Cel mai bun VPN pentru alegerea MHz

MHz Choice este un serviciu de streaming care promite să ofere tot ce este mai bun în dramele internaționale. Conține conținut din studiourile de producție din întreaga lume, direct pe dispozitiv. Cu toate acestea, se concentrează doar pe oferirea spectatorilor săi din SUA. Aceasta înseamnă că nu puteți accesa conținut chiar dacă aveți un abonament permanent în străinătate. Nu vă faceți griji. Aceasta este o problemă pe care o puteți rezolva prin utilizarea unui VPN.


Cel mai bun VPN pentru alegerea MHz

Cel mai bun VPN pentru alegerea MHz

Ce este alegerea Mhz?

Serviciul oferă acces la mai mult de 2000 de ore de conținut de nivel mondial, cu subtitrare în limba engleză pentru a menține totul clar și bine înțeles. Lansat în 2015, serviciul își are sediul în Virginia, SUA și a fost primul care a transmis Al Jazeera English News către populația americană. Acest lucru a făcut posibil să aprecieze ce oferă restul programării lumii.

Dacă găsiți conținut străin destul de interesant, atunci MHz Choice este un serviciu de streaming pe care cu siguranță ar trebui să îl verificați. Serviciul oferă aplicații concepute pentru a funcționa bine pe dispozitivul dvs. iOS, Android, Windows sau Mac, precum și Roku și Xbox. Dacă accesul la toate aceste dispozitive este dificil, atunci există întotdeauna site-ul MHz. Cu toate acestea, pentru a vă bucura de tot conținutul lor, trebuie să vă înscrieți la un abonament care include o taxă lunară, care costă aproximativ 8 USD..

Singurul lucru care te-ar putea opri despre Mhz Choice este faptul că serviciul este disponibil numai pentru spectatorii din SUA. Aceasta este o problemă care descurajează o mulțime de fani ai serviciului de streaming până la punctul în care sunt forțați să își dezactiveze abonamentele până când vor reveni. Din fericire, există o soluție de rezolvare – o VPN.

Cum deblochează alegerea MHz în afara SUA

Unul mod de a transmite flux de la MHz indiferent de oriunde te-ai afla este prin utilizarea unui VPN. O VPN sau o rețea virtuală virtuală constă dintr-un grup de servere împrăștiate în toată lumea, care permit utilizatorilor săi să se conecteze și să le utilizeze pentru a ascunde locația lor reală. Servicii precum MHz Choice se bazează pe adresa dvs. IP pentru a identifica locul în care vă bazați. Procedând astfel, decide dacă vă acordă sau nu acces.

Pentru a vă asigura că puteți accesa serviciul, indiferent unde vă aflați, va trebui să vă conectați la un server la distanță din SUA. În acest fel, adresa dvs. IP va arăta că sunteți bazați în SUA, chiar și atunci când nu, ceea ce vă permite să transmiteți fluxul de conținut ca și cum v-ați afla în țară. Iată un proces ușor pas cu pas:

 1. Înscrieți-vă cu un furnizor VPN credibil.
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN pe un dispozitiv compatibil.
 3. Conectați-vă cu contul VPN și conectați-vă la un server din SUA.
 4. Lansați MHz Choice.
 5. se bucura.

ExpressVPN este un VPN de top care asigură ocolirea geo-restricțiilor. În plus, servește ca scut perfect pentru informațiile dvs. private în timp ce accesați internetul. Acum, pentru cei care se întreabă care sunt principalele VPN-uri din revizuirea noastră, iată o privire rapidă.

Cele mai bune VPN-uri pentru alegerea MHz

Utilizarea unui VPN este, de asemenea, foarte benefică pentru utilizatori, deoarece oferă un nivel de securitate pe care majoritatea altor persoane nu îl pot atinge. Utilizatorii ajung să aibă conexiunea lor securizată prin criptare. Drept urmare, terții și cybercriminalii găsesc mai mult timp în accesarea informațiilor dvs. Acest lucru este valabil și pentru orice dispozitiv pe care îl utilizați.

Dacă aveți un VPN instalat, trebuie să vă asigurați că datele dvs. sunt ascunse utilizatorilor online care ar putea avea motive ulterioare.

Pentru a vă asigura că utilizatorii aleg serviciul potrivit, am pus la dispoziție o listă de furnizori care sunt siguri că oferă cea mai bună formă de protecție, asigurându-ne în același timp că accesul la servicii geo-blocate, precum MHz Choice, este întotdeauna menținut. Iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru alegerea MHz.

1. ExpressVPN

Tot drumul dinspre Insulele Virgine Britanice, ExpressVPN administrează o flotă de peste 2000 de servere împrăștiate în întreaga lume. Furnizorul oferă standardul industriei de criptare AES de 256 biți, precum și capacitatea de a avea până la 3 dispozitive simultane acceptate sub un singur cont. ExpressVPN asigură clienților săi tot sprijinul rotunjit, prin diferite canale, cum ar fi social media, e-mail sau chat-urile live.

Ca furnizor premiat, ExpressVPN oferă înregistrare zero, precum și criptarea completă a datelor utilizatorului său. Serviciul permite chiar și utilizatorilor să aleagă ce părți ale datelor lor să cripteze prin funcția de tunel divizat.

Acest lucru ajută la creșterea vitezei generale de navigare. ExpressVPN vine și cu o opțiune pentru Smart DNS, care permite utilizatorilor săi să își schimbe locația și să acceseze site-uri cu restricții geo-restricționate. ExpressVPN este de asemenea excelent pentru utilizatorii de prima dată. Pentru a vedea ce mai există în magazin, luați ceva timp pentru a parcurge recenzia noastră ExpressVPN.

2. IPVanish

IPVanish este un alt furnizor de încredere la care utilizatorii pot apela la nevoile lor de securitate online. Serviciul are sediul în SUA și are aproape 1500 de servere în rețeaua sa. Toate aceste servere sunt cunoscute ca fiind deținute de companie, iar acest lucru se traduce cu viteze mai rapide pentru abonații săi. Serviciul permite până la 10 dispozitive multiple sub un singur cont și oferă clienților săi criptare AES de 256 biți pentru securitate și protecție.

Furnizorul se asigură că utilizatorii săi beneficiază de lățime de bandă nelimitată, precum și de posibilitatea de a schimba servere de câte ori doresc. Aceasta înseamnă că vor putea comuta între mai mult de 40.000 de IP-uri. IPVanish oferă, de asemenea, utilizatorilor săi posibilitatea de a comuta între protocoalele VPN, cum ar fi PPTP, SSTP, L2TP / IPSec și IKEv2.

Furnizorul dorește de asemenea ca utilizatorii săi să se bucure de opțiunea de a-și descărca clientul VPN. De asemenea, își pot folosi proxy-ul web SOCKS5 care funcționează numai atunci când sunt online. Pentru mai multe detalii despre ce are mai multe stocuri IPVanish, luați ceva timp pentru a trece în revistă IPVanish.

3. NordVPN

NordVPN finalizează lista noastră ca unul dintre cei mai activi furnizori pe care i-ai putea întâlni vreodată. Furnizorul supraveghează o rețea de peste 4000 de furnizori, cu toți împrăștiați în întreaga lume. NordVPN are sediul în Insulele Panama, de unde sunt administrate toate serverele sale. Datorită unei rețele atât de mari, serviciul este capabil să ofere funcții pe care concurenții săi nu le-ar putea în mod normal.

Una dintre caracteristicile sale cu adevărat unice este VPN-ul dublu. Această caracteristică particulară înseamnă că serviciul este capabil să direcționeze traficul utilizatorilor prin două servere în loc de unul. Prin aceasta, veți dubla nivelul de securitate. Serviciul permite, de asemenea, utilizatorilor săi să aleagă cu ce servere să aleagă și să lucreze în funcție de tipul de muncă care trebuie făcut online.

NordVPN oferă, de asemenea, IP-uri dedicate pe care utilizatorii să le utilizeze, în loc să schimbe între ele tot timpul. Serviciul are, de asemenea, o protecție fiabilă de scurgere DNS, precum și un comutator automat de ucid pe internet. Pentru a afla mai multe despre ce poate face acest serviciu pentru dvs., luați ceva timp pentru a trece în revistă NordVPN.

Concluzie cu privire la cel mai bun VPN pentru alegerea MHz

Cu titlurile largi, care sunt disponibile pe MHz Choice, poate fi destul de dificil să rămâneți fără a fi transmis de la serviciu, mai ales dacă sunteți cu adevărat obișnuit. De asemenea, un VPN vă ajută să rezolvați problemele care vă pot împiedica să faceți acest lucru și, de asemenea, vă păstrează conexiunea în siguranță și protejată.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map