Cel mai bun VPN pentru a ocoli oprirea UFC Fight Pass

Care este cel mai bun VPN pentru a ocoli oprirea UFC Fight Pass în 2019? În fiecare noapte este noapte de luptă, odată ce ați primit furnizor VPN de rang înalt asta vă va permite să ocoliți Restricții de eliminare a UFC Fight Pass în SUA, Marea Britanie, Canada, Franța sau în alte părți ale lumii. Restricțiile de oprire a UFC Fight Pass împiedică fanii MMA să transmită în direct evenimente UFC PPV. Aceasta înseamnă că sunt nevoiți să lipsească din multe evenimente sportive populare. Pentru a remedia acest aspect, am creat un ghid cuprinzător cea mai bună recenzie VPN UFC.TV pentru anul 2019 pe care l-ați putea folosi înainte de a alege serviciul VPN pentru a ocoli opririle de tip Fight Pass pe PC, Mac, Fire TV Stick, PS4, Roku, Xbox, Android sau iOS.


Cea mai bună recenzie pentru VPN Fight Pass UFC

Cel mai bun VPN pentru a ocoli oprirea UFC Fight Pass

Restricții de eliminare a luptei UFC – Rezumat rapid

„Din cauza restricțiilor de difuzare, acest videoclip nu este disponibil într-un abonament UFC FIGHT PASS sau ca plata pe viziune în regiunea dvs. Vă rugăm să consultați listele TV locale pentru a vedea informații. “

„În prezent, acest eveniment este anulat în regiunea dvs.”

Aceasta este practic eroarea de apariție pe care o obțineți dacă încercați să urmăriți evenimentele UFC PPV în direct pe Fight Pass într-o regiune în care se aplică restricții de oprire. Aveți două așteptați 48 de ore pentru a putea urmări același eveniment la cerere prin UFC.tv. Restricțiile de anulare înseamnă, de asemenea, că nu puteți achiziționa evenimente de plată pe vizionare pe UFC.tv.

Cum să ocoliți oprirea UFC

Dacă vă aflați într-o regiune în care drepturile luptei aparțin unui anumit canal, achiziționarea ar putea părea aproape imposibilă. Nu te speria. Te-am acoperit. Iată cum puteți rezolva geo-restricțiile atunci când vine vorba de UFC Fight Pass. De asemenea, puteți utiliza acești pași pentru a cumpăra PPV UFC la un preț mai ieftin.

 1. În primul rând, trebuie să investiți într-un VPN care are servere din întreaga lume. Ce bun este un VPN dacă nu vă oferă o regiune care nu este înnegrită? Dacă tot căutați, ExpressVPN este ceea ce ai nevoie.
 2. Accesați site-ul lor web și înregistrați-vă pentru serviciul lor. La abonament veți primi o garanție de 30 de zile înapoi.
 3. Descărcați și instalați aplicația lor VPN pe un dispozitiv compatibil, cum ar fi Android, iOS, PC sau Mac.
 4. Conectați-vă cu contul VPN. Iată partea complicată. Conectați-vă la un server unde nu sunt impuse opriri pe Fight Pass. Ca o opțiune garantată, selectați Filipine, deoarece PPV-urile UFC costă 17 dolari, spre deosebire de fanii MMA de 65 USD din alte regiuni trebuie să plătească.
 5. După ce v-ați conectat, întoarceți-vă la UFC Fight Pass și încercați să achiziționați din nou evenimentul.
 6. Felicitări. Acum puteți obține PPV-uri UFC chiar dacă sunteți în Statele Unite.

Cea mai bună recenzie VPN Fight Pass UFC din 2019

Un bun furnizor de servicii VPN este unul care vă permite să deblocați canale și site-uri cu restricții geo-restricționate, mai ales dacă aveți tendința de a schimba bazele și a călători foarte mult. În acest caz, veți avea nevoie de un furnizor care are un număr bun de servere VPN împrăștiate în toată lumea ExpressVPN. Iată câteva dintre beneficiile lor.

 • VPN vă permite să ocoliți restricțiile de întrerupere impuse UFC.tv, NHL.tv, MLB.tv, NFL GamePass și NBA League Pass.
 • Suport 24/7 înseamnă că vei face mereu solicitați cu cine să se consulte în cazul în care aveți probleme.
 • Tot traficul dvs. de Internet este criptat în siguranță.
 • ExpressVPN oferă software pentru iOS, Mac, Windows, Linux, și Android este ușor de utilizat și de configurat.
 • Puteți debloca chiar și canalele de streaming care nu sunt disponibile în regiunea dvs..

ExpressVPN au locații VPN atât în ​​Japonia, cât și în Coreea de Sud. Descărcați și instalați aplicația lor VPN, conectați-vă, apoi conectați-vă la un server VPN în acele locații din aplicație. Este nevoie de toate pentru a evita restricțiile de oprire a UFC. Iată care sunt alegerile noastre de top când vine vorba de cel mai bun VPN UFC.tv din 2019.

Cea mai bună recenzie VPN Fight Pass UFC 2019 (Smart DNS Alternative)

DNS inteligent este un alt mod în care vă puteți folosi bypass UFC Fight Pass opriri în afara SUA pe dumneavoastră Samsung Smart TV, Apple TV, LG Smart TV, iPhone, iPad, Roku, Xbox 260, Windows sau Mac. Iată câteva puncte pe care trebuie să le iei în considerare înainte de a utiliza Smart DNS.

 • Adresa dvs. IP nu se schimbă atunci când utilizați Smart DNS. Acest lucru înseamnă că veți avea în continuare acces la toate canalele locale.
 • DNS inteligent nu îți criptează cu adevărat traficul și astfel ISP-ul tău va putea încă să-ți urmărească activitățile online.
 • ISP-ul dvs. va putea de asemenea să implementeze proxy transparente dacă se întâmplă să utilizați Smart DNS.
 • Toate regiunile Netflix sunt acceptate și schimbate printr-o listă derulantă de opțiuni.

Poate că pe baza listei de funcții de mai sus, Smart DNS se simte ca alegerea potrivită pentru tine. Dacă este așa, ar fi un loc bun pentru a începe Unlocator, Puteți parcurge prima versiune de încercare gratuită de 7 zile pentru a le testa.

Cel mai bun VPN pentru a ocoli întreruperile UFC Fight Pass – Gânduri de închidere

Pe scurt, practic aveți cele mai multe informații de care aveți nevoie pentru a vă adresa flux UFC Fight Pass în timp ce nu sunteți oriunde în lume, fără întreruperi. Ne-ar plăcea să auzim cum a fost experiența dvs. în configurarea dispozitivului dvs. de streaming, așa că nu ezitați să ne lăsați un comentariu în secțiunea de mai jos. Vom fi siguri că vă vom reveni. Dacă cunoașteți orice alt VPN de încredere pe care îl puteți utiliza o dată pentru a vă ocoli oprirea UFC Fight Pass, împărtășiți-vă informațiile despre noi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map