Coduri secrete Netflix – Ce sunt ele și cum să le folosesc

Sunteți pregătiți pentru o distracție Netflix, dar nu știți ce să urmăriți. Sună cunoscut? Aproape toți utilizatorii Netflix au trecut prin această situație la un moment sau altul. Netflix are numeroase spectacole, dar navigarea prin categoriile generale poate dura foarte mult. Din fericire, există un hack simplu – codurile secrete Netflix.


Coduri secrete Netflix - Ce sunt ele și cum să le folosesc

Coduri secrete Netflix – Ce sunt ele și cum să le folosesc

Netflix are o bibliotecă extinsă de filme și emisiuni bine organizate în micro-genuri. Probabil le-ați văzut ca recomandări pe ecranul de pornire. Cu toate acestea, accesarea acestora făcând clic pe categorii nu este ușor. Acesta este locul în care aceste coduri secrete Netflix vin la îndemână.

Care sunt codurile secrete Netflix?

Pe lângă listele generale precum Comediile, Thrillers și Dramas, Netflix are un număr nesfârșit de sub-genuri precise. Conform unor estimări fiabile, serviciul de streaming are peste 70.000 de micro-genuri de care majoritatea utilizatorilor nici măcar nu sunt conștienți.

Netflix folosește atât inteligența mașinii, cât și inteligența umană pentru a-și clasifica conținutul în acest mod. Se pare că serviciul de streaming a angajat oameni pentru a viziona, evalua și eticheta toate emisiunile și filmele. Au etichetat aproape toată lumea și tot ce a fost prezentat în spectacol, de la complot la finaluri de film. Astfel, Netflix a reușit să adune o cantitate uimitoare de metadate despre conținutul său.

Și odată ce datele au fost adunate, inginerii au folosit algoritmi specifici pentru a-l împărți în numeroase sub-genuri sau alt-genuri.

Aceste alt-genuri permit Netflix să ofere conținut personalizat utilizatorilor săi de pe ecranul lor de pornire. Nu trebuie neapărat să aștepți ca Netflix să vină cu recomandări. Dacă cunoașteți codurile secrete Netflix, le puteți accesa singuri oricând doriți.

Cum să accesați codurile secrete Netflix

Fiecare sub-gen are un număr de cod particular. De exemplu, 6839 este numărul de cod al documentarelor. Rețineți că există zeci de mii de genuri ca acestea. Dacă le cunoașteți numerele, modul în care utilizați Netflix se va schimba pentru totdeauna.

Pentru ca următorul hack să funcționeze, trebuie să utilizați versiunea browserului Netflix, deoarece necesită să efectuați unele modificări la adresa URL a site-ului..

 1. Pentru început, conectați-vă la contul dvs. Netflix din browserul dvs. Web.
 2. Introduceți următoarea adresă URL pentru a deschide o anumită categorie de emisiuni sau filme: http://www.netflix.com/browse/genre/***
 3. Aici *** reprezintă cifrele pentru accesarea unui anumit alt-gen.
 4. Introduceți codul de număr pentru acel gen în loc de ***
 5. Deci, de exemplu, pentru a accesa filme documentare de tipul:
 6. http://www.netflix.com/browse/genre/6839

Sună ușor, nu? Trebuie doar să rețineți că Netflix își schimbă constant algoritmii, astfel încât codurile se pot schimba din când în când. Din fericire, puteți vizita NetflixHiddenCodes.com și răsfoiți ușor toate categoriile ascunse ale Netflix.

Accesați American Netflix de oriunde

Dacă îți plac filmele sau emisiunile de televiziune, Netflix oferă ore de distracție nesfârșite pentru tine. Cu toate acestea, conținutul lor nu este disponibil în toate părțile lumii. Chiar dacă Netflix este disponibil în țara dvs., puteți accesa numai versiunea dvs. specifică țării. De exemplu, dacă sunteți în Australia, nu puteți accesa Netflix SUA. Există o modalitate simplă de a rezolva această problemă și de a utiliza o conexiune VPN.

VPN-urile ascund adevărata dvs. adresă IP. Este posibil să stați în Italia, dar un VPN vă va permite să navigați pe web folosind o adresă IP străină. VPN-urile populare au servere într-un număr mare de țări și vă permit să alegeți oricare dintre aceste servere în timp ce navigați pe web. Astfel, de exemplu, dacă alegeți un server situat în SUA, veți avea o adresă IP a SUA. Acest truc simplu îl va păcăli pe Netflix să creadă că trimiteți solicitarea de conținut din SUA în timp ce, de fapt, sunteți în Italia.

Există mai multe alte avantaje ale utilizării unui VPN

Folosind o conexiune VPN, nu numai că puteți ocoli restricțiile geografice, ci și să navigați perfect pe anonim pe web. Întrucât VPN-ul îți ascunde adevărata adresă IP, nimeni nu poate afla locația sau identitatea dvs. reală. VPN-urile criptează datele dvs. și, prin urmare, nici ISP-ul dvs. nu poate descoperi ce faceți online.

Dacă locuiești într-o țară în care accesul la internet este limitat din cauza cenzurii guvernamentale sau a altor probleme, o VPN va oferi acces nelimitat la întregul conținut de pe internet. De asemenea, vă protejează informațiile împotriva hackerilor și a altor infractori informatici.

Coduri secrete Netflix – Gânduri finale

Revenind la Netflix, în timp ce un VPN vă permite să accesați întreaga bibliotecă, problema este că Netflix interzice VPN-urile. Dacă doriți să accesați Netflix, va trebui să găsiți o VPN care să ocolească cu succes geo-restricțiile aplicației de streaming. Înainte de a cumpăra abonamentul unui VPN, asigurați-vă că citiți recenziile acestuia și să aflați dacă acesta ocolește restricțiile geografice Netflix sau nu. Utilizarea VPN, pe lângă acele coduri secrete Netflix, poate deschide un nivel cu totul nou de divertisment.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map