Cel mai bun VPN cu majoritatea serverelor din SUA și Marea Britanie

Cu cât petrec mai mult timp pe internet, cu atât îmi dau seama că nu am explorat încă multe. Cu toate geo-restricții, filtre, cenzuri, și activități de monitorizare, este aproape imposibil să vă bucurați efectiv de navigarea pe internet fără VPN și serverele sale. Un VPN care gestionează o rețea mare de servere este necesar pentru cei care doresc să se bucure de deblocarea conținutului din SUA și Marea Britanie, viteze bune și servicii rapide.


De ce să-ți pierzi timpul lovind geo-erorile sau suferința care a rămas atunci când ai putea fi accesarea a tot ce doriți (din SUA și Marea Britanie) la viteze rapide prin conectarea la unul dintre numeroasele servere VPN? Ai ajuns unde mă duc cu asta? Acum derulați în jos pentru a verifica VPN-urile cu cele mai multe servere, astfel încât să obțineți cea mai bună experiență online.

Cel mai bun VPN cu majoritatea serverelor

Cel mai bun VPN cu majoritatea serverelor

Cum să alegeți un VPN?

Utilizatorii care optează pentru VPN iau adesea decizia finală, comparativ cu alte servicii care sunt capabile să ofere un nivel mai mare de securitate și servicii, cum ar fi Rețeaua SmartDNS și Tor. Oricine alege să lucreze cu un SmartDNS ar trebui să știe că, în ciuda faptului că este un opțiune excelentă pentru ocolirea restricțiilor online, nu veți putea beneficia de nicio formă de protecție online.

Instrumentul Smart DNS nu conține criptare. Tor, pe de altă parte, este excelent mai ales pentru utilizatorii web-ului întunecat, dar este protocoalele de securitate sunt atât de complexe în măsura în care ajung să încetinească sistemul tău.

Cel mai bun VPN cu Majoritatea Servers Review

Să trecem peste un număr de furnizori și să vedem cât de bine se compară serviciile lor cu numărul de servere pe care le au în rețea.

1. ExpressVPN

lui ExpressVPN aplicații de calitate și servicii de încredere pentru clienți face destul de ușor să vă familiarizați cu serviciul lor chiar și ca utilizator VPN pentru prima dată. Au aproape 500 de servere în 87 de țări, iar acest lucru va permite abonaților să ocoliți majoritatea site-urilor geo-restrictive.

Oricine speră să facă mult streaming HD sau gameplay online se poate baza pe serviciul său pentru descărcări eficiente Partajare P2P. Al lor 30 de zile garanție înapoi vă oferă o șansă de a încerca serviciul fără a vă teme să pierdeți banii.

2. NordVPN

NordVPNPopularitatea crește continuu datorită acesteia caracteristici unice și spectacole constante. Faptul că are sediul în Panama le oferă utilizatorilor liniște sufletească atunci când vine vorba de confidențialitatea și securitatea lor online. absența legilor de păstrare este cu adevărat reconfortant pentru utilizatorii conștienți de confidențialitate. De asemenea, puteți plăti abonamentul în diferite moduri.

Aceste modalități includ, de asemenea, opțiuni anonime, care se adaugă nivelului de confidențialitate al VPN. Una dintre companiile caracteristicile unice sunt dublul VPN și Tor peste VPN. Acest lucru este astfel încât să rămâneți în siguranță online, fără să vă faceți griji cu privire la accesul de către terți la datele dvs. De asemenea permite până la șase conexiuni simultane cu un singur cont, pe care utilizatorii consideră că sunt foarte eficienți.

3. IPVanish

Dacă sunteți în căutarea unui furnizor care poate deblocați conținutul cu ușurință oriunde ai fi sub straturi de protecție online, IPVanish este VPN-ul pe care îl căutați. Este cunoscut faptul că IPVanish funcționează bine cu Safari, iar furnizorul certificat de nivel 1 rulează peste o mie de servere din mai mult de 60 de țări.

Dacă ai nevoie de ajutor, asistența pentru clienți este întotdeauna disponibilă și gata să vă ghideze. Serviciul oferă, de asemenea performanțe consistente la viteze rapide. lui IPVanish plan anual este planul de a bate pentru prețurile oferite nu poate fi concurat.

4. VyprVPN

VyprVPN operează o rețea mare de servere compusă din 700 de servere din peste 50 de țări, și nu dezamăgește când vine vorba fiabilitate și conectivitate consistentă. Niciun alt furnizor de servicii nu oferă 50 GB stocare servicii cloud, un firewall NAT, rutare tunel per aplicație, sau a comutator ucide pentru doar 6,25 USD lunar.

Din păcate, acest furnizor permite doar până la 2 conexiuni simultane. Rețineți că există un proces gratuit, de care puteți profita dacă încă ezitați să vă angajați cu acest furnizor.

4. HideMyAss

O rețea de 900 de servere și multe altele este destul de impresionant și spune multe despre un VPN. HideMyAssPlanul aparent funcționează. Compania și-a menținut baza de abonați fără a afecta serviciile de calitate ale furnizorului. S-a depus mult efort în strategia de marketing care se concentrează pe atrăgând tinerii. Compania chiar pachete personalizate și prețuri pentru a răspunde acestei demografii.

Rata de răspuns a companiei are nevoie de îmbunătățiri, în special atunci când se confruntă cu problemele clienților. A lua mult timp pentru a răspunde înapoi poate dăuna reputației furnizorului și va duce în cele din urmă la dezabonare.

Lucruri de luat în considerare

În cazul în care ai decis că te vei baza un VPN pentru protecția dumneavoastră, există o serie de lucruri pe care trebuie să le luați în considerare înainte de a comite. Primul lucru pe care trebuie să îl luați în considerare este numărul de servere pe care le are un serviciu VPN în rețeaua sa.

Cu cât numărul de servere este mai mare în rețeaua unei companii, cu atât este mai mare colecția de site-uri web pe care le vei putea accesa. Asta înseamnă lucrând în jurul mai multor restricții în timp ce crește nivelurile de anonimat ale utilizatorilor.

VPN cu majoritatea serverelor din SUA

Pariez că majoritatea dintre voi sunt de acord că o mare parte din conținutul popular – accesat de majoritatea utilizatorilor – este conținut bazat pe SUA. Acesta este motivul pentru care veți găsi un număr bun de furnizori care au un număr decent de servere în această țară.

Acest lucru este, de asemenea, făcut pentru reduce cantitatea de trafic pe un anumit server, astfel încât toată lumea să poată bucurați-vă de o conexiune de mare viteză mai ales atunci când faceți lucruri care implică multă lățime de bandă, cum ar fi streamingul sau descărcarea.

Rezumatul celor mai bune servicii VPN cu cei mai mulți servere

Atunci când alegeți cu ce serviciu VPN ar trebui să optați, trebuie să fiți foarte atenți și să vă asigurați că calitatea serviciului urmează. O VPN de calitate nu este determinată numai de un număr mare de servere pe care le deține, ci și de calitatea conexiunii în sine. Nu are rost să vă abonați la un serviciu cu multe servere care oferă conexiuni proaste.

Pentru a preveni acest lucru, asigurați-vă că încercați oferte de încercare gratuite sau garanții înapoi publicitate de către furnizorii dvs. aleși. Veți putea economisiți o mulțime de bani prin testarea furnizorilor fără costuri suplimentare. După ce ați citit acest lucru, ce VPN credeți că se califică drept cel mai bun? Împărtășește-ți gândurile în comentariile de mai jos. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map