Cel mai bun VPN fără logare

Dacă sunteți un utilizator de internet care are nevoie de doza zilnică de Netflix (House of Cards este incredibil) și chat video, nu sunteți străin de VPN. În ciuda schimbării politicii de Netflix care exclude utilizatorii care apelează la VPN-uri pentru a accesa conținut specific regiunii, popularitatea rețelelor private virtuale continuă să crească. Cu toate acestea, VPN nu este folosit doar pentru a ocoli restricțiile geografice. Majoritatea utilizatorilor apelează la VPN pentru navigare web anonimă și sigură. Dar care furnizori de servicii VPN merită să aveți încredere în realitate? În acest sens, am pregătit următoarea revizuire „Cel mai bun VPN fără loging”.


Cel mai bun VPN fără logare

Cel mai bun VPN fără logare

Ce este VPN?

Într-un moment în care confidențialitatea online este în pericol grav din toate colțurile, utilizarea unei VPN pentru a naviga anonim pe internet este o alegere înțeleaptă.

Pentru cei care nu știu, o rețea privată virtuală este un program software care permite utilizatorilor să acceseze internetul în mod privat cu conexiuni criptate sigure.

VPN-urile oferă funcții precum ascunderea adresei IP reale și păstrarea anonimă, ocolind cenzura pe Internet pentru a permite utilizatorilor să acceseze Web-ul în mod liber în regimuri opresive și să faciliteze accesul la conținutul blocat al regiunii pe serviciile de streaming. VPN-urile păstrează de asemenea utilizatorii în siguranță pe rețelele WiFi deschise prin crearea unui tunel între utilizator și server.

VPN și Navigare anonimă

Locuri precum SUA sau Marea Britanie au fost considerate state de supraveghere în care activitatea fiecărui utilizator de Internet este urmărită de guvern și de agențiile de securitate. Site-urile de rețea socială precum Facebook este renumit pentru urmărirea datelor utilizatorilor și vânzarea informațiilor către partenerii lor de publicitate. Ființele umane au un drept de bază la confidențialitate și este în prezent atacat grav.

Ei bine, nu folosiți Facebook, dar acesta este un alt subiect. În același timp, cui îi pasă dacă te urmărește cineva? Dacă doresc să-ți urmărească progresul la cumpărături pentru o scară pe un site de îmbunătățire a casei sau un ecran plat de la un anumit retailer online, cum ar fi Wal-Mart sau Best Busy.!

Dar intimitatea este vitală din mai multe motive.

Ce este VPN Logless?

Înainte de a avea încredere în VPN-ul tău orb, află dacă îți înregistrează datele. Există mai multe VPN-uri gratuite și ieftine, care au devenit notorii pentru urmărirea datelor utilizatorilor, chiar și atunci când pretind că oferă un anonimat complet. Aceste VPN false și de încredere sunt greu de detectat. În cazuri rare, criminalitatea cibernetică ar putea fi în spatele unei VPN false pe care o folosesc pentru a colecta informații private de la oameni și a le pune în practici neetice.

Toate serviciile VPN pretind să completeze anonimatul, dar pentru a face acest lucru, acestea nu trebuie să păstreze jurnalele de date ale utilizatorilor. Agențiile guvernamentale, de securitate sau chiar agențiile penale pot obliga aceste servicii VPN să se alăture datelor utilizatorilor. Aceasta este o preocupare uriașă dacă utilizați VPN-uri care înregistrează datele utilizatorului.

VPN-urile fără logistică nu vin niciodată gratuit și rareori vin ieftine. Unele dintre cele mai renumite VPN-uri de pe piață și-au atins popularitatea oferind navigare anonimă anonimă pe internet. Dacă cineva încearcă să ceară informații de la un furnizor VPN fără logofon, va primi o dezamăgire uriașă, deoarece nu există informații de distribuit!

Cea mai bună recenzie VPN fără log

Pe această notă, aici este o listă cu cei mai buni furnizori VPN care oferă anonimat complet, fără înregistrarea datelor utilizatorului.

ExpressVPN

Există o serie de motive pentru care ExpressVPN este cel mai de încredere VPN din ultimele timpuri. Este unul dintre cele mai rapide VPN-uri astăzi, oferind servicii stabile, sigure și complet lipsite de logare. Este livrat cu o criptare de 256 biți, o garanție de returnare a banilor de 30 de zile și, de asemenea, are un sistem de trimitere pentru a ajuta la răspândirea cuvântului despre necesitatea VPN-urilor. Oamenii care au folosit ExpressVPN consideră că este cel mai bun de pe piață astăzi.

Acces la internet privat

Apropierea a doua este Acces la internet privat care afirmă public că nu înregistrează datele utilizatorului, traficul, metadatele și DNS. Nu este de mirare, furnizorul VPN a câștigat mai multe premii pentru serviciul său eficient la un preț rezonabil și este folosit și de mai multe organizații pentru o experiență sigură și anonimă de navigare. Datorită rezistenței și vitezei rețelei sale, serviciul este fiabil și rapid, iar utilizatorii au opțiunea de a alege între o criptare de 128 biți și 256 biți.

BulletVPN

Un alt furnizor VPN care este meticulos cu privire la siguranța dvs. online este BulletVPN. În politica sa se precizează clar că nu există nicio înregistrare a datelor utilizatorului de niciun fel și că toată activitatea Internet este legată de adresele IP ale BulletVPN, nu de cele ale utilizatorului. Alături de o criptare de 256 biți, BulletVPN asigură, de asemenea, siguranță și confidențialitate completă online.

Cea mai bună recenzie VPN fără logou – Înfășurați

Confidențialitatea dvs. online este de cea mai mare importanță, în special în prezent, când nimeni nu este ferit de supravegherea pe Internet. Înainte de a alege orice serviciu VPN, asigurați-vă că citiți recenzii și cercetări despre mai multe VPN-uri. Întrebați alți utilizatori despre VPN-uri care sunt de fapt complet lipsite de logare. Este mai bine să alegeți un VPN de încredere decât unul ieftin sau gratuit. Când vine vorba de securitatea dvs. online, VPN-ul pe care îl alegeți ar putea face toată diferența.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map