Cum să urmărești American Netflix în Norvegia

Ați încercat vreodată să căutați un spectacol pe Netflix, dar fără niciun rost? Să fim sinceri, băieți, la fel ca și utilizatorii de norvegieni, nu simt că primesc banii mei din abonamentul meu Netflix amabilitatea geo-restricțiilor. Adevărata „Peștera Minunilor” se află în Catalogul SUA. Din fericire, am găsit o modalitate de a evita această problemă și accesați American Netflix în Norvegia. Doriți să aflați cum să faceți acest lucru? Urmeaza-ma.


Cum să urmărești American Netflix în Norvegia

Cum să urmărești American Netflix în Norvegia

În afara SUA? Introduceți un catalog diferit

Nu îl urăști doar când termini să vizionezi câteva emisiuni B, în timp ce rezidenții americani se bucură de întreaga capacitate a bibliotecii Netflix? Da, este destul de frustrant.

Cu ceva timp în urmă, aveam chef să urmăresc niște romantisme extraterestre bune. Când am căutat Star-Crossed, a arătat numele, dar nu și titlul transmis efectiv. Aparent, spectacolul este disponibil doar în SUA. Vă puteți imagina cum a trecut noaptea mea după aceea.

Îmi pare rău Netflix, dar nu vrem să rămânem blocați cu emisiuni originale, chiar și acestea pot lipsi din catalogul regiunii noastre din cauza acordurilor privind drepturile de autor. Vrem să curgem Crucea stelară și în țara noastră.

Problema aici constă în procesul de distribuție. Fiecare țară din întreaga lume are propriul conținut selectat pentru regiune pe uriașul în flux. Există o diferență imensă între numărul conținutului. Cu cât putem obține mai mult, mai bun, nu?

Nu vă faceți griji, atunci când ați terminat cu acest articol, veți sta înapoi în casă în Norvegia și veți urmări catalogul complet Netflix în cel mai scurt timp.

Geo-eroare și interzicerea VPN a Netflix

Dacă se întâmplă să fii un rezident american și ai decis să călătorești în străinătate, veți pierde accesul la contul dvs. regional. Cu alte cuvinte, indiferent de locul în care vă aflați, vă autentificați Netflix va câștiga intrarea în catalogul local Netflix.

Dacă sunteți în Regatul Unit, primiți versiunea britanică a serviciului. Același lucru este valabil și pentru Norvegia. Dacă s-a întâmplat să descărcați un videoclip în timp ce sunteți încă în SUA, atunci ați încercat să îl vizionați peste hotare, veți primi un mesaj de eroare care vă blochează instantaneu vizualizarea.

„Acest titlu nu este disponibil în regiunea dvs. actuală.”Eroare de descărcare Netflix

După cum am menționat, a VPN este modalitatea perfectă de a debloca Netflix SUA în Norvegia. Cu toate acestea, trebuie să vă asigurați că VPN funcționează cu gigantul de streaming așa cum este Netflix este capabil să blocheze VPN-urile în zilele noastre.

Uitați de VPN-uri gratuite, sunt un caz neajutorat. Chiar și VPN-urile premium, precum IPVanish, au devenit victime ale acestei interdicții. Dacă Netflix detectează că utilizați un anumit deblocant, veți fi informat imediat.

Eu personal nu pot acuza canalul că a luat astfel de acțiuni drastice. Pur și simplu respectă angajamentele acordurilor de licență pentru conținut.

Dar așa cum v-am spus înainte, o să vă ajut. Veți urmări Netflix-ul american în Norvegia, indiferent de situație. Parcurgeți un pic mai departe spre sud și aflați cum să faceți acest lucru.

Cum să urmăriți American Netflix în Norvegia cu VPN

A Rețea virtuală privată este un software de internet care modifică locația dvs. online și face să pară ca și cum ai accesa site-uri web dintr-o altă țară.

Asta depinde doar de serverul cu care vă conectați. Dacă serverul VPN are sediul în SUA, traficul dvs. va părea să provină din acel teritoriu, veți avea acces complet la ceea ce SUA trebuie să ofere când vine vorba de conținut online, inclusiv Netflix din SUA. De asemenea:

 • Un VPN vă canalizează traficul printr-un tunel criptat. Aceasta înseamnă că dumneavoastră datele devin pe deplin sigure împotriva atacurilor MITM și a atacurilor cibernetice.
 • VPN-uri de asemenea ascundeți adresa dvs. IP, ceea ce face ca navigarea dvs. pe internet să fie completă anonim. Nici măcar ISP-ul dvs. nu poate să spioneze ce faceți online.
 • Așa cum am menționat mai sus, un VPN îți schimbă locația curentă. Aceasta vă atribuie o adresă IP temporară în funcție de locul în care se află serverul la care vă conectați. Dacă este SUA, puteți transmite fluxurile de like-uri HBO Acum, SUA Netflix, Starz, și altele.
 • Un VPN credibil nu păstrează jurnalele activităților dvs. de navigare În acest fel, atunci când guvernul vrea să colecteze datele dumneavoastră, compania nu va avea nimic de dat. Cu alte cuvinte, confidențialitate finală.
 • Oferte VPN de renume lățime de bandă nelimitată și decent politici de rambursare. Majoritatea VPN-urilor bune de acolo au un Garanție de 30 zile înapoi.

Orice ai alege, trebuie să te asiguri că VPN-ul tău de rezolvare poate debloca de fapt Netflix. Din fericire, există astfel de furnizori credibili ExpressVPN de exemplu. Acest VPN este considerat cel mai bun VPN pentru deblocarea Netflix-ului american. Ofera conexiuni rapide, protecții de confidențialitate de top și asistență completă pentru clienți în cazul în care aveți probleme cu configurarea acesteia. Cu toate acestea, nu este singurul pe piață care a urmărit cu atenție. Verificați alte cele mai bune VPN-uri pentru Netflix în tabelul următor.

Cum se deblochează American Netflix în Norvegia – Ghid pas cu pas

Pentru a accesa catalogul SUA al Netflix, trebuie să fii văzut ca și cum ai accesa site-ul sau aplicația sa din SUA. Acest lucru este simplu atunci când lucrezi cu un VPN.

Doar conectați-vă la un server american. Acest lucru vă va oferi un Adresa IP temporară americană și a bilet direct către biblioteca SUA a Netflix în secunde. O să vă ofer o privire mai detaliată asupra problemei, nu vă faceți griji.

Deci, să trecem la afaceri?

 1. Pentru a începe procesul, aveți nevoie de un VPN credibil în care să investiți. Vă recomand cu mare drag ExpressVPN. 
 2. Pe site-ul lor web, înscrieți-vă și descărcați aplicația. Veți găsi clienți compatibili pentru majoritatea sistemelor de operare majore, inclusiv iOS, PC, MacOS, Android, precum și Fire TV.
 3. Acum, lansează aplicația și căutați o Serverul SUA. Puteți utiliza bara de căutare pentru o abordare mai rapidă.
 4. Lovit conectați și așteptați câteva secunde pentru ca conexiunea să aibă loc.
 5. Verificați dacă aveți noua adresă IP a SUA folosind aceasta Verificator IP.
 6. In cele din urma, activează Netflix și transmite fluxuri de genul Star-Crossed, About a Boy și alte sute în Norvegia.

V-am spus că am spatele. Acum puteți viziona Netflix-ul american în Norvegia, ceea ce înseamnă că tot ceea ce Netflix are de oferit vă stă la dispoziție acum.

Netflix SUA în Norvegia – Ce să urmărești

Dacă nu aveți o idee despre ce să urmăriți pe gigantul de streaming odată ce vă puneți mâna pe biblioteca sa completă, sunt aici să vă ajut. Vedeți, Netflix se mândrește cu un număr imens de spectacole uimitoare, inclusiv cele ale sale Originale Netflix. Sâmbătă seară veți găsi sute de titluri în valoare de Binge-uri. Prin urmare, să aruncăm o privire la ce puteți începe:

 • Star-Crossed.
 • Despre un baiat.
 • Pantera neagră.
 • Masa bucătarului
 • temerar
 • Jessica Jones
 • Luke Cage
 • Pumn de fier
 • Apărătorii
 • Casa Cartilor de joc
 • Prieteni
 • Planeta Pământ
 • Lucruri străine
 • Oglinda neagra
 • Coroana

Dispozitive compatibile Netflix

Un gigant în streaming precum Netflix nu va fi disponibil doar pe un dispozitiv sau două. Puteți transmite literalmente cel mai uimitor conținut zeci de platforme, inclusiv:

 • Chromecast
 • Play Station
 • Xbox One
 • Xbox 360
 • Televizoare inteligente
 • Apple TV
 • Android
 • iPhone
 • iPad
 • Mac
 • Windows Phone
 • PC

Cum să obțineți American Netflix în Norvegia?

Diferența de conținut între biblioteca americană Netflix și Norwegian Netflix este uriașă. Prin urmare, nu este chiar o surpriză faptul că mulți dintre noi – streamer-uri avide ar dori pune-te pe Netflix american. Nu mai este o problemă cu ajutorul unui VPN. După cum v-am sugerat, încercați ExpressVPN și anunță-mi cum a fost experiența ta în secțiunea de comentarii de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map