Cel mai bun VPN cu lățime de bandă nelimitată

Dacă petreci mult timp online, există șanse mari să nu îți placă niciun fel de limitare pentru modul de utilizare a internetului. Acesta este motivul pentru care tot mai multe persoane caută ISP-uri sau VPN-uri care permit lățimea de bandă nelimitată. În termeni de profan, lățimea de bandă este cantitatea de date care poate fi transmisă într-un anumit interval de timp. Dacă aveți o lățime de bandă nelimitată, înseamnă că puteți descărca cât mai multe date, să transmiteți cât mai multe videoclipuri sau să ascultați cât mai multă muzică dorită, fără restricții de la ISP-ul dvs. sau chiar clientul dvs. VPN. Este genul de caracteristică pe care o mulțime de ISP le este frică să le ofere și acest lucru este probabil pentru că ar putea crea o încordare în serviciul lor.


Cel mai bun VPN cu lățime de bandă nelimitată

Cel mai bun VPN cu lățime de bandă nelimitată

VPN-urile impun limite de lățime de bandă?

Din păcate, mulți furnizori VPN, în special cei gratuit, susțin de asemenea că nu au limită la utilizarea lățimii de bandă, dar totuși, au cazuri în care viteza scade după o anumită perioadă de timp. Această formă de accelerare este menită să vă descurajeze în mod discret de la navigarea cu volum mare și, dacă nu veți schimba nici ISP-ul, nici clientul dvs. VPN, veți avea probleme mari.

Un lucru pe care trebuie să-l țineți cont este că un VPN încetinește în mod inerent conexiunea dvs. din cauza cantității de criptare care ar putea fi necesară. În ciuda reducerii vitezei, un serviciu care oferă cu adevărat lățime de bandă nelimitată vă va permite totuși să vă desfășurați activitățile online fără prea multă perturbare. Modificarea vitezei ar trebui să fie atât de mică încât să nu afecteze cât timp durează un buffer video sau să inducă întârzieri ori de câte ori joci jocul tău preferat online.

În afară de viteză, un alt factor pe care doriți să îl luați în considerare în timp ce alegeți serviciul preferat este nivelul de securitate oferit. La urma urmei, o VPN are rolul de a vă asigura că aveți o protecție completă pe măsură ce navigați, iar aceasta include și ascunderea identității. Când aveți un serviciu care se bazează pe un protocol VPN robust și o criptare de grad militar, conexiunea dvs. nu mai este o țintă pentru infractorii și hackerii cibernetici care vor încerca.

De asemenea, securitatea este sporită asigurându-vă că rămâneți anonim online. Aceasta înseamnă că aveți informații personale cum ar fi locația sau adresa dvs. ascunse de site-urile pe care alegeți să le accesați. Acesta este, de asemenea, un avantaj, deoarece veți putea apoi să accesați site-uri care, în mod normal, v-ar refuza accesul în funcție de locația dvs. Adresa dvs. IP se ascunde odată ce vă conectați la un server de la distanță și, în acest fel, puteți accesa site-uri web cu restricții regionale, indiferent de oriunde v-ați afla.

Alegerea VPN-ului potrivit

Lățime de bandă nelimitată, viteză super rapidă, securitate garantată și anonimat asigurat. Acestea sunt cele patru lucruri pe care ar trebui să le uitați furnizorului dvs. VPN pentru a le oferi și nu doar într-o manieră mediocră. Serviciul ales ar trebui să aibă măsuri care să vă asigure ca utilizator că acești patru factori sunt bine îngrijiți, fără să rămână nimic de rezervă.

Vizionarea a sute de furnizori de pe internet în timp ce căutați aceste caracteristici cheie ar putea într-adevăr să vă împiedice și nu există nici măcar siguranța că veți găsi un furnizor care se potrivește criteriilor dvs.; aici intrăm. După ce am fost în industria VPN de ani buni, avem deja cunoștințe cu privire la serviciile care sunt cele mai bune pentru a face față și care ar trebui să evitați. 

Cele mai bune VPN-uri pentru lățime de bandă nelimitată

Pentru a vă salva de necazul de a face toate lucrările de bază singur, iată o listă scurtă, am compilat care conține deja cele mai bune VPN-uri la care să apelați pentru o lățime de bandă nelimitată.

1. ExpressVPN

ExpressVPN ia prăjitura ca fiind cel mai recomandat serviciu, datorită experienței sale de peste zece ani și se concentrează pe satisfacția clienților. Serviciul are sediul în Insulele Virgine Britanice și acest lucru este departe de influența oricărei autorități de reglementare a datelor. Acest lucru înseamnă că furnizorul nu este sub nicio formă de înregistrare, să stocheze sau să împărtășească mult mai puțin istoricul de navigare cu nicio autoritate, iar cu o politică de înregistrare zero în căutare, ați rămas și mai încrezător cu serviciul pe care îl primiți.

ExpressVPN oferă, de asemenea, pe deplin lățimea de bandă nelimitată și face acest lucru clar pe site-ul lor. Serviciul este capabil să lucreze în jurul oricărei capace ISP prin tunelul SSL criptat de 256 biți care servește ca mijloc între dvs. și Internet. Aceasta înseamnă că ISP-ul dvs. nu va putea vedea care sunt serviciile pe care le utilizați și, prin urmare, nu pot pune nicio limită la viteza sau la navigare. ExpressVPN are, de asemenea, o listă de funcții bune de făcut, cum ar fi tunelul divizat, care vă permite să alegeți ce să vă asigurați prin intermediul serviciului și ce nu, un comutator de ucidere pe Internet, servere stealth și multe altele despre care puteți afla accesând prin intermediul revizuirii noastre ExpressVPN.

2. BulletVPN

Cu sediul în Estonia, avem un alt furnizor care oferă o lățime de bandă nelimitată, iar numele ales de compania lor a fost BulletVPN. Poate că s-a implicat unul dintre cele mai proeminente elemente ale companiei lor, iar acest lucru pare să fie rapid. BulletVPN are un istoric cunoscut de a fi printre cele mai rapide servicii VPN din industrie și, pe lângă acestea, au reușit, de asemenea, să realizeze un echilibru foarte bun în ceea ce privește securitatea..

BulletVPN permite utilizatorilor săi să aibă până la 3 dispozitive simultane atașate la serviciul lor, toate fiind sub un abonament. Utilizatorii au de asemenea posibilitatea de a alege atunci când iau în considerare ce protocoale VPN să pună în aplicare, deoarece serviciul permite OpenVPN, PPTP, L2TP și atât IKEv1 cât și IKEv2. Securitatea este de prim rang datorită criptării AES de 256 biți, iar asistența clienților este disponibilă 24/7 prin chat sau e-mail live, nu există niciun motiv să rămâneți blocați ori de câte ori întâmpinați o problemă. Pentru o perspectivă mai detaliată asupra a ceea ce trebuie să vă așteptați, aruncați o privire la revizuirea noastră BulletVPN.

3. NordVPN

NordVPN face, de asemenea, această listă ca un furnizor care a devenit sinonim cu o gamă largă de caracteristici centrate pe securitate și o protecție fiabilă. Serviciul are sediul în Panama și oferă o politică fără jurnal pentru oricine se înscrie cu acestea. NordVPN este, de asemenea, singurul furnizor credibil pe care l-am întâlnit, care are până la aproximativ 4000 de servere în rețeaua sa. Serverele sunt împrăștiate în mai mult de 60 de țări, ceea ce înseamnă că nu ar trebui să ai nicio problemă în a accesa acel site sau canal geo-restrictiv, indiferent de oriunde ai fi.

NordVPN este, de asemenea, centrat pe asigurarea că veți putea naviga, transmite, descărca sau torrent atât cât doriți, datorită caracteristicii lor de lățime de bandă nelimitată. De asemenea, acest lucru vine cu limite zero la numărul de ori pe care doriți să-l schimbați pe servere. NordVPN se asigură că clienții își pot menține securitatea prin intermediul criptării AES standard de 256 biți a industriei, precum și a celebrei lor funcții DoubleVPN care îți orientează traficul prin mai multe servere. Serviciul oferă, de asemenea, protecție anti-DDOS, Cybersec pentru a lucra în jurul unor reclame nedorite și malware, SmartPlay pentru cei care doresc să acceseze site-uri cu restricții geo-restricționate și un comutator de ucidere pe Internet în cazul în care serviciul VPN este compromis. Încercați să aflați mai multe despre ce poate face acest furnizor pentru dvs., trecând prin revista noastră NordVPN.

Concluzie cu privire la cel mai bun VPN pentru lățime de bandă nelimitată

Chiar nu aveți libertate online dacă mai aveți limite care determină cât de rapid este conexiunea dvs. sau cantitatea de date pe care le puteți descărca într-o perioadă de timp dată. Pentru a vedea cât de mult puteți obține cu adevărat de la ISP-ul dvs., obțineți un VPN și puteți să vă bucurați de adevărata libertate online.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map