Cel mai bun VPN pentru a debloca Pinterest oriunde

Să ai o reprezentare vizuală a unui lucru pe care îl prețuiești, un lucru pe care vrei să-ți amintești să-l faci sau chiar un obiectiv pe care îl ai în minte sunt câteva dintre cele mai mari motive pentru care majoritatea oamenilor se îndreaptă pentru a-ți crea un cont pe Pinterest. Considerată a treia cea mai populară rețea de socializare de către majoritatea, platforma permite utilizatorilor să salveze și să organizeze imaginile pe care le-ar fi găsit pe web. De multe ori imaginile sunt făcute clic, făcând legătura cu pagina originală de pe care au fost găsite.


Cel mai bun VPN pentru a debloca Pinterest oriunde

Cel mai bun VPN pentru a debloca Pinterest oriunde

Ce este Pinterest?

Încercați totuși să vă dați seama cum site-ul este util? Cum ar fi despre acest exemplu: spuneți că ați dat peste un fel de mâncare pe care doriți să îl pregătiți pe bordul altcuiva. Tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe imagine și veți fi direcționat către site-ul de rețete unde veți afla despre ingredientele și metoda de preparare necesare.

Puteți, de asemenea, să vă puneți la dispoziție propria colecție de alimente pe care doriți să o preparați și să salvați imaginile pe propriul forum, astfel încât să le puteți încerca data viitoare când sunteți în bucătărie. Există, de asemenea, șansa de a interacționa cu alți utilizatori de pe platformă și puteți face acest lucru prin comentarii, plăcere, salvarea imaginilor celuilalt sau chiar prin mesagerie privată.

Pinterest este blocat?

Multitudinea de lucruri pe care le puteți face cu Pinterest face ca site-ul să fie o platformă pe care doriți să o accesați chiar și atunci când ați plecat în diferite călătorii în întreaga lume. Din păcate, există o singură problemă care poate fi un obstacol pentru oricine dorește să utilizeze aplicația sau site-ul de oriunde. Pinterest se întâmplă să aibă diferite versiuni destinate utilizatorilor din diferite regiuni. Site-ul pe care îl veți vedea în SUA nu este același site pe care îl veți vedea în timp ce sunteți în Marea Britanie, Franța sau chiar Japonia.

La început, acest lucru ar putea fi un șoc și poate chiar frustrant pe măsură ce continuați, atât de mult încât nu veți fi la fel de confortabil când folosiți site-ul. Pentru a utiliza platforma la fel cum ai face dacă ai fi acasă, ai nevoie de o soluție care să îți permită să îți ascunzi locația.

Pinterest folosește locația dvs. reală pentru a decide ce versiune a site-ului veți accesa. Determină locația dvs. pe baza adresei IP. Pentru cei care sunt noi în acest sens, adresa dvs. IP este mai mult o amprentă digitală pe care o lăsați de fiecare dată când vă conectați pe un site sau canal. Conține detalii precum locația și identitatea dvs. Cu aceste informații, site-urile pe care le vizitați pot controla ceea ce vedeți. Pentru a prelua acest avantaj, ceea ce va trebui să faci este să obții o soluție care îți ascunde IP-ul sau să o manipuleze în beneficiul tău. Nu există o modalitate mai bună de a face acest lucru decât printr-o VPN.

Deblocarea Pinterest printr-o VPN

O VPN sau o rețea privată virtuală este, practic, o rețea de servere la care vă puteți conecta și de a vă dirija datele printr-un număr de servere bazate în diferite părți ale lumii. Astfel, veți putea să vă manipulați adresa IP și site-urile „păcălite” să creadă că vă bazați în SUA sau oriunde doriți. Astfel veți avea întotdeauna acces la site-ul Pinterest pe care doriți să-l utilizați. Acest avantaj este valabil și pentru multe alte site-uri care pot avea geo-restricții. Iată cum puteți accesa Pinterest din orice parte a lumii cu ajutorul unui VPN:

 1. Înscrieți-vă cu un furnizor VPN (de preferință ExpressVPN).
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN pe dispozitivul pe care îl accesați pe Pinterest.
 3. Lansați aplicația.
 4. Conectați-vă la un server VPN.
 5. Deblocați Pinterest la școală, la locul de muncă sau în orice altă parte a lumii.

Încă un lucru pe care îl scoți dintr-un VPN este securitatea suplimentară. Utilizarea unui VPN criptează conexiunea dvs. și face mai dificil pentru oricine să vă urmărească activitățile online. Acest lucru te protejează de hackeri și escroci și te asigură să rămâi anonim.

Cele mai bune VPN-uri pentru Pinterest

Alegerea serviciului VPN la care să vă abonați poate fi o sarcină descurajantă în special pentru începători. Pentru a vă asigura că mergeți pe calea cea bună, am identificat un număr de furnizori care furnizează numai cel mai bun serviciu. În felul acesta, banii câștigați greu vor fi folosiți bine. Iată lista noastră cu Cele mai bune VPN-uri pentru Pinterest:

1. ExpressVPN

ExpressVPN nu este furnizorul dvs. de servicii obișnuit. Acești tipuri depășesc apelul datoriei pentru a vă asigura că conexiunea dvs. la Internet rămâne sigură în orice moment. Bazat în Insulele Virgine Britanice, serviciul folosește criptarea AES de 256 biți și respectă o politică strictă de înregistrare zero. Rețeaua sa de server este destul de decentă, cu aproximativ 2000 de servere distribuite în întreaga lume. Utilizatorii au, de asemenea, șansa de a avea până la 3 alte dispozitive protejate sub un abonament, fără costuri suplimentare.

ExpressVPN are, de asemenea, o serie de caracteristici care o fac să fie una dintre cele mai bune de încercat, mai ales dacă căutați o protecție completă. Serviciul are servere sigure pe care le puteți conecta dacă țara în care vă aflați nu promovează utilizarea VPN, precum și protocoale VPN precum OpenVPN, SSTP, L2TP / IPSec și altele pentru a vă păstra în siguranță.

Serviciul are, de asemenea, un comutator de ucidere pe internet și o funcție de tunel divizat, care vă permite să decideți ce să criptați & ce să nu. Serviciul lor DNS de cunoștințe zero vă păstrează și locația ascunsă de site-urile pe care le vizitați, iar acest lucru este un avantaj avantajos în special cu Pinterest. Aruncați o privire la Examinarea ExpressVPN pentru mai multe informații.

2. IPVanish

IPVanish este un alt furnizor care merită verificat. Serviciul are sediul în SUA, dar acest lucru nu ar trebui să vă descurajeze să vă înscrieți. Acestea promit să rămână în afara afacerii dvs. prin politica lor de înregistrare zero și să ofere securitate fiabilă prin criptarea AES de 256 biți. Serviciul are, de asemenea, unul dintre cele mai generoase servicii multiple pentru dispozitive, deoarece permit până la alte 10 conexiuni sub un singur cont.

După ce vă abonați la IPVanish, puteți fi sigur de lățimea de bandă nelimitată, precum și de limitele pe care le faceți pe comutatoarele pe care le faceți la conexiunile dvs. la server. IPVanish are, de asemenea, un client VPN versatil și ușor de utilizat, care ar trebui să fie compatibil cu dispozitivul dvs. bazat pe iOS, Android, Linux sau Windows. Dacă totuși nu sunteți prea dornici să utilizați aplicația, puteți să alegeți și alternativele lor online sau bazate pe browser. În plus, serviciul are o echipă de îngrijire a clienților care este întotdeauna la îndemână 24/7 pentru a vă ajuta să rezolvați în cazul în care aveți probleme. Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care IPVanish este o alternativă excelentă pentru deblocarea Pinterest. După ce treceți în revistă IPVanish, veți afla cât de echipat este acest serviciu pentru a oferi cea mai bună formă de protecție online.

3. NordVPN

Opțiunea finală de luat în considerare pe lista noastră este NordVPN. Acesta este un serviciu care este mai mult decât capabil să-ți răspundă nevoilor de securitate și chiar ușurează rămânerea conectată pe Internet. Serviciul are sediul în Panama; o regiune care nu este legată de reglementările referitoare la date impuse de autoritățile internaționale. În rețeaua sa se află o colecție de peste 4000 de servere împrăștiate în întreaga lume, ceea ce le plasează printre serviciile cu cea mai largă acoperire.

NordVPN aplică, de asemenea, criptarea AES de 256 biți pentru utilizatorii să-și cripteze conexiunea și, de asemenea, dispune de servere nefixate pentru acei utilizatori cu sediul în țările în care utilizarea VPN este interzisă. Criptarea este de două ori cea obținută cu alți furnizori, datorită instrumentului lor dublu VPN, iar acest lucru este îmbunătățit atunci când traficul este dirijat prin două servere în loc de unul. NordVPN are, de asemenea, suport complet pentru Tor peste VPN și oferă, de asemenea, un comutator de ucidere VPN pentru protecție în cazul în care serviciul VPN este compromis. Serviciul poate suporta până la încă 6 dispozitive sub un singur cont. NordVPN oferă software Smart Play ca soluție Smart DNS pentru a vă ascunde locația. Pentru o analiză mai cuprinzătoare a furnizorului, vă sugerăm să parcurgeți revizuirea noastră NordVPN detaliată.

Rezumat despre cum să deblochezi Pinterest cu un VPN

Obținerea accesului la Pinterest printr-o VPN vă asigură că veți utiliza doar versiunea aplicației pe care o cunoașteți indiferent de locația dvs. Cei trei furnizori pe care i-am analizat aici sunt mai mult decât capabili să vă păstreze conexiunea atât sigură, cât și anonimă, dar cel mai bine este să treceți peste fiecare recenzii individuale, astfel încât să știți la ce vă puteți aștepta. În cazul întrebărilor sau comentariilor, sunteți bineveniți să le introduceți în secțiunea de mai jos și vă vom reveni.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map