Cum să obțineți American Netflix pe Apple TV în afara SUA

Dacă dețineți un Apple TV și în direct în afara SUA, poate ai observat că Netflix bibliotecă nu este biblioteca la care vă așteptați de mult. Acest lucru se datorează faptului că biblioteca dvs. Netflix arată De 10 ori mai puțin conținut decât biblioteca americană Netflix.


Acum, care ar putea fi un plus mai bun la Apple TV-ul dvs. decât să transmiteți Netflix SUA pe el? În timp ce ai putea crede asta American Nexflix este inaccesibil în afara SUA, gresesti. Puteți folosi două moduri de a introduce American Netflix pe Apple TV în străinătate și vă voi povesti toate aceste două instrumente de mai jos.

În acest articol, vă voi explica cum puteți schimbați regiunea Netflix pentru a obține difuzarea versiunii SUA pe Apple TV. 

Urmăriți American Netflix pe Apple TV

Urmăriți American Netflix pe Apple TV

Urmăriți American Netflix pe Apple TV – Intro

Pentru a obține Netflix SUA, puteți schimba contul iTunes în SUA. Ceea ce trebuie să faceți este următorul:

 1. Mergi la Setari > General > magazinul iTunes > Locație.
 2. Acum, schimbați-vă locația în SUA.
 3. Accesați și transmiteți fluxul Netflix SUA oriunde. 

Acum, dacă biblioteca Netflix este limitată în conținutul acesteia, puteți folosi un VPN sau un DNS inteligent. Deci, dacă alegeți să schimbați întreaga locație Apple TV iTunes în SUA, veți avea acces la unele dintre următoarele canale enumerate mai jos:

 • Netflix
 •  Canal de istorie
 • Rețea WWE
 • Hulu
 • HBO Du-te
 • Urmăriți ABC
 • canal Disney
 • MLB
 • NHL
 • NBA

Cum să obțineți American Netflix pe Apple TV în străinătate

Urmați aceste instrucțiuni pentru a schimba regiunea Netflix în SUA pe Apple TV:

 1. Găsiți un furnizor de servicii VPN în valoare de abonament.
 2. Obțineți aplicația VPN pe computer, Mac, Android, dispozitiv iOS.
 3. Porniți aplicația VPN, și apoi conectare.
 4. Acum, cauta pe lista de servere pentru unul american.
 5. Conectați-vă la un server american la alegere.
 6. In cele din urma, vizitați Netflix site web sau accesați aplicația Netflix.
 7. Acum poți transmite Netflix SUA pe Apple TV.

Cel mai bun VPN pentru Netflix SUA pe Apple TV

ExpressVPN acoperă toate elementele de bază din viteza la securitate. Este capacitățile de deblocare sunt de neegalat și vă poate obține orice conținut doriți indiferent de geolocalizarea dvs.. ExpressVPN vă va rambursa banii fără a pune întrebări în termen de 30 de zile.

Furnizorul oferă un număr impresionant de servere distribuirea strategică a locațiilor. Este viteza rapidă a serverului și reputația fiabilă cu Netflix faceți acest furnizor demn de luat în considerare. ExpressVPN nu este pe cât de scump pare. Nivelul serviciilor oferite de ExpressVPN demonstrează că banii dvs. nu vor risipi.

Dacă doriți să examinați alte opțiuni, acest tabel vă va ajuta în căutarea VPN.

Urmăriți American Netflix pe Apple TV – Modul VPN

O VPN, rețea privată virtuală este nu este acceptat de Apple TV, ceea ce înseamnă că nu îl puteți configura direct pe dispozitivul Apple. Dacă doriți să aplicați metoda VPN, trebuie să aveți routere VPN activate; un bun exemplu ar fi DD-WRT. Acum, dacă nu știți ce înseamnă asta, treceți la opțiunea Smart DNS de mai jos. În cazul în care știți despre ce vorbesc, iată mai multe despre o VPN.

 • Poti instalați și utilizați cu ușurință un VPN pe dispozitive semnificative precum „iPhone, iPod, Ipad, Android, Mac și PC”.
 • Software-ul este robust și rezistent la ISP limitări și inspecții.
 • Un VPN vă acordă niveluri ridicate de confidențialitate și securitate datorită criptării complete a traficului.

Dacă alegeți să parcurgeți acest lucru, trebuie să configurați routerul cu configurarea VPN. Procesul variază de la un furnizor la altul. Așadar, citiți documentele și contactați suportul, dacă este necesar În total, nu trebuie să dureze mai mult de 10 minute. Lucrul bun este că, odată făcut acest lucru, nu trebuie să faceți alte modificări la Apple TV.

Netflix SUA pe Apple TV – Calea DNS

Configurarea unui SmartDNS este la fel de ușoară ca numărarea a zece. Tot ce trebuie să faceți este să faceți modificări la adresele IP DNS și sunteți toate setate. Vrei să faci ce altceva poate oferi un proxy inteligent DNS? Citiți lista de mai jos.

 • A configurare nepricepută care acceptă majoritatea dispozitivelor disponibile pe piață.
 • Poti comutați cu ușurință între regiunile Netflix fără a schimba configurarea dispozitivului.
 • Fără penalizare pentru lățimea de bandă deoarece doar un mic subset al fluxului dvs. de lățime de bandă este redirecționat.
 • Un dezavantaj al unui DNS inteligent este că este ușor afectat de restricțiile ISP, cum ar fi Proxy transparente și Deturnarea DNS.

Dacă sunteți pe piață pentru un furnizor de încredere inteligent DNS, s-ar putea să doriți să vedeți Unlocator. Acest furnizor oferă peste 200 de canale, un proces de 7 zile gratuit, si viteze DNS cele mai mari în industrie. Nu puteți greși cu acesta.

American Netflix pe Apple TV în afara SUA – Deblocare și vizionare

Concluzia este dacă sunteți în Danemarca, Finlanda, Suedia, Irlanda, Marea Britanie, Brazilia, Canada, Peru, Mexic sau Olanda, puteți accesați și transmiteți fluxul american Netflix. Din experiența personală, pot fi încrezător recomand ExpressVPN.

Deci, dacă sunteți interesat să vizionați Netflix-ul american pe Apple TV în afara SUA, puteți utiliza fie VPN sau DNS inteligent. Mi-ar plăcea să știu ce veți decide, așa că lăsați alegerile dvs. în secțiunea de comentarii de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map