexiunea, întreaga ta reputație ar putea fi în pericol. Adică „Calitate”, într-adevăr? Ai văzut vreodată asta?Quitality

Acesta este cel mai rău lucru pe care l-ar putea trece un jucător MK online. Vă marchează ca un quitter doar pentru că conexiunea dvs. nu a reușit. Destul de asta. Suntem astăzi aici pentru a scăpa de problemele de întârziere din Mortal Kombat 11. Cu alte cuvinte, suntem aici pentru a le „termina”.

Cum să remediați problemele de mortal Kombat 11 Lag

Utilizatorii PlayStation 4 din când în când se confruntă cu probleme de congelare sau de întârziere a consolei. Am vorbit despre cât de enervant poate fi acest lucru dacă joci Mortal Kombat 11. Din fericire, nu va mai trebui să suporti „Brutalitatea” întârzierilor. Iată principalele moduri de a remedia latențele Mortal Kombat 11 și a rămas.

1. Eliberați ceva spațiu

Spațiul redus este un factor important care poate încetini consola la o scară drastică. Chiar dacă nu joci online, jocul s-ar putea să înghețe din când în când. Prin urmare, de fiecare dată când vă apare gândul, mergeți mai departe și eliberați câteva date nedorite de pe consola. Pentru a face acest lucru pe PS4, trebuie să faceți următoarele:

 1. Din ecranul principal, accesați Setări.
 2. Odată ajuns acolo, du-te spre Managementul stocării sistemului.
 3. Acum, selectați oricare dintre categorii pentru a vizualiza mai multe informații.Găsiți gratuit stocarea PS4
 4. Acum puteți alege ce să ștergeți în cazul în care nu aveți nevoie de date.
 5. apasă pe Opțiuni buton și selectați Șterge
 6. După ce ați terminat, veți vedea că PS4 a devenit mult mai rapid decât înainte.

2. Reconstruiți baza de date

Când folosești PS4-ul de mai mult timp, baza de date începe să se completeze fără ca tu să observi. Acesta este motivul pentru care din când în când ar trebui să vă reconstruiți baza de date. Acest lucru va îmbunătăți performanța consolei într-un mod excelent și vă va ajuta să remediați cu problema care a rămas. Pentru aceasta, urmați pașii de mai jos:

 1. Opriți-vă PS4 ținând apăsat butonul de pornire până când auziți două sunete care ies din el. Acesta este un indicator că PS4-ul dvs. este oprit.
 2. Acum, trebuie să relansați consola, dar în modul Safe de data aceasta. Puteți face asta apăsând butonul de pornire până când auziți un al doilea sunet.
 3. În timp ce este în modul sigur, controlorul nu va funcționa printr-o conexiune fără fir. Va trebui să îl conectați folosind un cablu USB.
 4. Coborâți și alegeți Reconstrui baza de date. Reconstruiți baza de date
 5. După aceea, PS4 va scana unitatea și va crea o nouă bază de date cu toate materialele.
 6. Așteptați până la finalizarea procesului și veți avea un PS4 rapid pentru a vă putea bucura de jocuri la maxim.

Rețineți că s-ar putea să dureze mult timp până la final. Aceasta depinde de cantitatea și tipul de articole de date pe care le aveți.

3. Îmbunătățește-ți conexiunea la Internet

Acest lucru se poate face în mai multe moduri. Unii dintre ei au nevoie de anumite abilități tehnice, în timp ce alții vă vor costa câțiva bănuți. În orice caz, o să vă ajut. Iată cum puteți repara conexiunea la internet pentru o experiență de joc mai bună:

Utilizați Ethernet: Vei obține performanțe optime atunci când joci un joc online printr-o conexiune Ethernet cu fir. Conexiunile wireless au tendința de a încetini și de a afecta calitatea jocului tău online. Dacă vă conectați PS4 la internet folosind un cablu Ethernet, veți menține conexiunea minimă de lățime de bandă necesară pentru un joc online decent.

Server DNS: Serverul pe care ISP-ul dvs. îl atribuie automat atunci când vă abonați pentru serviciul lor s-ar putea să eșueze uneori. Poate fi ușor supraîncărcat cu utilizări, în special dacă nu ai mulți furnizori în regiunea în care locuiești. Cu toate acestea, dacă schimbați setările DNS ale PlayStation-ului, s-ar putea să terminați cu o conexiune mai bună pentru a juca MK 11 fără nicio latență.

Nu mai descărcați: Înainte de a vă deplasa într-un joc online, asigurați-vă că fiecare dispozitiv de acasă nu descarcă nimic, inclusiv PS4. Este posibil să nu observați că o actualizare este descărcată pe consola dvs. Așadar, verificați dublu înainte de a vă îndrepta direct către o luptă online. Asta va îmbunătățiți-vă viteza de internet PlayStation 4.

Router de jocuri: La fel de simplu, cumpărați un router pentru jocuri. Astfel de routere sunt concepute în special pentru jucătorii care ajută la menținerea latenței scăzute. Puteți găsi multe dintre ele, fie online, fie în magazinul electronic de cartier. Dacă doriți ajutor, încercați routerul de jocuri Neat Gear XR 500.

4. Actualizați-vă consola

Ați verificat vreodată dacă PS-ul dvs. rulează pe cel mai recent firmware? Acest lucru ar trebui să faci zilnic. Asigurați-vă că PS4 dvs. funcționează la cea mai recentă actualizare, astfel încât să puteți obține performanțe mai bune. Acest lucru reduce semnificativ întârzierile cu care te confrunți în jocurile online și evită problemele de îngheț.

5. Utilizați o rețea privată virtuală

Cand tu instalați un VPN pe PlayStation 4, veți putea să comutați serverul trece. Cu alte cuvinte, datele dvs. vor fi redirecționate printr-un server ales. Puteți alege unul în care nu este prezentă ora ping în momentul în care jucați MK 11. Conectarea de asemenea cu un VPN evită accelerarea ISP, ceea ce înseamnă că nu va mai exista nicio modificare a vitezei dvs. de internet.

Iată ce trebuie să faceți:

 1. Înscrieți-vă cu un furnizor de servicii VPN. Recomand cu mare drag ExpressVPN.
 2. Întrucât un VPN nu poate fi utilizat direct pe PS, trebuie să configurați VPN-ul pe routerul dvs..
 3. După aceea, conectați-vă cu contul și conectați-vă la un server pe care îl considerați potrivit pentru experiența dvs. de joc.
 4. Acum, lansați Mortal Kombat și nu vă mai faceți griji pentru întârzieri.

ExpressVPN este unul dintre puținii furnizori VPN care vă pot ajuta cu sarcina la îndemână. Are servere din întreaga lume care vin cu viteze rapide înflăcărate. Puteți vedea, de asemenea, o listă cu alte VPN-uri de top pentru Mortal Kombat 11 în tabelul de mai jos.

Cum să remediați MK 11 Lags – Gânduri finale

Când începe dezastrul în decursul jocului, veți avea întârziere de câteva secunde între fiecare mutare pe care o efectuați. Adversarul tău va lovi perfect fiecare combo în timp ce stai acolo fără să faci nimic. Vă va rata cele mai ușoare combinații și va pierde jocul după. Nu mai vorbim de acea Quitalitate, care este cea mai umilitoare dintre toate. Cu toate acestea, cu câteva trucuri aici și acolo, puteți optimiza experiența MK11. Consultați ghidul pe care vi l-am oferit și le veți finaliza în cel mai scurt timp.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map