Cel mai bun VPN cu servicii proxy SOCKS5

Cei mai mulți dintre noi au ajuns acum la termeni cu varietatea pericolelor care există pe Internet. Ori de câte ori sunteți online, există întotdeauna riscul de a fi hacked. Acest lucru poate fi foarte nefericit. Cu informațiile furate, riscați să vă ștergeți contul bancar sau să fiți victima furtului de identitate.


Cel mai bun VPN cu servicii proxy SOCKS5

Cel mai bun VPN cu servicii proxy SOCKS5

A avea o soluție în loc pentru a preveni astfel de evenimente este foarte important mai ales dacă ai tendința de a petrece o mulțime de timp online. Una dintre formele de protecție pe care ai putea conta pentru a rămâne în siguranță este să ai ascunse detalii despre tine. Acest lucru înseamnă că este dificil pentru orice infractor să urmărească orice s-ar putea afla online. Puteți face acest lucru dirijând conexiunea printr-un server proxy. Un server proxy vă atribuie apoi un nou protocol Internet sau o adresă IP. Acest lucru face apoi posibil să vă schimbați de oriunde parcă accesați internetul.

Utilizarea unui proxy ajută într-adevăr să ascundeți unele dintre detaliile transmise de conexiunea dvs. Cei mai mulți critici susțin că nivelul de securitate oferit încă lasă mult de dorit. Pentru a încerca să rezolve această problemă, mulți utilizatori sunt sfătuiți să apeleze la un tip de proxy mai sigur; serverele proxy SOCKS5.

Acest tip de servere sunt mai bune decât proxy-urile tradiționale, deoarece necesită un nivel suplimentar de autentificare înainte de a accesa serverul unui site web. Acesta permite accesul numai la utilizatori autorizați. Prin urmare, probabilitatea ca părțile externe să obțină acces la istoricul de navigare sau la datele dvs. se micșorează.

Cel mai mare avantaj al trecerii la serviciul de proxy SOCKS5 este că vă bucurați de viteză și de un nivel mai bun de protecție online în timp ce navigați pe Internet. Cu toate acestea, funcționează cel mai bine atunci când activitățile online nu vor prelua o cantitate atât de mare de lățime de bandă.

Pentru utilizatorii care s-ar putea să nu fie încă mulțumiți de nivelul de securitate oferit prin securitatea oferită de un serviciu de proxy SOCKS5, următorul pas cel mai bun ar fi înregistrarea unui serviciu VPN credibil.

Cel mai bun VPN cu proxy SOCKS5 – Utilizarea unui VPN

Utilizarea unui serviciu VPN vă permite să criptați conexiunea într-un mod care face dificilă interceptarea datelor dvs. Acest lucru vă protejează de orice infracțiuni informatice și de perne împotriva oricăruia dintre atacurile lor orientate către furtul informațiilor dvs. Vă puteți ascunde adresa IP și accesa site-urile geo-blocate cu ajutorul VPN.

Un VPN este, de asemenea, esențial dacă preferați să vă păstrați ISP-ul în întuneric în legătură cu ceea ce sunteți online. Acest lucru vă ajută să împiedicați ISP-ul dvs. să controleze câtă lățime de bandă consumați. Majoritatea ISP-urilor încearcă să impună o limită de date, care, atunci când depășiți, începeți să experimentați o viteză mai mică de internet. Unele dintre ele chiar blochează complet accesul la anumite site-uri web și canale. Un furnizor VPN credibil vă va ajuta să rezolvați toate aceste provocări. Dar cum se compara cu un proxy SOCKS5?

Serviciul proxy VS VPS SOCKS5

Utilizarea unui VPN vă oferă o sursă sigură de securitate online, dar tinde să reducă viteza de navigare într-o anumită măsură. Pe de altă parte, să te bazezi pe un proxy SOCKS5 înseamnă că viteza de navigare rămâne semnificativ mai rapid decât ar fi avut-o dacă folosești un VPN. Deși securitatea nu va fi la fel de bună.

Aceste diferențe înseamnă că cele două alternative sunt potrivite pentru diferite utilizări. Proxy-ul SOCKS5 funcționează cel mai bine atunci când intenția principală este să îți ascunzi locația sau să îți îmbunătățești viteza la torrenting. VPN, pe de altă parte, vă permite să ocoliți firewall-urile. Vă permite, de asemenea, să efectuați o muncă mai sensibilă online sau torrent, cu un nivel mai mare de securitate.

Cel mai bun VPN cu serviciul de proxy SOCKS5

Totuși, aceasta nu înseamnă că nu puteți utiliza ambele servicii dacă doriți acest lucru. Există câteva servicii VPN care au proxy SOCKS5 ca o caracteristică adăugată. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a alege între cele două servicii pe care doriți să le executați. Dacă acesta este tipul de opțiune pe care o preferați, aruncați o privire la cele două VPN-uri de mai jos.

1. IPVanish

IPVanish pornește de pe lista noastră ca unul dintre puținii furnizori VPN care vă pot oferi atât un proxy SOCKS5, cât și un VPN. Serviciul capabil are sediul în SUA. Ca utilizator IPVanish, puteți conecta simultan 10 dispozitive diferite. Serviciul garantează securitatea prin criptarea AES pe 256 biți. Acesta oferă suport pentru o gamă diversă de protocoale VPN.

IPVanish oferă, de asemenea, o altă alternativă, în special pentru utilizatorii care nu vor să-și descarce clientul VPN. Există extensii de browser disponibile care servesc același scop, dar la o scară mai mică în comparație cu clientul VPN complet.

IPVanish oferă, de asemenea, viteze super-rapide care sunt superbe de la streaming, precum și o lățime de bandă nelimitată și o schimbare nelimitată a serverului. Serviciul are, de asemenea, suport nativ pentru utilizatorii care doresc să torrenteze. Serviciul său de proxy SOCKS5 joacă un rol imens în acest sens. Tot ce trebuie să faceți pentru a vă conecta la serviciu este să vă conectați la o anumită adresă web, să vă autentificați autentificarea și veți fi setat. Pentru o explicație mai detaliată despre ce oferă serviciul, aruncați o privire la revizuirea noastră IPVanish.

2. NordVPN

NordVPN are destul de multe caracteristici încorporate pentru a vă asigura conexiunea. Un proxy SOCKS5 se întâmplă să fie unul dintre ei. Serviciul are sediul în Panama și are aproximativ 4200 de servere puternice. O rețea atât de mare de servere permite serviciului să optimizeze unele dintre servere pentru funcții online specifice.

Prin urmare, utilizatorii pot merge pentru servere care sunt cele mai bune pentru streaming, jocuri, descărcări în vrac sau torrenting. Serviciul permite, de asemenea, până la 6 conexiuni simultane sub un singur cont. 

NordVPN folosește, de asemenea, criptarea AES de 256 biți pentru a asigura traficul utilizatorilor și funcționează foarte bine cu Tor pentru a facilita un plus de anonimat. După ce v-ați înscris, trebuie să utilizați software-ul Cybersec pentru a opri orice reclame nedorite sau malware.

Una dintre cele mai prolifice caracteristici ale NordVPN se întâmplă să fie protocolul său de criptare Double VPN. Acest serviciu dublează nivelul de securitate pe care îl aveți prin dirijarea traficului dvs. prin două servere în loc de unul, ceea ce face și mai dificilă urmărirea dvs. sau a activității dvs. online. Pentru mai multe informații despre acest furnizor complet rotund, aruncați o privire la revizuirea noastră mai concisă NordVPN.

Concluzie despre Cele mai bune VPN-uri cu serviciul de proxy SOCKS5

În scurta noastră recenzie, tocmai am trecut prin felul de beneficii pe care trebuie să le așteptăm atunci când folosim fie o VPN, fie un serviciu de proxy SOCKS5. Am analizat, de asemenea, unele dintre cele mai bune servicii VPN care au ambele alternative. Sperăm că acest lucru face ca decizia să fie puțin mai greu de gândit. Dacă aveți întrebări sau comentarii pe care doriți să le transmiteți, puteți face acest lucru lăsându-le în secțiunea de comentarii de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map