Cel mai bun VPN pentru a ascunde adresa IP

Care sunt cele mai bune VPN-uri pentru a ascunde adresa IP? Folosiți internetul, aveți o adresă IP. Nu puteți scăpa de el sau de a accesa lucruri fără el. Totuși, ceea ce poți face este să îl ascunzi. Motivul pentru care doriți să îl mascați se referă la faptul că adresa dvs. IP poate dezvălui informații despre dvs., inclusiv geolocalizarea dvs. Multe dintre aceste informații pot fi utilizate de agenții de publicitate, de corporații, de guverne sau de oricine nu știe cum să-și țină nasul din afacerile oamenilor. Acest lucru face ca ascunderea adresei dvs. IP să fie un mod minunat de a rămâne anonim și de a vă proteja identitatea online. Pentru a face acest lucru, va trebui un furnizor de servicii VPN. Acesta este motivul pentru care în acest articol, vă vom oferi o idee despre cele mai bune VPN-uri utilizate pentru a ascunde adresa IP.


Cel mai bun VPN pentru a ascunde adresa IP

Cel mai bun VPN pentru a ascunde adresa IP

Cum se ascunde adresa IP cu un VPN

Un VPN creează un tunel digital privat pe internet între dispozitivul dvs. și orice site web sau serviciu încercați să accesați. Acest lucru se întâmplă prin redirecționarea conexiunii dvs. printr-un server VPN dintr-o altă țară, ceea ce face să pară că vă conectați la internet dintr-o altă țară. După conectarea la unul dintre serverele VPN, vei deveni anonim pe măsură ce adresa IP (Protocol Internet) devine înlocuită cu cea a serverului VPN. Cu acel nou IP, deveniți online și nu puteți accesa conținut restricționat. Deci, de fiecare dată când doriți să vă ascundeți locația reală, pur și simplu lansați aplicația VPN și selectați o țară din care doriți să vă conectați. După aceea, veți putea naviga pe web folosind o identitate complet diferită. Urmați acești pași pentru a masca adresa dvs. IP online:

 1. Înscrieți-vă cu un furnizor de servicii VPN.
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN pe dispozitiv.
 3. Lansați aplicația și conectați-vă.
 4. Selectați unul dintre serverele VPN și conectați-vă la acesta.
 5. Verificați adresa dvs. IP printr-un site web cum ar fi WhatIsMyIP.network pentru a vă asigura că a fost făcută o modificare.
 6. Ți-ai ascuns cu succes adresa IP de ISP-uri, guverne și terți.

Cele mai bune VPN-uri pentru a ascunde adresa IP

Pentru o mai bună confidențialitate și anonimatul online, trebuie să ascundeți adresa dvs. IP atunci când utilizați internetul. Nu știi niciodată ce ar putea fi acolo, deoarece Internetul este plin de hackeri, spioni și infracțiuni informatice. Pentru a vă asigura protecția împotriva tuturor acestor amenințări online, aveți nevoie de un VPN. Această rețea privată virtuală vă poate oferi securitatea de care aveți nevoie ascunzând adresa dvs. IP. Un VPN este cel mai rapid, ușor și cel mai sigur mod de a face asta. Nu numai că un VPN vă va ascunde IP-ul, dar vă va permite, de asemenea navigați pe web în mod anonim. Continuați să citiți pentru a descoperi cele mai bune VPN-uri pentru ascunderea adresei dvs. IP.

1. ExpressVPN

Acesta este un furnizor de servicii incredibil de rapid și de foarte sigur. Are servere în mai mult de 90 de țări, ceea ce face conectarea la unul dintre serverele sale cu adevărat ușor. ExpressVPN oferă o gamă largă de servere compatibile cu P2P, torrenting nelimitat de p2p și un comutator de ucidere. Doar cele mai puternice protocoale de criptare sunt utilizate cu ExpressVPN pentru a asigura menținerea celor mai ridicate niveluri de securitate. Express VPN oferă, de asemenea, o garanție de returnare a banilor de 30 de zile și servicii pentru clienți 24/7, care o califică drept un furnizor de servicii excelent. In acest articol, veți afla mai multe despre ExpressVPN.

2. BulletVPN

BulletVPN este un VPN rapid și sigur, cu toate caracteristicile necesare pentru a obține utilizatorilor confidențialitatea globală a internetului. Acest furnizor de servicii are o rețea de servere în toate părțile globului, la viteze rapide. Oferă P2P / Torrenting nelimitată, comutatoare nelimitate de server și, cel mai bine, toate, o opțiune Smart DNS. Bullet VPN se referă la securitate și viteză, motiv pentru care folosesc protocoale PPTP, L2TP, OpenVPN, IKEv1, IKEv2 și se asigură că serverele lor nu sunt supraîncărcate. Puteți conta pe serviciul de clienți premium 24/7 și pe politica lor de rambursare de 30 de zile. Mai multe despre BulletVPN în această recenzie.

3. NordVPN

Vitezele rapide, precum și caracteristicile puternice de confidențialitate și securitate NordVPN. Securitatea este la maximul său cu acest furnizor de servicii datorită metodei sale de criptare dublă. NordVPN are servere în peste 55 de țări. Permite P2P / Torrenting nelimitat, o gamă largă de servere compatibile cu P2P și include protecție împotriva malware. Asistența lor 24/7 este întotdeauna gata să răspundă la întrebările clienților lor. Există o garanție de restituire a banilor pentru 30 de zile pentru cei care nu doresc să se angajeze prea curând. Vezi-ne recenzie pe NordVPN pentru mai multe informații despre acest furnizor de servicii.

4. IPVanish

IPVanish este descris ca un furnizor de server foarte rapid și sigur care deține rețeaua de servere. Cu servere din peste 60 de țări, vă puteți conecta din orice parte a lumii. IPVanish permite P2P / Torrenting nelimitat, o caracteristică killswitch și un suport de chat live 24/7. Clienților li se permite 7 zile să încerce IPVanish înainte de a decide dacă doresc sau nu să se aboneze la serviciile sale. Dacă doriți să aflați mai multe despre IPVanish, asigurați-vă că citiți recenzia noastră.

Cel mai bun VPN pentru a ascunde IP

Dacă alegeți să folosiți internetul, neprotejat și cu adresa dvs. IP reală, atunci tocmai v-ați făcut o pradă ușoară pentru hackeri și cybercriminali peste tot. Informațiile dvs. sensibile sunt monitorizate, locația dvs. este dezvăluită și identitatea dvs. este cunoscută cât de mult poate fi mai rău? Oh, așteaptă, confidențialitatea ta ar putea fi încălcată și securitatea ta ar putea fi încălcată. Atunci unde vei fi? Puteți evita toate acestea și puteți proteja tot ceea ce faceți și aveți online, doar ascunzând adresa dvs. IP. Mulți furnizori de servicii de încredere pe care le-am enumerat mai sus te pot ajuta să obții asta instantaneu. Am dat lovitura mart cu cele mai bune sugestii VPN ale noastre? Spuneți-ne gândurile dvs. comentând mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map