Cel mai bun proxy inteligent DNS pentru Netflix american

Cel mai bun proxy inteligent DNS pentru American Netflix - deblochează SUA Netflix în străinătate


Cel mai bun proxy inteligent DNS pentru American Netflix – deblochează SUA Netflix în străinătate

 • Proxy inteligent DNS – Beneficiile
 • Cele mai bune servicii DNS inteligente
  1. ExpressVPN
  2. NordVPN
  3. BulletVPN
  4. SurfShark
  5. Unlocator
 • Alternativă DNS inteligentă
 • Cel mai bun proxy inteligent DNS pentru American Netflix – gânduri finale

Beneficiile Smart DNS

Înainte de a merge mai adânc în Smart DNS, ar trebui să știți ce este un server DNS. Sistemul de nume de domeniu este ca o carte de telefonie care traduce adresele URL introduse în browser în adrese IP. Este posibil să nu știți acest lucru, dar calculatoarele nu comunică folosind litere așa cum facem noi, ele funcționează pe cifre – adrese IP. După ce introduceți numele site-ului, computerul trimite la un server DNS unde este modificat într-un IP. Apoi este trimisă înapoi la dispozitivul dvs. unde se încarcă pagina. Asta e.

Canalele de difuzare vă pot determina locația în câteva secunde. Dacă nu locuiești în zona lor de acoperire, vei fi blocat la fața locului. Acolo este locul DNS inteligent intră. Îți schimbă locația astfel încât să pară că accesați canalul din interiorul regiunii sale. Asta o va păcăli să vă ofere acces complet la conținutul său.

Proxy-urile inteligente DNS canalizează o parte din traficul dvs. de internet care este relevant doar pentru a vă face să apară în altă parte. Orice altceva rămâne neatins, inclusiv adresa dvs. IP. Cu alte cuvinte, schimbă partea din adresele URL care vă ajută să determinați locația dvs. reală. În cele din urmă, atunci când configurați Smart DNS pe dispozitivul dvs., veți putea să transmiteți orice canal doriți.

Mai mult, serviciile Smart DNS sunt cunoscute pentru a menține viteza perfectă pentru streaming. Nu mai menționăm că, atunci când accesați conținut geo-blocat, veți putea totuși să vizualizați canalele dvs. locale.

Înainte de a începe examinarea noastră, permiteți-mi să arunc o lumină asupra serviciilor de top DNS inteligente pe care să le utilizăm pentru Netflix american.

Cum să configurați DNS inteligent pe dispozitivul dvs.

Procesul este foarte simplu. Veți găsi ghiduri de configurare pe site-ul web al furnizorului dvs., în funcție de dispozitivul pe care îl utilizați. Vă voi arăta un exemplu despre cum să vă schimbați DNS-ul pe Mac, astfel încât să vă faceți o ușoară idee despre tehnica de configurare. Iată cum procedați astfel:

 1. În primul rând, înregistrați-vă pentru un serviciu Smart DNS, cum ar fi Unlocator.
 2. După ce creați un cont, accesați Contul meu.
 3. Vi se va oferi setările DNS necesare pentru a finaliza lucrarea.
 4. Acum, accesați preferințele sistemului.Preferințe Mac
 5. Faceți clic pe Network.Selecteaza reteaua
 6. Alegeți Wi-Fi sau Ethernet în funcție de metoda pe care o utilizați. Este în mare parte Wi-Fi.
 7. Apăsați pe Advanced.Opțiuni avansate
 8. Acum, lovește DNS.
 9. Veți găsi un semn „+” în partea stângă jos a ferestrei dvs. Apasa pe el.
 10. Introduceți setările DNS furnizate de Unlocator și apăsați pe Apply.
 11. Ați schimbat cu succes setările DNS.

Cel mai bun serviciu DNS inteligent pentru Netflix american

Este posibil să găsiți nume de pe piață precum Overplay, Getflix, Deblocare-SUA, SmartyDNS și UnoTelly. Voi fi sincer, aceste servicii sunt destul de bune. Cu toate acestea, le lipsește ceea ce au cele de pe lista noastră. Trebuie să alegeți un serviciu Smart DNS care vă poate oferi experiența de streaming Netflix perfectă. Nu numai că, dar dacă aveți probleme, serviciul pe care îl alegeți ar trebui să-l poată repara într-un fel sau altul. Cu acestea spuse, iată topul Servicii inteligente DNS pentru American Netflix.

ExpressVPN

Examinare ExpressVPN

ExpressVPN este unul dintre principalii furnizori de VPN din industrie. Vă puteți întreba de ce este o VPN pe lista noastră atunci când acoperim servicii DNS inteligente. Ei bine, majoritatea numelor de pe lista noastră sunt VPN-uri care oferă un proxy Smart DNS excepțional. Luați ExpressVPN, nu numai că oferă mai mult de 2000 de servere din întreaga lume, dar vă protejează dispozitivul cu cea mai recentă tehnologie de securitate.

Pe de altă parte, caracteristica sa Smart DNS – MediaStreamer, este mai bună decât majoritatea proxurilor inteligente DNS pur. Vă permite accesul la sute de canale indiferent de locul în care se află. Este destul de ușor de configurat datorită zecilor de ghiduri de configurare furnizate pe site-ul lor oficial. Chiar dacă nu sunteți priceput de tehnologie, puteți naviga ușor.

Dacă căutați mai multe, verificați acest lucru complet Examinare ExpressVPN.

NordVPN

Recenzie NordVPN

Accesarea like-urilor US Netflix este o bucată de prăjitură când vine vorba de un furnizor, cum ar fi NordVPN. VPN este unul dintre puținii furnizori care pot ocoli blocurile VPN ale Netflix. În plus, serviciul VPN este unul dintre cele mai sigure dintre toate. Oferă VPN dublu unde obțineți redirecționarea datelor prin două servere în loc de unul. În acest fel, veți obține o dublă criptare a traficului dvs. protejându-vă de tot felul de amenințări cibernetice.

Acum, să vorbim despre serviciul lor Smart DNS, SmartPlay. Veți putea accesa catalogul american Netflix cu ușurință, indiferent de locul în care vă aflați. Doar câteva ajustări DNS pe dispozitivul dvs. și veți transmite streaming în cel mai scurt timp.

În cazul în care vă întrebați dacă Smart DNS este sigur sau nu, puteți utiliza întotdeauna serviciul lor VPN care include CyberSec. În acest fel, dispozitivul dvs. va fi protejat împotriva virușilor, programelor malware sau a oricărui software rău intenționat să existe.

Pentru a afla mai multe despre acest VPN, aruncați o privire asupra noastră Recenzie NordVPN.

BulletVPN

Revizuirea BulletVPN

BulletVPN este un nou furnizor VPN cu o rețea de server decentă. Veți găsi peste 50 de servere împrăștiate în peste 30 de țări din întreaga lume. În comparație cu celelalte, aceasta este o cantitate mică de servere. Cu toate acestea, are acces la Netflix în ciuda celor mai bune eforturi ale canalului de a bloca VPN-urile.

BulletVPN oferă viteze de neegalat, un factor esențial atunci când se iau în considerare serviciile de streaming intens de date – credeți video HD. Prin urmare, vă puteți abona la planul HD Netflix fără a vă face griji pentru problemele de buffering. Acest VPN oferă, de asemenea, o garanție de returnare de 30 de zile. Așadar, puteți testa serviciile sale și primiți banii înapoi în cazul în care acestea nu corespund așteptărilor dvs..

Acest furnizor VPN a făcut-o pe lista noastră, deoarece include și proxy DNS gratuit. Veți putea debloca zeci de canale indiferent de zona de acoperire a acestora. Urmați doar ghidurile furnizate pe site-ul lor web și veți urmări Netflix-ul american oriunde v-ați afla. Pentru mai multe informații, consultați site-ul nostru Recenzie completă BulletVPN.

SurfShark

SurfShark VPN Review

SurfShark VPN Review

Dispozitive nelimitate. Acesta este primul lucru care vă atrage atenția atunci când plecați SurfShark. Acest furnizor de servicii VPN face o impresie foarte bună când arunci o privire pe site-ul lor web. Au asistență prietenoasă pentru clienți și peste 800 de servere din 50 de țări.

După cum am menționat, puteți beneficia de o conexiune VPN pe un număr nelimitat de dispozitive care utilizează un singur cont. Aceasta este o caracteristică pe care niciunul dintre furnizorii de top nu o oferă utilizatorilor lor.

Recent, acest VPN a lansat serviciul său Smart DNS, ceea ce înseamnă că puteți accesa canale precum American Netflix fără a fi nevoie să treceți prin viteză scăzută de internet din cauza criptării. Cu toate acestea, chiar și ca VPN, a fost unul dintre puținele care au reușit să deblocheze Netflix-ul american în străinătate.

Pentru aceasta, acest VPN a câștigat respectul atâtor persoane care s-au îndoit de noul venit la început. În plus, oferă aplicații ușor de utilizat pentru Windows PC, Mac, Android și iOS. Dacă doriți să aflați mai multe, iată Recenzia completă a lui SurfShark.

Unlocator

Revizuirea unlocatorului

Unlocator este un serviciu danez inteligent de DNS, gestionat de Linkwork. Au fost un serviciu inteligent DNS pur până când au adăugat un serviciu VPN în ultima vreme. DNS-urile lor inteligente vă permit să comutați regiunea Netflix înainte și înapoi. Utilizând un cont Netflix, puteți accesați Netflix-ul american în Marea Britanie, Canada, Australia, Germania și în alte părți din străinătate.

Dacă crezi asta schimbarea DNS pe dispozitivele dvs. poate fi un pic descurajant, Unlocator are videoclipuri și ghiduri de configurare pentru toate dispozitivele de streaming pentru a te ajuta. Redirecționează doar o parte din traficul dvs. Prin urmare, veți înregistra pierderi de viteză zero pe Internet.

Cu peste 230 canale, Unlocator are cea mai mare listă de servicii de streaming deblocate. Lista lor include Netflix, Rețea WWE, Hulu, Vudu, Sling TV, BBC Iplayer, HBO GO, CBS All Access.

Al lor Proces gratuit de 7 zile însemna că nu am nimic de pierdut. Așa că am decis să le încerc. Am fost impresionat de serviciul lor din mai multe motive. Codurile DNS ale unlocatorului funcționează pe toate dispozitivele de streaming. Puteți debloca American Netflix pe Android, iOS, PC, Mac, Xbox, PS4, Chromecast, Apple TV, Fire TV și Roku.

Serviciul inteligent DNS al unlocatorului nu vă schimbă adresa IP. Astfel, veți avea în continuare acces la toate site-urile web și serviciile online. Verifică Revizuirea unlocatorului și dați-i un test test dacă doriți.

VPN pentru American Netflix – Alternative DNS inteligente

Unele ISP folosesc Deturnare DNS sau proxy transparent (Mexic, Thailanda și Singapore). Puteți utiliza un furnizor VPN cum ar fi ExpressVPN „30 de zile fără întrebări nu au fost solicitate garanția de returnare a banilor” în loc de Smart DNS pentru deblocarea SUA Netflix de peste mări. Utilizarea unui VPN îți va crește securitatea, deci vei ucide două păsări cu o singură piatră.

Trebuie să deblocați American Netflix doar făcând clic pe un server din SUA. După aceea, veți primi o adresă IP a SUA care vă permite să accesați biblioteca din SUA Netflix. Nu uitați, toate VPN-urile din lista noastră funcționează bine cu Netflix, deci nu mergeți și nu alegeți un serviciu gratuit.

Unii dintre voi le pasă de securitatea lor online mai mult decât de streaming. Acesta este motivul pentru care folosesc un serviciu VPN. Este inteligent DNS în siguranță? Ei bine, nu adaugă un strat suplimentar de protecție, dar vă pune în pericol informațiile? Este ca și cum ai accesa web-ul fără VPN, asta este totul. Nu vă face rău de unul singur.

Cel mai bun proxy inteligent DNS pentru American Netflix – rezumare

Ceea ce oferă Netflix în unele țări diferă complet de ceea ce oferă utilizatorilor săi din SUA. Fiecare țară are propriul său catalog de conținut. Dar de ce s-ar mulțumi cineva cu un catalog mic atunci când poate obține cel mai mare Tot ce trebuie să faceți este să configurați DNS inteligent folosind unul dintre serviciile pe care le-am inclus în această recenzie și ați terminat. Dacă doriți să verificați dacă a funcționat sau nu, căutați Star-Crossed – Seria CW. Dacă l-ați găsit, atunci ați deblocat cu succes Netflix-ul american în regiunea dvs..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map