Top 8 Hacks Netflix pentru 2020

Care sunt cele mai bune hame Netflix din 2020? Netflix a devenit graalul sfânt al divertismentului pentru majoritatea mileniilor și tendința începe să se prindă cu demografiile mai vechi. Pentru o taxă destul de ieftină, Netflix oferă o gamă largă de emisiuni TV, filme și documentare în înaltă definiție. Mai mult, unele dintre cele speciale de pe Netflix nu pot fi văzute nici în altă parte. Cu un astfel de conținut premium, la cerere și colecții actualizate în mod regulat, nu este de mirare că Netflix a devenit sursa accesibilă pentru cantități copioase de divertisment pentru aproape 90 de milioane de oameni din întreaga lume..


Cele mai bune 8 Hacks Netflix pentru 2017

Top 8 Hacks Netflix pentru 2020

8 Hacks Netflix despre care îți dorești să știi despre dinainte

Prima ta lună pe Netflix este considerată un proces de încercare, iar Netflix va ridica fila pentru luna dvs. de încercare. Această strategie pare să funcționeze foarte bine pentru ei, având în vedere că persoanele care iau cursul procesului sunt convinși că nu pot continua să trăiască fără Netflix în viața lor (la figurat, desigur).

Cu toate acestea, dacă doriți să vă îmbunătățiți sesiunile Netflix chiar mai bune decât sunt deja, iată câteva hatt-uri grozave Netflix despre care probabil nu știți că ar trebui să utilizați pentru a vă îmbunătăți experiența Netflix.

Acces până la 65% mai multe filme și emisiuni TV

Da, nu glumim. Nu credeam că este posibil până când nu l-am încercat singuri. Uite care-i propunerea. Aveți diferite filme și emisiuni TV în funcție de regiunea din care accesați Netflix. Telespectatorii americani care urmăresc Netflix obțin cel mai bun final al tranzacției datorită bibliotecii mari de filme și emisiuni TV disponibile acolo. Din fericire, există metode pe care le puteți utiliza pentru a vă schimba regiunea Netflix în SUA, chiar dacă în prezent trăiți în Marea Britanie, Canada, Australia sau în altă parte. Tot ce ai nevoie este un serviciu VPN cum ar fi ExpressVPN. Întregul proces este mai ușor decât crezi.

 1. Capul spre ExpressVPN și înregistrați-vă pentru un cont VPN.
 2. Apoi, descărcați și instalați aplicația ExpressVPN pe dispozitivul dvs. de streaming.
 3. Lansați aplicația VPN și conectați-vă la un server VPN american.
 4. În cele din urmă, lansează aplicația Netflix.

Veți observa imediat că există o mulțime de lucruri noi pe care le puteți viziona. Biblioteca americană Netflix este pur și simplu superioară tuturor celorlalte regiuni.

Suita de îmbunătățire Netflix

Acesta nu poate fi un hack out and out ca atare, dar doar descărcarea suitei de îmbunătățire Netflix va face cu siguranță lucrurile mult mai bune. Ce mai mult? Întreaga suită este absolut gratuită!

Suita este practic o colecție de suplimente de browser care au fost ambalate frumos într-un singur pachet dulce!

Deci, cum este exact suita de îmbunătățiri care să îmbunătățească viața? Pop-up evaluări amabilitate de Tomates Metacritic și Rotten, profiluri IMDB, trailere complete pentru fiecare emisiune / film și, de asemenea, un ghid util despre ceea ce ar trebui să vizionați (chiar pe telefon, Apple TV sau Roku).

Putem spune doar atât de multe, dar dacă doriți cu adevărat să înțelegeți cât de convenabil și util este Netflix Enhancement Suite, trebuie să îl descărcați și să îl verificați pentru dvs..

Codurile Netflix ascunse

Netflix are tone de coduri ascunse. Puteți utiliza aceste coduri pentru a accesa categorii care nu apar de obicei în aplicația Netflix. Salt la NetflixHiddenCodes.com și vezi despre ce vorbim.

Vizionate recent – Vreți să curățați lista respectivă?

Din când în când, cu toții suntem vinovați că ne-am scufundat în unghiurile și colțurile destul de jenante ale Netflix. Acest lucru poate fi mai dificil când partajați un cont cu cineva, deoarece Netflix vă permite să faceți acest lucru.

Poate nu doriți ca acea persoană să vă judece pentru că ați urmărit întregul sezon de Orange este Noul Negru într-o singură zi? Sau poate că ai prefera să nu știe că ai fost cuprins de un documentar despre copii care au fost ucigași?

Ei bine, oricare ar fi faptul că vrei să pui mantia de invizibilitate, acest hack te va ajuta să faci asta.

Doar faceți clic aici și veți primi o listă cu tot ce ați urmărit. Ștergeți orice nu doriți acolo. Simplu ca asta!

Nu sunt sigur ce să vizionezi?

Uneori, doar faptul că suntem răsfățați pentru alegerea în sine poate fi un sentiment destul de neobservant. Știm cum se simte să nu știm ce să urmărim. Nu doriți să pierdeți timp cu lucruri care nu vă interesează sau pur și simplu nu merită? Ei bine, tot ce ai nevoie este chiar aici!

Ce este pe Netflix

Netflix face o treabă destul de decentă pentru a-și clasifica conținutul în diferite genuri, dar uneori, asta nu este suficient. Dacă genul tău de lucruri este mai de nișă și îți este greu să găsești de fapt tipul de conținut pe care îl săpați cu adevărat! Atunci ce este pe Netflix este instrumentul perfect pentru tine. Cu peste 20.000 de sub-genuri, puteți fi sigur că veți găsi căpușa care vă face să râdeți sau să plângeți, orice vă aflați în …

Offline și plictisit? – Nu mai fiți din nou!

Se pare că Netflix a primit mult stick pentru a nu permite utilizatorilor să descarce conținut. Cu toate acestea, în ultima parte a anului 2016, Netflix a transformat acea navă și a oferit utilizatorilor posibilitatea de a descărca conținut de înaltă calitate, după bunul plac. Publicul de genul acesta a mers să vadă filme Fast and Furious and Transformers de ani de zile și nu Meet Meet the Parents II sau 22 Jump Street, deoarece oamenii vor să vadă conținut de înaltă calitate.

În esență, trebuie să alegeți exact ce anume doriți să o vedeți și să o descărcați în ordinea respectivă, atunci când nu aveți internet de mare viteză sau internet deloc.

Ora zilei și calitatea video; Există o relație aici?

Se dovedește că, dacă ați fost mușcat de eroarea de calitate a videoclipului, s-ar putea să fie doar momentul lucrării atunci când decideți să vă supuneți emisiunilor dvs. preferate Netflix. Se presupune că se dovedește că calitatea videoclipului redat poate depinde foarte mult de ora zilei.

8 Hack-uri Netflix despre care Ți-ai Dorit să Știi Despre Înainte – Înfășurați

În esență, dacă te uiți la un moment în care este foarte probabil ca majoritatea altor persoane să fie și pe Netflix, atunci calitatea ar putea să nu fie cea mai bună. Urmăriți un moment în care sunt mai puține persoane conectate și ar trebui să găsiți o diferență apreciabilă. Cu plăcere.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map