Cel mai bun VPN cu cele mai multe conexiuni simultane

O modalitate excelentă de a economisi o sumă decentă de bani atunci când aveți de-a face cu VPN-uri este să vă abonați la un furnizor care vă permite să vă bucurați de mai multe conexiuni VPN. Va trebui să vă înregistrați tableta, laptopul și telefonul în abonamentul dvs. actual de VPN, iar acest lucru vă asigură că toate lucrările pe care le desfășurați online indiferent de dispozitivele pe care le utilizați rămân sigure și protejate. Proprietarii de afaceri, studenții sau orice persoană care este membră a unei gospodării mari ar putea câștiga foarte multe beneficii de la abonarea la un furnizor care oferă o serie de conexiuni simultane. Urmărirea tuturor acestora devine, de asemenea, mai ușoară, deoarece toate sunt gestionate sub un singur cont. Dar care VPN-urile oferă utilizatorilor conexiuni VPN pentru mai multe dispozitive?


Cel mai bun VPN cu cele mai multe conexiuni simultane

Cel mai bun VPN cu cele mai multe conexiuni simultane

Utilizați un router VPN pentru conexiuni VPN fără limite

Unul dintre lucrurile pe care le puteți face pentru a evita limitele setate pe conexiunile dvs. simultane este să configurați routerul pentru a funcționa cu un VPN. Dacă ați făcut acest lucru în mod corespunzător, veți ajunge să distribuiți conexiunea la Internet criptată pe toate dispozitivele aflate la îndemâna routerului. Cu toate acestea, acest proces are nevoie de cunoștințe tehnice și poate fi un pic dificil pentru începătorii VPN.

VPN cu cele mai multe conexiuni simultane

Cei dintre noi, care suntem destul de noi în serviciile VPN, nu ar putea avea o idee despre tipul de furnizori care oferă conexiuni simultane, așa că ne-am gândit să facem o revizuire pentru a încerca să îi ajutăm. Iată cele mai bune 3 VPN-uri pe care trebuie să le utilizați pentru conexiuni simultane:

1. NordVPN

Oricine caută un furnizor de nivel superior care să poată gestiona o cantitate decentă de conexiuni ar trebui să încerce cu adevărat NordVPN. Cu până la șase conexiuni simultane, acestea sunt cu ușurință cel mai bine plasat furnizor de calitate pe lista noastră. Genul de instrumente și funcții pe care le oferă se adaugă la valoarea de care se vor bucura oricine se abonează la ele. Caracteristici, cum ar fi un comutator automat de ucid internet, criptarea dublă și compatibilitatea cu Tor setează într-adevăr mile NordVPN de restul.

Serviciul are, de asemenea, un număr bun de aplicații dedicate, create pentru a rula bine pe dispozitivele bazate pe Mac, iOS, Android și Windows, precum și tutoriale care vă vor ajuta să vă ghidați despre cum puteți configura totul. Iată un rezumat la ce să vă așteptați:

Pro-uri

 • Garanție de returnare de 30 de zile.
 • Rețea mare de servere.
 • Funcții adăugate pentru securitate.
 • Zero logare.
 • Până la 6 dispozitive simultane.

Contra

 • Viteze lente datorită dublei criptare.

3. IPVanish

Ca unul dintre cei mai populari furnizori VPN de acolo, IPVanish sunt cunoscute mai ales pentru viteze rapide ale serverului VPN. Al lor Politica fără jurnaluri a păstrat înseamnă că ajungeți să navigați cu adevărat pe anonimat. Dacă sunteți accesat Kodi, IPVanish este pur și simplu cel mai bun VPN utilizat. Cu toate acestea, dacă doriți să urmăriți American Netflix în afara SUA, vă recomandăm să folosiți mai bine ExpressVPN in schimb.

PROS

 • Vitezele rapide ale serverului VPN.
 • Trafic P2P nelimitat.
 • 5 conexiuni VPN simultane.
 • Optimizat pentru Kodi.

CONS

 • Perioada de rambursare de 7 zile.
 • Nu dintre serverele VPN pe care le-am testat au funcționat cu Netflix.

3. CyberGhostVPN

Ca unul dintre puținii furnizori care oferă un serviciu gratuit de încredere, CyberGhost VPN se mândrește cu marea sa rețea de peste 600 de servere, toate bine distribuite în peste 30 de țări. Sediul central din România îi împiedică să-și păstreze clienții căutând istoricul, deoarece țara nu are legi de păstrare a datelor. obligați-i să facă acest lucru.

În ceea ce privește numărul de conexiuni simultane pe care le oferă, nu veți mai avea decât un dispozitiv suplimentar, dar imediat ce veți trece la planul lor premium, numărul respectiv va crește până la cinci. Rețeaua lor mare de servere, plus opțiunea de a conecta alte cinci dispozitive permite accesul la o mulțime de conținut de pe site-uri și canale din întreaga lume. Pentru 10,99 USD pe lună, veți putea să vă testați planul premium și să vedeți cât de bine funcționează serviciul lor.

Pro-uri

 • Versiune de încercare gratuită.
 • Rețea de servere mari.
 • Până la încă 5 conexiuni.

Contra

 • O serie de probleme de performanță.

Rezumatul celor mai bune VPN-uri pentru conexiuni simultane

Cei mai mulți proprietari de întreprinderi mici și mijlocii vor fi de acord că ușurința accesului la Internet a facilitat numărul tot mai mare de amenințări cibernetice care sunt raportate de la an la an. Întreprinderile au foame de datele de afaceri de la colegii lor concurenți, iar unele dintre ele folosesc mijloace dubioase pentru a fura astfel de informații cruciale. O conexiune VPN furnizată de servicii credibile, cum ar fi ExpressVPN și NordVPN ar trebui să poată preveni orice formă de furt de date, astfel încât orice lucru important să rămână sub înfășurări.

Un ultim sfat pentru cititorii noștri ar trebui să țină cont de relațiile cu VPN-urile este că este întotdeauna mai bine să încerce un furnizor care oferă fie o perioadă de încercare gratuită, fie o garanție de returnare a banilor, pentru a evita cheltuielile cu un serviciu pe care îl ai. nu sunt sigur. Încercați să vă asigurați că un serviciu se potrivește suficient nevoilor dvs. înainte de a decide să vă alăturați banilor câștigați cu greu.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map