Instrument de scurgere WebRTC

În prezent, utilizatorii de internet au învățat mai multe modalități de a le asigura confidențialitate online. Dar dacă există ceva care poate compromite asta fără ca tu să știi măcar? Dar dacă este încorporat într-un mod adânc în browserul dvs.scurgerea adresei IP publice în timp ce ești în întuneric? Este posibil dacă browser-ul dvs. are WebRTC. Citiți mai departe pentru a afla totul despre WebRTC, este scurgeri de date, și cum să-l repar de mai jos.


Ce este WebRTC

Scurt pentru Comunicare web în timp real, WebRTC este un instrument open-source (HTML5) pe care le poți folosi adăugați comunicații media peer-to-peer în timp real direct între browsere.

Proces WebRTCCu alte cuvinte, conexiunea dintre cei doi se va produce fără a fi nevoie de un server la mijloc. În consecință, veți obține viteze mai mari, mai puțin întârziat, și o performanță mai bună pentru aplicații web cum ar fi chat video, transfer de fișiere și streaming live.

WebRTC a văzut lumina intrând 2011 și a crescut în popularitate de-a lungul anilor. În 2016, WebRTC a avut un an destul ajungând la două miliarde de browsere Chrome și unul miliarde de minute audio / video WebRTC pe săptămână pe ei. Proiectul open-source este în întregime gratuit. Dar dacă îl folosești, ar trebui să fii mereu atent la el, deoarece este constant evoluând și îmbunătățind.

Deși am menționat ce face, WebRTC este în continuare capabil de mult mai mult. WebRTC a ajutat creați o varietate de proiecte open-source și cadre. Există aproximativ 1200 de companii și proiecte bazate pe WebRTC in jurul lumii. Dacă nu știți încă, open-source este disponibil pe Mozilla, Chrome, Opera și Safari.

Vă amintiți în ziua în care cineva a vrut să creeze ceva care să permită apeluri vocale sau video? Da, cel mai probabil s-au folosit C / C++ în procesul. Era o opțiune populară, dar scumpă la acea vreme. Cu toate acestea, WebRTC schimbă tot ceea ce are nevoie de C / C ++ și îl înlocuiește cu un API-ul Javascript.

Pare grozav – nu destul

La fel de grozav, ar trebui să știți până acum că nimic pe internet nu poate veni fără dezavantaje. De când ești partajarea adreselor IP direct cu un alt browser, ar putea permite site-urilor terță parte să detectați adresa dvs. IP. Aceștia pot utiliza asta pentru a vă identifica și a vă identifica locația reală. Acesta este exact ceea ce numim a Scurgeri de WebRTC.

Locația dvs. nu este singurul lucru pus în pericol cu ​​o scurgere de IP. Nu, toate activitățile dvs. de navigare pot fi, de asemenea, monitorizate. Așa se face că ISP-ul dvs. păstrează etichetele cu ceea ce faceți online, apropo. Dacă IP-ul dvs. este deschis, identitatea dvs. este și ea. În acest fel, orice hacker poate accesa informațiile dvs. private, inclusiv conturi bancare, e-mailuri, parole și, desigur, locația exactă.

Cum să blocați scurgerile WebRTC

Există două modalități de a împiedica scurgerile WebRTC. Prima metodă este utilizarea a Rețea virtuală privată. Asta va ascunde-ți adresa IP reală și înlocuiți-o cu una diferită, atât timp cât există o conexiune VPN. În consecință, dacă s-a scurs IP-ul public, veți fi în siguranță tot timpul, deoarece nu este unul propriu-zis, pentru a începe cu.

Pe de altă parte, WebRTC poate fi dezactivat manual. Este o sarcină descurajantă, dar este totuși posibil. Permiteți-mi să vă arăt cum puteți face acest lucru folosind ambele metode.

Metoda VPN

Acesta este destul de ușor de trecut. Tot ce ai nevoie este un Conexiune VPN, și ești bine să mergi. Iată cum se descurcă totul:

1. În primul rând, atunci când utilizați Instrument de scurgere WebRTC mai sus, fără VPN, veți observa că ar putea exista o posibilă scurgere.

WebRTC Fără VPN2. Acum, ceea ce aveți nevoie este un VPN credibil pentru a rezolva problema. În acest caz, înscrieți-vă la ExpressVPN deoarece este unul dintre cei mai buni pentru acest loc de muncă.

3. Descărcați și instalați aplicația lor VPN pe dispozitivul pe care îl utilizați. Clienții sunt disponibili pe Android, PC, Mac și iOS. Veți găsi, de asemenea, extensii pentru Chrome și Firefox.

4. După aceea, conectați-vă cu contul dvs. și conectați-vă la un server VPN.

5. Dacă doriți să vă asigurați că conexiunea VPN a fost stabilită, verificați acest lucru Verificator IP.

6. Acum, utilizați butonul Instrument de scurgere WebRTC mai sus încă o dată. Vei obține asta.

WebRTC Cu VPNV-ar putea să vă întrebați de ce IP-ul dvs. public este încă supus unei amenințări de scurgere. Ei bine, WebRTC folosește tehnici avansate pentru a determina adresa IP a unui utilizator, ICE. Instituție de conectivitate interactivă protocolul ajută browserele să-și adune adresele IP citind-le de pe dispozitiv. Cu toate acestea, cu o VPN, amenințarea a dispărut de atunci IP-ul expus nu este al tău, pentru început. Aveți două avantaje pentru asta. În primul rând, trebuie să vă păstrați identitatea anonimă. În al doilea rând, WebRTC va fi complet funcțional folosind un adresa IP falsă, spre deosebire de momentul când îl dezactivezi în Metoda 2.

Metoda browserului

Dacă sunteți un Firefox, Chrome și Opera utilizator, ești cel mai mult vulnerabil la scurgeri de WebRTC. Acest lucru se datorează faptului că aceste browsere au open-source activate în mod implicit pentru ele. Dacă doriți să-l dezactivați manual, ar trebui să știți că va fi încheiați complet funcționalitatea WebRTC. Sa incepem:

Browser Chrome

Iată ce trebuie să faceți atunci când utilizați Google Chrome:

1. Pentru a începe procesul, faceți clic pe butonul trei puncte în partea dreaptă sus a browserului.

2. În continuare, mergeți la Mai multe unelte -> Extensii.

3. În pagina următoare, utilizați bara de căutare pentru a căuta Control WebRTC.

4. Descărcați extensia la browserul dvs..

Control WebRTC5. După ce adăugați acest lucru, acest buton mic va fi disponibil. Asigurați-vă că este Albastru, ceea ce indică faptul că Protecția împotriva scurgerilor WebRTC este activată.

Buton WebRTC pornit6. Acum, WebRTC este nu vă scurgeți adresa IP mai.

Nu s-a scurs nici o adresă IP

Browser Mozilla Firefox

Cât despre Firefox utilizatori, puteți dezactiva WebRTC urmând acești pași:

1. Deschideți Firefox și tastați „About: config“ fără cotații.

2. Vă va redirecționa către o pagină unde veți fi avertizat că acest lucru vă poate anula garanția. Click pe “Accept riscul!”

Acceptați riscul

3. În pagina următoare, veți găsi nume care ar putea fi greu de înțeles. Introduceți doar „Media.peerconnection.enabled“ în bara de căutare.

4. După ce îl obțineți, faceți clic dreapta pe titlu și apăsați Comutare.

Faceți clic pe Toggle5. Ai reușit dezactivat WebRTC pe FireFox.

6. În cele din urmă, verificați Instrument de scurgere WebRTC pe Firefox. Vei observa asta nu se scurg date.

Nu s-a scurs nici o adresă IP

Este blocarea WebRTC suficient?

Nu, nu este. S-ar putea să fie o modalitate bună de a începe asigurarea activităților dvs. online, dar totuși, ai nevoie de mai mult. Dacă utilizați un Aplicația VPN sau extensia web, nu va trebui să vă faceți griji pentru nimic Scurgere WebRTC deloc. Tu vei fi folosind o altă adresă IP în acest proces, ceea ce face imposibil să fie dezvăluită identitatea ta reală. Nu vă riscați, urmați pașii furnizați în ghidul de mai sus și veți fi bine.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map