Cum să vizionezi American Netflix în Emiratele Arabe Unite (Dubai Abu Dhabi)

Netflix tocmai a fost lansat în Orientul Mijlociu și Africa de Nord. Țările arabe le place Emiratele Arabe Unite, Arabia Saudită, Egipt, Siria, Liban, Iordania, Morroco, Algeria și Tunis toate pot accesa Netflix acum. Cu toate acestea, după ce am verificat filmele disponibile în Netflix UAE, este sigur să spunem că selecția de filme și seriale TV disponibile în prezent pentru a lăsa în flux lasă mult de dorit. Din fericire, există o soluție rapidă care vă permite să schimbați regiunea Netflix și deblocați Netflix-ul american în Emiratele Unite. VPN și Proxy Smart DNS oferă ambele soluții care vă permit schimbați țara Netflix și accesați mii de filme mai multe pe Netflix.


Cum se deblochează și urmărește American Netflix în proxy DNS VPN UAE

Cum se deblochează & Urmăriți American Netflix în proxy-ul DNS VPN UAE

Cum să urmărești American Netflix în Emiratele Arabe Unite cu VPN

Înainte de a fi lansat Netflix în Emiratele Unite, nu veți primi un mesaj care a declarat că Netflix nu a venit încă în această parte a lumii. Acum, când vizitați site-ul web Netflix, vă puteți înscrie la un an Contul Emirate Netflix. Același cont poate fi folosit și la watch alte regiuni Netflix, inclusiv SUA, Marea Britanie, Canada, Australia sau Spania. La trece regiunea Netflix la americană, trebuie să spoof / ascunde-ți locația online. Puteți face asta folosind VPN. VPN vă permite să deblocați toate regiunile Netflix.

 • Conectarea la un server VPN american deblochează US Netflix, HBO GO, Hulu, Showtime, Crackle, și alte conținuturi geoblocate.
 • De asemenea, VPN deblochează alte site-uri web care ar putea fi blocate local în Dubai sau Abu Dhabi.
 • Pentru a reveni la Netflix UAE, pur și simplu deconectați-vă de la serverul VPN la care sunteți conectat.
 • VPN poate fi instalat cu ușurință pe iPhone, iPad, Android, PC, sau Mac chiar dacă nu sunteți atât de priceput tehnic datorită aplicațiilor VPN.

Pentru a încerca VPN, înregistrați-vă cu ExpressVPN. ExpressVPN au Servere VPN în 78 de țări diferite inclusiv SUA, Australia, Canada și Marea Britanie, ceea ce înseamnă că puteți debloca toate aceste regiuni Netflix. Mai jos puteți găsi primii mei furnizori VPN la deblochează American Netflix în Emiratele Arabe Unite.

FurnizorLink RankVPN
rangvpn-furnizor
 • Garanție de 30 de zile înapoi
 • Lățime de bandă nelimitată
 • Aplicații pentru toate dispozitivele dvs.
 • Suport live 24/7
 • Reducere exclusivă de 49%!

Accesați ExpressVPN

rangvpn-furnizorAccesați BulletVPN
rangvpn-furnizorAccesați NordVPN
4vpn-furnizorAccesați Surfshark

Cum se deblochează US Netflix în Emiratele Arabe Unite folosind Proxy Smart DNS

Actualizați: Unlocator nu mai funcționează cu American Netflix. Folosiți ExpressVPN pentru a obține Netflix USA în Emiratele Unite.

Schimbarea regiunilor Netflix și deblocarea site-urilor web geore restricționate se pot face de asemenea folosind proxy-uri Smart DNS. Regiunile Netflix, precum și celelalte canale de streaming pe care le puteți debloca, sunt determinate de serviciul proxy Smart DNS pe care îl utilizați. Unlocator, de exemplu, acceptă în prezent deblocarea a 28 de regiuni Netflix diferite.

 • Poti înscrieți-vă pentru o probă gratuită Unlocator – Nu este necesar card de credit.
 • După ce v-ați creat contul Unlocator, urmați ghidurile de instalare și videoclipurile pentru a configura DNS Unlocator pe dispozitivul dvs. de streaming. Aproape toate dispozitivele sunt acceptate. Lista include PC, Mac, Android, iPhone, iPad, Apple TV, Amazon Fire TV, Chromecast, Roku, Smart TV, PS3, PS4 și Xbox.
 • Spre deosebire de VPN, traficul dvs. nu este criptat atunci când utilizați Smart DNS. Avantajul este că viteza dvs. de Internet nu este modificată.
 • Multe ISP-uri Emirate folosesc deturnare DNS sau prox-uri transparente. Acest lucru înseamnă că s-ar putea să nu poți profita din plin de Smart DNS și ar fi mai bine să folosești VPN pentru a debloca Netflix-ul american în Emiratele Unite.

În total, puteți debloca mai mult de 218 de canale de streaming utilizând Unlocator. Lista de canale acceptate include Netflix, HBO GO, Showtime, Hulu, Crackle, ABC, BBC iPlayer, ITV și Sky GO.

Urmăriți Netflix-ul american în Emiratele Arabe Unite cu proxy VPN vs Smart DNS

Având în vedere că majoritatea ISP-urilor din Orientul Mijlociu, inclusiv Emiratul, folosesc proxy-uri transparente, folosind VPN la schimbați regiunea Netflix este probabil mai recomandat. Având în vedere faptul Unlocator oferă un proces gratuit de 7 zile, nu ai nimic de pierdut dacă vrei să încerci deblocarea Netflix-ului american în Emiratele Arabe Unite folosind Smart DNS.

postări asemănatoare

 • Cum se instalează ExpressVPN pe Kodi Android TV Box

  Cum se instalează ExpressVPN pe Android TV Box

  1 comentariu | 12 octombrie 2017

 • Cum să vizionezi Telecinco în afara Spaniei

  Cum să vizionezi Telecinco în afara Spaniei

  Nici un comentariu | 24 august 2018

 • Cum să vizionezi J Sports în afara Japoniei

  Cum să vizionezi J Sports în afara Japoniei

  Nici un comentariu | 10 august 2018

 • Cum se instalează Netflix pe Kodi 17 Krypton

  Cum se instalează Netflix pe Kodi?

  28 comentarii | 27 martie 2017

Despre autor

Charles

Streaming gadgeturi geek. Interesat de orice lucru mic trebuie să știe despre ocolirea restricțiilor regionale. Un credincios avid în dreptul de a proteja confidențialitatea online. Charles a examinat, de asemenea, o mulțime de furnizori de servicii VPN și știe să separe merele bune de cele rele.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map