Evoluează din Dish – Urmărește Netflix la Hotel TV

Călătoria este o parte din viața multor oameni acum. Călătoria pentru muncă și pentru plăcere este foarte obișnuită, iar cu oamenii care trăiesc acum departe de familie din cauza muncii, călătoria în întâmpinarea celor dragi este, de asemenea, destul de frecventă în aceste zile. Șederea la hotel în timpul călătoriei poate fi o experiență mixtă. Unii consideră că este un rău necesar, în timp ce alții încearcă să-i facă cât mai bine din șederea lor departe de casă. Odată cu difuzarea fluxurilor, o etapă centrală în viața noastră de zi cu zi, hotelurile au rămas în urmă în acel departament. Dish Network a totuși în sfârșit o soluție inovatoare.


Evoluează din Dish - Urmărește Netflix la Hotel TV

Evoluează din Dish – Urmărește Netflix la Hotel TV

Plictisitor!

În timp ce unii adoră experiența de a se petrece la un hotel fantezist și de a se răsfăța timp de câteva zile, alții se plâng că hotelurile nu oferă suficiente opțiuni pentru a-și face șederea mai interesantă. În unele cazuri, conectarea la WiFi-ul hotelului vă poate pune în pericol securitatea online.

Desigur, nu este nimic de făcut într-o cameră de hotel, cu excepția revizuirii revistelor pe care le-au aruncat pe noptiera. În momentul în care intenționezi să te retragi pentru noapte, îți este dor de emisiunea ta preferată Netflix, cum ar fi House of Cards, Orange Is The New Black sau chiar Stranger Things!

Da, oamenii călătoresc cu laptopurile, telefoanele și tabletele, dar Netflix nu este adesea disponibil în fiecare regiune. De exemplu, dacă sunteți un abonat american care călătorește în Europa și vă plasați la un hotel, este posibil să nu puteți accesa aplicația dvs. Netflix.

Drept urmare, cei care călătoresc frecvent nu doar că își pierd spectacolele preferate, dar își pierd și abonamentul. Ceea ce oamenii urmăresc să privească în camerele de hotel este Netflix din regiunea respectivă, ceea ce înseamnă că nu puteți viziona ceea ce doriți.

Acesta este motivul pentru care furnizorul de televiziune prin satelit Dish a adus o soluție care va face ca listele de vizionare, sugestiile și progresul vizionării să se mute de la propriile dispozitive la camera dvs. de hotel.

Ce este Evolve?

Dish a fost întotdeauna un furnizor popular de televiziune prin satelit de mult timp. Dar de când a început tendința de tăiere a cablurilor, a încercat să găsească modalități de a sari banda și de a supraviețui fenomenului.

Una dintre inițiative este platforma de streaming Evolve, care este la fel ca orice alt serviciu de streaming, dar numai pentru hoteluri. Oaspeții la hoteluri caută divertisment personalizat, motivul pentru care poartă mai multe dispozitive atunci când călătoresc, astfel încât să își poată aduce propriul conținut.

Evolve este alimentat de Android TV cu Chromecast încorporat, ceea ce facilitează oaspeților să transmită muzică, filme și emisiuni preferate la televizorul hotelului. Oaspeții pot accesa, de asemenea, mii de aplicații populare, conectându-se la Google Play, descărcând aplicațiile pe care le doresc și luând filmele preferate și cumpărături în aplicație acasă când părăsesc hotelul..

Există, de asemenea, opțiunea de a viziona TV în direct și canale premium, cu o experiență de utilizare orientată către oaspeții hotelului. EVOLVE are, de asemenea, un ghid intuitiv de programe și o telecomandă ușor de utilizat, împreună cu cea mai mare selecție de canale HD. Navigarea ușoară, filtrele și previzualizările canalului facilitează descoperirea conținutului dorit de oaspeți.

EVOLVE este ușor de integrat în sistemul hotelier. Această soluție integrată PMS permite personalizarea și implicarea. Cu acest sistem, oaspeții pot fi primiți în camera lor după nume, iar parolele cu datele de acreditare ale utilizatorului pot fi șterse la finalizare. EVOLVE este o soluție completă de ospitalitate, ceea ce face ca oaspeții să rămână la hotel convenabil, plăcut, personalizat și acasă.

Integrare Netflix

Oricine se conectează la streaming conținut este conectat la Netflix. Fără îndoială, Netflix este cel mai mare jucător de pe această piață, oferind concurență dură tuturor celorlalți cu gama largă de emisiuni, filme și conținut original. Netflix este, de asemenea, cel mai vechi serviciu de streaming din jur.

Popularitatea sa este evidentă din modul în care cuvântul Netflix s-a transformat într-un verb, la fel ca Google. Deși Netflix este, de asemenea, una dintre opțiunile mai scumpe de acolo, oamenii o preferă în continuare față de alții, din cauza diversității variate de conținut. Unii au reușit chiar să folosească un VPN pentru a-și schimba regiunea Netflix și pentru a avea acces la o gamă mai largă de conținut în acest proces.

Diferite canale

EVOLVE oferă diverse canale precum YouTube și Sling TV. Cu ajutorul Chromecast-ului încorporat, puteți, de asemenea, să transmiteți conținut de la telefon sau laptop la televizorul hotelului. În plus, dacă camera dvs. este capabilă, caseta EVOLVE va suporta și redarea 4K.

În ciuda tuturor acestor caracteristici, ceea ce a fost vizibil a fost absența Netflix. Acesta este motivul pentru care Dish a anunțat că EVOLVE va susține și Netflix, printre alte canale. Oaspeții vor putea accesa Netflix direct din meniul Ghid Evolve prin conectarea cu contul lor.

Dacă nu aveți deja un cont Netflix, va exista și opțiunea de a vă înscrie cu ușurință la unul. După ce s-au conectat, oaspeții vor putea să își ridice spectacolele chiar acolo unde au plecat acasă.

Acest lucru promite a fi o modalitate convenabilă de a vă bucura de conținutul preferat între dispozitivul propriu și televizorul hotelului.

Însă dacă vă îngrijorează faptul că este posibil să partajați accidental detaliile Netflix cu alți invitați, în cazul în care uitați să vă deconectați, atunci opțiunea de a elimina automat informațiile dvs. de pe dispozitivul Evolve la finalizare va salva ziua. Această măsură de securitate este o incluziune remarcabilă și ușurează îngrijorarea vieții private și a furtului de date.

Dish va începe lansarea integrării Netflix pe toate dispozitivele Evolve în următoarele luni. Pregătește-te să te bucuri de spectacolele tale preferate chiar și atunci când călătorești.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map