Cele mai bune aplicații antivirus pentru mobilul dvs. Android

Lipsa de confidențialitate și măsuri de securitate pe dispozitivele pe care le folosim zilnic fac ca informațiile noastre personale să fie vulnerabile. Prin urmare, ar trebui să avem instalată protecția de bază pe smartphone-urile sau tabletele noastre. Aceasta include actualizarea software-ului de securitate emis de producători de renume. Apoi, puteți obține și cele mai recente corecții de securitate și patch-uri pe dispozitiv.


Cele mai bune aplicații antivirus pentru mobilul dvs. Android

Cele mai bune aplicații antivirus pentru mobilul dvs. Android

Milioane de oameni din întreaga lume au cumpărat tablete și smartphone-uri care rulează pe sistemul de operare Android al Google. Amenințările malware sunt deosebit de mari pe dispozitivele Android, în comparație cu altele. Citiți mai departe pentru a ști cum să alegeți un antivirus pentru Android și care sunt cele mai bune aplicații antivirus de pe Google Play Stor.

Aveți nevoie de software antivirus pentru Android

Sistemul de operare Android este ținta principală pentru agenții și hackerii rău intenționat. Acestea pot livra malware pe telefonul dvs. mobil prin intermediul unor mesaje text, aplicații terțe sau chiar prin Google Play. De-a lungul anilor, Google Android și-a îmbunătățit securitatea. De exemplu, Google Play Protect, un antivirus încorporat, este disponibil pe noile versiuni de Android. Cu toate acestea, încă lipsește unele caracteristici. Și puteți îmbunătăți protecția obținând o aplicație antivirus mobilă din surse de renume.

Cum să alegi un antivirus pentru Android-ul tău

Haideți să aruncăm o privire la criteriile și caracteristicile oferite de program pe care trebuie să le luați în considerare înainte de a alege:

Caracteristici specifice antivirusului

Rularea scanărilor periodice pe desktop-uri este ușoară, fără a consuma resursele sistemului. Dar pentru dispozitivele Android, accentul este pus pe o securitate puternică și pasivă. Aveți nevoie de o aplicație antivirus cu o experiență simplă a utilizatorului, care nu necesită interzicerea setărilor.

Funcții specifice Android-ului

Funcțiile Android precum filtrarea mesajelor text și blocarea apelurilor trebuie să fie disponibile. Mai important, aplicația trebuie să permită serviciilor de localizare să-ți urmărească dispozitivul Android. În plus, blocarea de la distanță și ștergerea de la distanță a datelor ar trebui să fie principalele caracteristici.

Software gratuit sau plătit

Dacă utilizați mai multe dispozitive Android, puteți proteja folosind pachete antivirus cu mai multe dispozitive. Atunci înseamnă că pachetele plătite sunt calea de urmat mai degrabă decât să alegi antivirus gratuit pe care îl poți folosi pe un singur dispozitiv Android. Sau, puteți încerca o versiune gratuită și puteți alege un upgrade.

Beneficiile Antivirusului plătit prin aplicații gratuite

Funcțiile de protecție de bază pentru Android vor fi disponibile pentru majoritatea aplicațiilor de securitate gratuite. Dar, puteți obține un nivel suplimentar de securitate cu upgrade-uri plătite. În general, aici sunt caracteristicile premium pe care le primiți cu pachete antivirus plătite:

Backup de date

Această caracteristică își încarcă automat datele personale în „cloud”, un serviciu de stocare online. Dacă pierdeți dispozitivul, datele dvs. pot fi salvate înainte de a le șterge de la distanță. Puteți restaura aceste date pe un alt dispozitiv compatibil.

Locație și ștergere de la distanță

Serviciul GPS poate fi utilizat pentru a vedea locația dispozitivului pierdut, pe orice browser web. După cum s-a văzut mai sus, puteți șterge toate datele de pe dispozitivul dvs. dintr-o locație îndepărtată și vă puteți proteja confidențialitatea.

Aplicație și blocare SIM

Protejați datele sensibile, conversațiile private și anumite aplicații cu o parolă. Limitați cine poate vizualiza conținutul dispozitivului dvs. blocând telefonul.

Blocare la distanță și fotografie

Folosind o interfață sau un browser web sau SMS, împiedicați accesul neautorizat. Unele aplicații fac fotografii cu cei care introduc repetat PIN-ul sau parola incorecte.  

Consilier anti-phishing și confidențialitate

Aceste aplicații detectează când cineva încearcă să-ți fure datele sau te avertizează despre vizitarea unor site-uri web potențial periculoase. Orice aplicație descărcată va fi scanată și antivirusul vă avertizează dacă solicită mai multe permisiuni.

Dezinstalați protecția

Aceste aplicații de securitate mobilă folosesc o parolă pentru a se proteja. Acestea împiedică pe oricine încearcă să le dezinstaleze sau să șteargă datele dispozitivului sau alte aplicații.

Controale parentale și navigare sigură

Accesul la anumite conținuturi de pe web va fi restricționat în funcție de vârstă. De asemenea, acestea verifică linkurile site-ului pe care faceți clic și vă avertizează asupra pericolului.

Tune Up

Bateria va fi optimizată prin dezinstalarea aplicațiilor care consumă mai multă baterie. Performanța dispozitivului poate fi îmbunătățită prin ștergerea gunoiului

Cele mai bune aplicații antivirus pentru telefonul tău Android

Iată cele care au ajuns la listă:

1. Kaspersky Internet Security Mobile

Kaspersky mobil este una dintre cele mai sigure aplicații antivirus Android, cu o interfață ușor de utilizat. Chiar și în versiunea gratuită, oferă scanarea manuală a linkurilor, aplicațiilor și descărcărilor. Protecția și controlul în timp real al datelor dvs. sunt garantate chiar dacă dispozitivul dvs. este pierdut.

Versiunea plătită vă permite să efectuați automat scanări într-un program. Are filtrare de apeluri și text și vă protejează dispozitivul împotriva înșelătoriei de phishing. Dacă cumpărați un plan de protecție pentru desktop cu internet sau securitate totală, puteți adăuga și dispozitivul Android.

2. Trend Micro Mobile Security

Deși nu există un plan gratuit pentru Trend Micro, îl puteți utiliza în mod testat și mai târziu, atunci când vi se solicită. Dar dacă cumpărați Securitatea maximă care pentru maxim 10 dispozitive, veți obține Securitate mobilă.

Chiar și cu versiunea de încercare gratuită, obțineți protecție de bază în scanarea malware, protecția împotriva furturilor și scanarea preinstalată a aplicațiilor. Sunt disponibile funcții de performanță precum managerul de aplicații și verificatorul de ajutor al sistemului. Modul „Doar un telefon” oprește toate procesele active, cu excepția funcționalității telefonului atunci când bateria dispozitivului este scăzută.

3. Securitate mobilă Bitdefender & Antivirus

Antivirus Bitdefender oferă versiunea de încercare gratuită de 14 zile pentru Android. Versiunea gratuită este suficient de bună, cu scanare manuală și a aplicațiilor și protecție în timp real.

Dar varianta plătită este disponibilă pe mobil dacă primiți un plan de securitate totală pe desktop. Obțineți instrumente de protecție web și anti-furt, împreună cu integrarea Android Wear, App Lock și Autopilot, un monitor de securitate al protecției dispozitivului. În funcție de tiparele de utilizare și configurația hardware, Autopilot recomandă acțiunile de securitate necesare.

4. F-Secure Mobile Security

F-Secure are un plan de 30 de zile pentru antivirusul Android, după care trebuie să faceți upgrade la pachetul Safe și Total. Face parte dintr-un pachet de protecție cu mai multe dispozitive. Protecția malware standard este disponibilă pentru a scana datele telefonului și aplicațiile instalate. Protecția bancară și navigare te îndepărtează de site-urile bancare rău intenționate și te împiedică să fii victima pharmingului.

Puteți localiza, șterge sau bloca dispozitivul pierdut de la distanță și gestiona toate dispozitivele într-o interfață de utilizare convenabilă a browserului.

Controlați sau restricționați accesul pe mai multe dispozitive cu funcții parentale. Puteți vedea, de asemenea, starea telefonului dvs. Android și puteți lua măsuri dacă este pierdut.

5. Avast Mobile Security

Avast este cel mai bun antivirus gratuit existent, mai ales că este atât de accesibil. Lista de funcții din planul gratuit este foarte lungă și depășește protecția de bază. Oferă protecție în timp real și scanare în rețea Wi-Fi pe dispozitivul Android. Aplicațiile noi vor fi scanate automat înainte de instalare. Puteți urmări locația dispozitivului, bloca și șterge de la distanță.

Cu Avast Mobile Security Pro actualizat, captarea secretă a audio sau video în caz de furt este disponibilă. De asemenea, înregistrează automat cartela SIM ca pierdută. Alte funcții precum SecureLine VPN, vin cu upgrade-ul.

Concluzie

Avast este o opțiune excelentă în materie de buget, dar dacă puteți scoate o primă considerabilă, Kaspersky sau Bitdefender sunt alegerile de făcut. Pentru Android-ul dvs., indiferent de cel pe care îl alegeți din lista de mai sus, acestea sunt cu mult superioare Google Play Protect.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map