Cel mai bun VPN pentru ABC GO

Canalul american de radiodifuziune, cunoscut popular sub numele de ABC, a parcurs un drum lung în furnizarea oamenilor americani de divertisment de calitate. Înființat în 1943, serviciul a început mai întâi ca post de radio și apoi a continuat să-și lanseze divizia TV în 1948. Astfel de începuturi umile au văzut canalul să crească, să se extindă și să câștige peste o mare audiență datorită difuzării unor emisiuni premiate precum Dansând cu stelele, cum să te îndepărtezi de crimă și Anatomia lui Grey.


Cel mai bun VPN pentru ABC GO

Cel mai bun VPN pentru ABC GO

ABC Go este disponibil în afara SUA?

Cu mai mulți oameni care doresc să controleze momentul în care să fie la curent cu spectacolele lor preferate, ABC oferă un serviciu bazat pe online care permite utilizatorilor să transmită conținut din biblioteca lor chiar pe dispozitivele lor. Acest lucru este posibil prin ABC Go. Sunteți la curent cu emisiunile și evenimentele live, atât timp cât aveți un abonament activ la cablu.

De asemenea, trebuie să vă aflați în SUA pentru a accesa acest serviciu. ABC Go confirmă acest lucru prin adresa dvs. IP. Adresa dvs. de protocol Internet este ceea ce utilizează cele mai multe site-uri web și servicii online pentru a colecta informații despre dvs. Prin intermediul acesteia, detalii precum locația și identitatea dvs. sunt dezvăluite. Pentru o persoană care speră să evite să fie urmărită atunci când este online, acest lucru poate fi foarte contraproductiv. De asemenea, ABC Go fiind printre lista lungă de site-uri geo-restrictive, este posibil ca majoritatea americanilor cu sediul în afara SUA să fie nevoiți să-și amâne vizualizarea până când vor reveni în țară. Cu toate acestea, dacă se abonează la un serviciu VPN credibil, este posibil să nu fie cazul.

Utilizarea unui VPN cu ABC GO

O rețea privată virtuală este, în general, un grup de servere aparținând unui furnizor care sunt împrăștiate în diferite părți ale lumii și oferă o rută alternativă pentru traficul de internet al unui utilizator. În acest sens, utilizatorul este capabil să-și ascundă informațiile private prin criptare, iar datele de navigare să fie păstrate departe de ISP-urile lor..

Un VPN vă permite să schimbați adresa IP de la cea care reflectă, în mod normal, locația dvs. exactă, la una care vă va afișa locația în funcție de țara în care este găsit serverul. Acest mic truc inteligent vă permite să păreți ca și cum v-ați baza în SUA și, prin urmare, să transmiteți conținut de la ABC Go în străinătate.

Cele mai bune VPN-uri pentru ABC Go

Folosirea unui VPN vă amortizează, de asemenea, de la oricare dintre măsurile pe care ISP-ul dvs. le poate folosi pentru a încetini sau a vă supraveghea conexiunea. Dacă furnizorul dvs. de internet este la fel de rău ca majoritatea, probabil că au o idee despre ceea ce vă petreceți timpul făcând online. Au apărut numeroase rapoarte despre ISP-uri care încetinesc viteza utilizatorului lor în timpul streamingului pentru a-i descuraja să facă acest lucru, deoarece necesită multă lățime de bandă și, prin urmare, este costisitor pentru aceștia. Un VPN vă ajută să evitați acest lucru și oferă nivelul de confidențialitate și securitate de care aveți încredere când accesați banca online sau faceți cumpărăturile. Acum că ne-am uitat la beneficiile utilizării unei VPN, să analizăm furnizorii care trebuie să ia în considerare fluxul de la ABC Go în afara SUA.

1. ExpressVPN

ExpressVPN este lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru ABC GO. Cu mai mult de 2000 de servere în 94 de țări, ExpressVPN este capabil să vă ascundă locația reală și să vă conecteze la platforma ABC Go indiferent de oriunde v-ați afla. Furnizorul își are baza în Insulele Virgine Britanice și este o țară care nu face parte din inițiativa „14 Ochi”, ceea ce înseamnă că nimeni nu va cere înregistrările de navigare ale nimănui..

ExpressVPN asigură utilizatorilor o politică de blogging zero, o conexiune de lățime de bandă care nu are limite, precum și comutatoarele de server nelimitate. ExpressVPN este excelent și pentru streaming datorită conectivității super-rapide. De asemenea, acceptă și alte activități, cum ar fi descărcări torrent sau mari. Serviciul oferă criptarea AES de 256 biți pentru ca datele dvs. să rămână sigure și să aibă un comutator automat de omor în cazul în care se întâmplă ceva cu conexiunea VPN. Până la 3 alte dispozitive simultane sunt acceptate. ExpressVPN are o listă lungă de funcții de care puteți beneficia de la înregistrare. Pentru a afla și mai multe despre ele, aruncați o privire la Raportul nostru ExpressVPN.

2. BulletVPN

BulletVPN este genul de furnizor care înțelege cât de importantă este viteza pentru un utilizator. Prin proiectare, criptarea printr-o VPN tinde să vă reducă viteza de internet. BulletVPN încearcă să se asigure că reducerea este menținută la minimum. Aceasta înseamnă că streamingul dvs. nu va încetini la fel de mult după ce v-ați abonat la serviciu. BulletVPN oferă serviciul de criptare standard AES de 256 biți tuturor utilizatorilor săi. Puteți alege dintre OpenVPN, PPTP, SSTP, L2TP / IPSec și IKEv2 pentru protocolul dvs. VPN.

De asemenea, BulletVPN le permite utilizatorilor să-și ascundă locația prin serviciul lor Smart DNS. Clientul VPN poate rula pe orice dispozitiv bazat pe Android, Windows, Linux, iOS sau Mac OS. BulletVPN are o politică de logistica zero bine confirmată, întemeiată în Estonia. Furnizorul are o prezență decentă a serverului. Prin urmare, nu trebuie să vă faceți griji cu ce server să vă conectați. Pentru mai multe informații despre ce veți obține odată ce v-ați abonat, aruncați o privire la Revista BulletVPN.

3. NordVPN

NordVPN este furnizorul final pentru utilizatorii care caută o sursă rotundă de protecție. Serviciul are peste 4000 de servere în întreaga lume. Un număr sănătos dintre acestea sunt disponibile în regiunile în care sunt găzduite cele mai populare site-uri web. Cu NordVPN ca furnizor, aveți acces la o gamă largă de funcții și instrumente. NordVPN pune un accent deosebit pe securitatea dumneavoastră. Deci, în partea superioară a criptării AES normale de 256 biți, există DoubleVPN. Puteți direcționa traficul prin două servere în loc de unul pentru o mai mare securitate.

NordVPN permite, de asemenea, până la 6 dispozitive simultane. Acest lucru este suficient pentru a acoperi o întreagă gospodărie de utilizatori, de exemplu. Serviciul are, de asemenea, servere disfuncționale pentru utilizatorii cu sediul în țările în care utilizarea VPN este interzisă. NordVPN sprijină Tor peste VPN pentru un anonimat crescut. NordVPN include, de asemenea, software-ul Cybersec, care este responsabil pentru păstrarea la îndemână a oricăror programe malware sau reclame nedorite, precum și SmartPlay pentru a rezolva restricțiile geografice. Serviciul acceptă torrenting și are viteze fiabile pentru utilizatorii care doresc să facă stream. Pentru o analiză mai cuprinzătoare, sunteți binevenit să aruncați o privire la revizuirea noastră NordVPN.

Cel mai bun VPN ABC Go – Wrap Up

Mulți oameni se îndepărtează de televiziunea convențională pentru divertisment. Singura problemă cu care s-ar putea confrunta este restricțiile geografice impuse de unele site-uri și canale care au conținut de calitate. Tot ce aveți nevoie pentru a evita această problemă este un serviciu VPN credibil. Dacă continuați și luați în considerare oricare dintre cele trei fiabile pe care le-am menționat mai sus, asigurați-vă că vă îndreptați în direcția corectă.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map