Cel mai bun VPN pentru Africa

Lista dvs. cu găleți cu care să vă adresați ar fi într-adevăr incompletă dacă nu ați ales o destinație africană. De fapt, dacă regali precum Kate Middleton și Prințul William au ales să se angajeze în timp ce sunt în vacanță în Kenya, atunci pierdeți o mulțime de lucruri dacă alegeți să nu mergeți acolo. Există atât de multe animale sălbatice de văzut, moștenire de explorat și cultură pentru a cunoaște în Africa. Planificarea unei călătorii ar face cu adevărat o favoare uriașă.


Cel mai bun VPN pentru Africa

Cel mai bun VPN pentru Africa

Internet în Africa

Singurul lucru cu care probabil veți avea un pic de luptă, mai ales dacă veniți din lumea dezvoltată este lipsa infrastructurii în majoritatea țărilor africane. Desigur, unii merg mai bine decât alții. Așadar, va trebui să vă adaptați la situația actuală, pe baza a ceea ce se întâmplă în prezent în țara în care vă aflați. În ceea ce privește furnizarea și disponibilitatea internetului, de exemplu, continentul nu merge la fel de bine ca restul a lumii. Cel mai înalt nivel de penetrare a internetului pe continent este de aproximativ 80%, iar acest lucru este în Kenya. De asemenea, această statistică reflectă doar situația din zonele urbane și din jurul acesteia. Mergeți mai departe, de exemplu, în zonele mai rurale și veți observa o diferență accentuată de conectivitate.

Acest lucru, însoțit de faptul că majoritatea țărilor africane au niște guverne foarte stricte, înseamnă că s-ar putea să vă confruntați cu anumite probleme cu confidențialitatea și conectivitatea dvs. odată ce aterizați oriunde în Africa puteți merge. De exemplu, Uganda a impus recent o taxă pe rețelele sociale pentru a controla ceea ce este publicat pe rețelele de socializare. Imaginează-ți asta; trebuind să plătiți guvernul pentru ceea ce postați pe platformele personale de socializare.

Unele țări sunt, de asemenea, foarte dornice să urmărească ceea ce se spune despre regimurile lor de pe Internet. Ei chiar blochează accesul la un site dacă doresc cu adevărat să blocheze răspândirea anumitor informații. Dacă întâlnesc sentimente care nu le plac, autorul s-ar putea găsi în închisoare dacă nu sunt atenți. Aceasta este realitatea sumbră cu care trăiesc majoritatea cetățenilor într-o mare majoritate a țărilor africane. Dar cazul nu trebuie să fie la fel pentru tine dacă speri să zboare acolo ca străin.

Utilizarea unui VPN în Africa

Înscrierea cu un furnizor de rețea privată virtuală este probabil cel mai bun lucru pe care l-ați putea face pentru a vă asigura că beneficiați de o experiență de navigare nereglementată în timpul călătoriei dvs. în Africa. Un VPN este capabil să vă asigure conexiunea prin criptare. Acest lucru face posibil să vă descurcați afacerea online, fără să vă faceți griji cu privire la nimeni care vă urmărește activitatea. Chiar și ISP-ul dvs. va rămâne neîncrezător cu privire la ceea ce ați făcut online, ceea ce va face ca munca dvs. online să fie privată și confidențială.

Un alt avantaj uriaș pe care îl obțineți pentru a vă bucura de amabilitatea unui VPN este anonimatul dvs. online. Utilizarea unei VPN înseamnă că vă puteți ascunde identitatea pe site-urile pe care decideți să le vizitați. Acest lucru este important mai ales dacă doriți să accesați site-urile care ar fi putut fi listate negru de către guvernul țării în care ați putea călători. Acest nivel de anonimat vă oferă, de asemenea, acces la site-uri cu restricții geo-restricționate ale căror servicii nu v-ar fi disponibile dacă s-ar afla că aveți sediul în Africa. Accesul la astfel de site-uri este acordat, deoarece veți schimba adresa dvs. IP în condițiile în care vă conectați la un server cu sediul într-o altă țară.

Cele mai bune VPN-uri pentru Africa

Toate acestea sunt avantaje pe care le obțineți pentru a obține un serviciu VPN, dar numai dacă îl alegeți pe cel potrivit. Cea corectă în acest context este cea care oferă securitate online indiscutabilă și oferă viteze care nu te obligă în mod obișnuit să te obișnuiești cu ceea ce nu erai obișnuit. Găsirea furnizorului perfect depinde, desigur, de exact exact nevoile dvs. Pentru a vă reduce nivelul de aplicare, avem deja câteva sugestii care suntem siguri că veți găsi destul de utile. Aruncați o privire la lista scurtă a celor mai bune VPN-uri pentru Africa.

1. ExpressVPN

ExpressVPN stabilește bara destul de ridicată cu privire la ceea ce trebuie să vă așteptați de la un furnizor consacrat. Cu aproximativ 2000 de servere pe numele său și o prezență în țări africane precum Algeria, Egipt, Kenya și Africa de Sud, serviciul este mai mult decât capabil să vă asigure conexiunea. ExpressVPN alege OpenVPN ca protocol pe care se bazează cea mai eficientă securitate a acestora. De asemenea, permite utilizatorilor să apeleze la PPTP, L2TP și atât IKEv1 cât și IKEv2 în funcție de preferința sau dispozitivul lor.

ExpressVPN este, de asemenea, cel mai bun furnizor la care vă puteți adresa dacă sunteți primul utilizator VPN. Serviciul lor de îngrijire a clienților este întotdeauna mai mult decât dispus să ofere îndrumare și ajutor tuturor celor care solicită, deoarece sunt disponibile 24 de ore din 24, atât prin chat live, cât și prin e-mail. ExpressVPN este, de asemenea, printre puținii furnizori care oferă servicii, cum ar fi divizarea tunelării și VPN Kill Switch. De asemenea, obțineți servere sigure pentru navigarea în părțile restricționate ale Internetului în țările care au un nivel foarte ridicat de cenzură. Pentru a ști ce altceva se află în magazin odată ce v-ați abonat, luați-vă puțin timp pentru a parcurge recenzia noastră ExpressVPN.

2. BulletVPN

BulletVPN este un alt pretendent dur din industria VPN, care merită foarte mult luat în considerare. Pentru început, serviciul are sediul în Estonia, care este deja un loc minunat pentru a avea o companie VPN, deoarece nu există reglementări privind datele pe care să fie obligat să le respecte. Serviciul nu are o prezență atât de mare în server. Cu toate acestea, serverele VPN disponibile acoperă cele mai populare destinații din lume.

De asemenea, BulletVPN permite utilizatorilor să aibă până la 3 conexiuni simultane care rulează simultan, ceea ce înseamnă că aveți șansa să vă asigurați majoritatea dispozitivelor dvs. compatibile cu internetul. Clientul VPN oferit de BulletVPN este destul de ușor de utilizat și de navigat în jurul și este compatibil cu dispozitivele care rulează Android, iOS, Windows și Linux ca sistem de operare. BulletVPN include, de asemenea, un serviciu Smart DNS cu abonament, care este excelent pentru a lucra în jurul blocurilor geo-restrictive. Pentru mai multe informații despre ce include furnizorul în pachetul său VPN, aruncați o privire la Revizuirea noastră BulletVPN.

3. NordVPN

NordVPN garantează că abonații săi vor beneficia de cele mai bune condiții de protecție online, cu atât de multe funcții garantate pentru îmbunătățirea securității online oferite de acest serviciu. Oricine se îndreaptă către Africa nu ar trebui să se îngrijoreze de prezența serverului, deoarece serviciul are o prezență de aproximativ 4000 în întreaga lume, cu 18 atât în ​​Egipt, cât și în Africa de Sud. NordVPN este, de asemenea, destul de generos în numărul de conexiuni multiple pe care le suportă, permițând utilizatorilor să conecteze până la 6 alte dispozitive sub același cont de utilizator.

Acest furnizor VPN are, de asemenea, suport pentru partajarea fișierelor P2P și Tor peste VPN pentru un anonimat crescut. Serverele oftalmate pentru cele bazate în țări extrem de cenzurate, IP-uri dedicate pentru cele care nu ar dori să partajeze serverele cu nimeni și serverele duble VPN pentru a oferi de două ori nivelul de protecție sunt disponibile și ele. NordVPN are și o caracteristică Cybersec. Vă ajută să vă păstrați navigarea departe de anunțuri perturbatoare și malware. Funcția SmartPlay este excelentă pentru utilizatorii care au mai multă intenție să obțină acces la site-uri și canale geo-restrictive. Pentru o perspectivă mai aprofundată a modului în care toate aceste instrumente adăugate ar îmbunătăți experiența dvs. online, acordați-vă timp pentru a citi prin recenzia noastră NordVPN.

Cea mai rapidă viteză de internet din Africa 

Iată o listă de țări care oferă cea mai bună conectivitate la Internet din Africa. Puteți consulta și lista noastră cu cele mai rapide țări de Internet din întreaga lume.

 1. Kenia
 2. Seychelles
 3. Africa de Sud
 4. Maroc
 5. Tunisia
 6. Madagascar
 7. Zimbabwe
 8. Zambia
 9. Ghana
 10. Liberia
 11. Uganda
 12. Nigeria

Concluzie cu privire la Cel mai bun VPN pentru Africa

În ciuda numeroaselor reglementări care există cu privire la modul în care folosiți internetul în multe părți din Africa, aceasta nu este o scuză de lucru pentru a trece de pe lista dvs. de locuri de vizitat. Doar obțineți un VPN credibil pentru a avea grijă de prezența dvs. online și veți fi bine să mergeți.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map