Erori frecvente cu probleme de Netflix – Cum să remediați

Netflix este unul dintre cele mai bune servicii de streaming video la cerere la nivel mondial. Netflix este disponibil în prezent în peste 55 de țări și planurile sunt în vigoare pentru a se extinde în noi teritorii în 2016. Cu toate acestea, la fel ca orice serviciu online, trebuie să aveți probleme în timp ce transmiteți Netflix. Ar putea fi viteze de tamponare, probleme de logare, schimbare de regiune sau cea mai comună problemă Netflix „Este Netflix jos”. În acest ghid de ajutor, puteți găsi corecții la cele mai frecvente probleme Netflix iPhone, iPad, Android, Smart TV, PC, Mac, Roku, Xbox, Playstation, Apple TV, Chromecast, Amazon Fire TV sau Blu-ray Player.


Probleme comune de Netflix și cum să le remediezi

Probleme comune de Netflix și cum să le remediezi

6 Cele mai frecvente probleme Netflix – este Netflix jos?

 • „Ne pare rău, nu putem primi serviciul Netflix. Încercați din nou mai târziu sau accesați www.netflix.com ”
 • Netflix nu este disponibil.
 • Nu se poate conecta la Netflix.
 • Netflix nu este disponibil.
 • Eroare Android: conexiunea a eșuat.

1. Probleme comune Netflix: Cum să schimbați regiunile Netflix?

Una dintre cele mai frecvente întrebări la care am primit întrebări despre Netflix este cum să comutați regiunile Netflix. În timp ce Netflix-ul american este cel mai bun datorită bibliotecii sale uriașe de filme și emisiuni TV, fiecare regiune Netflix are conținut diferit de a viziona binge-watch. Ce este minunat este că puteți utiliza un singur cont Netflix și puteți să-l schimbați în orice regiune Netflix doriți. La deblochează Netflix SUA, Marea Britanie, Canada, urmați una dintre aceste două metode.

 • DNS inteligent: La deblocați Netflix-ul american în afara SUA de exemplu, trebuie să păcăliți Netflix să vă gândiți că vă aflați în SUA. Smart DNS vă permite să faceți asta. Utilizarea unui serviciu proxy inteligent DNS precum Unlocator vă permite să accesați 25 de regiuni Netflix diferite pe toate dispozitivele de streaming. Datorită unui proces gratuit de 7 zile, puteți încerca Unlocator gratuit, fără a fi nevoie de card de credit.
 • VPN: O altă soluție pentru a bloca US Netflix este folosirea unui VPN, scurt pentru rețeaua virtuală virtuală, care vă permite să obțineți o adresă IP americană în afara SUA. Astfel, tot traficul dvs. pare să provină din SUA. Puteți debloca toate canalele de streaming americane, inclusiv Netflix, folosind un furnizor VPN precum ExpressVPN.

Netflix Filme și emisiuni TV Titluri disponibile pe regiune

Filme Netflix & Titluri de emisiuni TV disponibile pe regiune

2. Probleme comune Netflix: Cum să remediați problemele de streaming Netflix?

A încetinește conexiunea la Internet poate rezulta videoclip de proastă calitate și, prin urmare, o experiență neplăcută de streaming Netflix. Dacă videoclipul pe care îl vizionați pe Netflix este tamponare la fiecare câteva minute, puteți urma oricare dintre soluțiile de mai jos pentru a remedia problema.

 • Opriți descărcările pe care le puteți efectua pe alte dispozitive.
 • Reporniți dispozitivul de streaming.
 • Reporniți modemul / routerul.
 • Apropiați-vă de router dacă este posibil.
 • Conectați dispozitivul de streaming la routerul dvs. utilizând un cablu Ethernet în loc de conexiune fără fir. Această soluție este aplicabilă numai dacă dispozitivul are un port Ethernet.

Puteți măsura, de asemenea, viteza Internetului dvs. vizitând site-uri precum SpeedTest.net. Pentru un flux corect de Netflix, aveți nevoie de o viteză medie de descărcare de 2MB / s sau mai mare.

3. Probleme comune Netflix: Cum să remediați problema de conexiune Netflix?

În unele cazuri, nu puteți să vă conectați la Netflix sau să transmiteți videoclipuri deloc din cauza problemelor legate de conexiune. Coduri de eroare Netflix care încep cu UI, AIP, sau NW indică de obicei o problemă de conectare. Dacă apare o astfel de problemă, asigurați-vă că dispozitivul dvs. de streaming este conectat corespunzător la routerul dvs. și că acesta are conexiune la Internet. Puteți efectua o simplă verificare prin deschiderea browserului web sau utilizând un canal de streaming diferit. De asemenea, puteți trece de la internet mobil LTE / 4G / 3G la o conexiune la internet WiFi. Asigurați-vă întotdeauna că utilizați cea mai recentă versiune a aplicației Netflix.

4. Probleme comune de Netflix: Cum să remediați „Prea mulți utilizatori” eroare Netflix

Eroarea „Prea mulți utilizatori” indică faptul că partajați parolele Netflix cu alții. Există o limită pentru câți oameni pot utiliza același cont Netflix simultan. Când se atinge suma maximă, Netflix vă va afișa următorul mesaj de eroare: „Contul dvs. Netflix este folosit pe un alt dispozitiv. Vă rugăm să nu mai redați pe alte dispozitive pentru a continua. Accesați Netflix.com/help pentru mai multe informații. ”Iată cum puteți rezolva această problemă.

 • Conectați-vă la contul dvs. Netflix.
 • În Setări, selectați „Deconectați-vă de pe toate dispozitivele”.

Dacă nu v-ați împărtășit parola contului Netflix cu alții, cel mai bine ar fi să schimbați parola Netflix împreună.

5. Probleme comune Netflix: Cum se schimbă / resetează parola Netflix

Dacă doriți să vă schimbați parola Netflix, o puteți face din contul Netflix.

 • Accesați contul dvs. Netflix. Alături de „Membru” & Facturare ”, selectați„ Schimbare parolă ”.
 • Introduceți parola curentă și noua parolă pe care doriți să o utilizați.
 • Faceți clic pe „Salvați”.

Cum se schimbă parola Netflix

Cum se schimbă parola Netflix

În cazul în care ai uitat parola Netflix, poți folosi funcția de resetare a parolei. Pentru a face acest lucru, utilizați acești pași.

 • Accesați pagina Netflix Log in.
 • Faceți clic pe „Ați uitat e-mailul sau parola?”.
 • În pagina următoare, vi se vor prezenta trei opțiuni pentru a vă reseta parola Netflix.
  • Prin e-mail.
  • Prin SMS
  • Prin apel vocal.
 • Alegeți cea mai convenabilă metodă. Dacă alegeți prin e-mail, Netflix vă va trimite un link care vă va permite să vă resetați parola.

6. Probleme obișnuite de Netflix: Problema ecranului negru Netflix – Cum să remediați

Utilizatorii Netflix întâmpină în mare parte problema ecranului negru atunci când folosesc IE, Firefox, Safari, browserul web Chrome pe Windows PC sau Mac OS X. Pentru a rezolva problema ecranului negru, utilizați una dintre aceste corecții.

 • Ștergeți memoria cache a browserului sau încercați să utilizați un browser diferit.
 • De asemenea, puteți șterge toate cookie-urile Netflix accesând această pagină oficială Netflix.
 • În cazuri mai severe, poate fi necesar să dezinstalați Microsoft Silverlight și apoi să îl instalați din nou. Puteți găsi instrucțiuni despre cum să eliminați Microsoft Silverlight de pe computer folosind aceste instrucțiuni.

Netflix Negru ecran de eroare - Cum să remediați

Netflix Negru ecran de eroare – Cum să remediați

Cele mai frecvente probleme Netflix – Contactați asistența Netflix

Puteți contacta întotdeauna asistența Netflix prin telefon, chat sau chiar Twitter. Mânerul Netflix Support de pe Twitter este @NetflixHelps. Dacă v-ați confruntat cu probleme similare Netflix sau puteți sugera alte corecții, vă rugăm să lăsați un comentariu mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map