Cum se instalează VPN pe routerul Belkin

Un router Belkin a aprins DD-WRT? Poate explorați posibilitatea de a bluta routerul? În orice caz, luați în considerare instalarea unui client VPN pe routerul aprins pentru un plus de funcționalitate. Cu un client VPN pe routerul dvs., veți putea extinde toate funcționalitățile unei conexiuni VPN la fiecare dispozitiv conectat din rețeaua dvs. Conectați-vă conexiunea VPN Apple TV, PS3, PS4, Xbox One, Android TV, televizoare inteligente, Roku, Chromecast, și Amazon Fire TV cu ușurință, instalând VPN pe routerul dvs. Belkin.


Cum se instalează VPN pe routerul Belkin DD-WRT intermitent

Cum se instalează VPN pe routerul Belkin

Ce este DD-WRT

DD-WRT este firmware pentru routere. Cu alte cuvinte, este un sistem de operare pe care îl pot folosi routerele care oferă un set unic de funcționalități. Firmware-ul original al unui router nu acceptă de obicei multe funcții configurabile. Din acest motiv, mulți utilizatori de internet aleg să schimbe firmware-ul routerului lor în ceva puțin mai configurabil, cum ar fi DD-WRT. Dacă instalați DD-WRT pe routerul dvs. Belkin, veți putea:

 • Instalați un VPN pe routerul dvs.. După ce ați aprins ruterul cu DD-WRT, puteți configura cu ușurință o conexiune VPN pe acesta. În acest fel, veți putea extinde securitatea și confidențialitatea unui VPN la toate dispozitivele conectate. Consultați cele mai bune VPN-uri pe care le puteți utiliza cu routerele DD-WRT aici.
 • Accesați rețeaua dvs. de la distanță. Cu DD-WRT, aveți și opțiunea de a transforma routerul într-un server VPN autonom. Când se întâmplă acest lucru, puteți accesa cu ușurință toate dispozitivele din rețeaua de domiciliu de la distanță.
 • Îmbunătățește-ți semnalul WiFi. DD-WRT vă permite să intensificați semnalul WiFI al routerului dvs. din setările acestuia. Puteți alege, de asemenea, un WiFI care nu are o listă lungă de routere conectate și să accelereze conexiunea la internet.

Cum să flash un router Belkin cu DD-WRT

Înainte de a putea instala un client VPN, va trebui să îți blipești routerul cu DD-WRT. Acesta este un pas extrem de tehnic și necesită un pic de efort în numele dvs. Pentru a clipește corect routerul, va trebui să vă dați seama:

 1. Dacă routerul Belkin pe care îl deții este compatibil cu DD-WRT.
 2. Firmware-ul DD-WRT corespunzător care se potrivește cu modelul routerului.
 3. Indiferent dacă va trebui sau nu să vă resetați cu greu routerul după ce îl blindați.
 4. Dacă puteți să vă întoarceți la firmware-ul original în cazul în care nu veți găsi DD-WRT ușor de utilizat.

Cu alte cuvinte, va trebui să faci niște cercetări. Acesta este un proces foarte individualizat pentru fiecare model de router, deci nu vă pot ajuta cu această sarcină specifică. După ce v-ați dat seama ce firmware să utilizați și dacă routerul dvs. funcționează cu DD-WRT sau nu, urmați acest ghid pentru a finaliza procesul de aprindere a routerului dvs..

Cum se instalează un client VPN pe routerul Belkin intermitent

Instalarea unui VPN pe routerul tău Belkin poate părea extrem de tehnic, dar este de fapt un proces foarte simplu. Există două modalități pentru a instala clientul VPN, fiecare mod depinde de tipul de firmware pe care îl utilizați. Ambele procese încep însă la fel. Voi folosi ExpressVPN pentru a ilustra procesul de instalare, dar aceiași pași se aplică aproape tuturor furnizorilor de nivel superior..

 1. Conectați-vă la contul dvs. ExpressVPN.
 2. Click pe Configurați pe mai multe dispozitive.
 3. Selectați Configurare manuală în partea stângă a ecranului. Selectează OpenVPN fila din dreapta. Salveaza Nume de utilizator și Parola undeva puteți accesa cu ușurință mai târziu.
 4. Descărcați .ovpn fișier sau locație la care doriți să vă conectați.
 5. Accesați panoul de control al browserului dvs. introducând implicit DD-WRT adresa IP a routerului în bara de adrese a browserului. IP-ul este de obicei 192.169.1.1.
 6. Faceți clic pe butonul Servicii tab. Selectează VPN sub-tab.
 7. Activează funcția Porniți OpenVPN Client opțiune. Veți vedea un panou de configurare pe care trebuie să îl completați în continuare.

Pentru firmware-ul DD-WRT nou: cu autentificare utilizator / parolă

 1. Introduceți adresa IP / Nume a serverului (găsită în fișierul de configurare pe care l-ați descărcat mai devreme) numele de utilizator și parola în câmpurile corespunzătoare. Toate aceste informații sunt cele obținute la pasul 3 de mai sus.
 2. Asigurați-vă că pagina se potrivește cu imaginea de mai jos:

Pentru firmware-ul DD-WRT vechi: Fără autentificare utilizator / parolă

Dacă versiunea dvs. de firmware DD-WRT nu solicită un nume de utilizator / o autentificare de parolă, săriți secțiunea de mai sus și urmați acești pași în schimb:

 1. Căutați Configurare suplimentară caseta de text și tastați următoarea comandă: „auth-utilizator-pass / tmp / auth.txt„.
 2. În deschiderea ta .ovpn fișier (deschis cu un editor de text, cum ar fi Notepad), căutați “la distanta” numele grupurilor de server și lipiți-l în Adresa serverului camp.
 3. Lipiți cele 4 numere pe care le găsiți după clusterul serverului de la distanță în Port camp.

Configurați cheile și certificatele

 1. Mergi la Servicii > VPN > Configurare suplimentară caseta și introduceți următoarele:
 2. Du-te la liber .ovpn fișier și copiați-lipiți textul între și etichete în codul TLS Auth Key camp.
 3. Faceți același lucru cu și Etichete, și Etichete, și Etichete. Inserați textul în Certificatul CA camp, Certificarea clientului public câmp și Cheia clientului privat respectiv câmp.
 4. Click pe Salvați. Click pe aplica setarea pentru a porni conexiunea VPN.
 5. Dacă utilizați DD-WRT fără autentificare User / Pass, accesați Administrare > comenzi și introduceți următoarele:
 6. Clic Salvați Lansare.
 7. Mergi la Administrare > administrare. Clic Reporniți routerul.

Puteți verifica starea conexiunii dvs. accesând stare > OpenVPN.

Cel mai bun VPN pentru routerul Belkin

Dacă sunteți în căutarea unui client VPN pe care să-l configurați pe routerul dvs. Belkin aprins, vă recomand să utilizați ExpressVPN. ExpressVPN oferă atât OpenVPN, cât și protocoale IPSec pentru configurații versatile. Este, de asemenea, cunoscut ca cel mai bun furnizor de VPN de pe piață. Cu ExpressVPN, veți beneficia de criptare de grad militar, de o caracteristică Smart DNS gratuită, 2000+ servere din peste 94 de țări și o politică de rambursare „fără întrebări” de 30 de zile.

Puteți verifica, de asemenea, oricare dintre acești furnizori VPN de nivel superior:

Aceasta este tot ce trebuie să faci pentru a configura un client VPN pe un router Belkin fulgerător DD-WRT.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map