Cel mai bun VPN pentru Amazon Echo

Nu există nicio afirmație că Amazon Echo este un dispozitiv excelent. De la organizarea programului dvs. până la redarea muzicii preferate. Dar toate acestea vin la un preț – intimitatea ta. Nu mai vorbim de faptul că pluginurile muzicale disponibile pot fi blocate în regiunea în care trăiți. Prin urmare, utilizarea unui VPN este destul de esențială dacă doriți să operați Amazon Echo la potențialul maxim. Citiți mai departe pentru a afla care este furnizorul VPN cel mai bun.


Cel mai bun VPN pentru Amazon Echo

Cel mai bun VPN pentru Amazon Echo

Cel mai bun VPN pentru Amazon Echo – Prezentare generală rapidă

Un VPN este un instrument de internet care vă protejează datele online în timp ce navigați. În loc să lucrezi direct la conexiunea ta la internet, o rețea virtuală virtuală îți trece traficul printr-un server privat. Acest lucru, desigur, anonimizează abordarea dvs. de internet și vă clădește identitatea. Pentru cei care aveți Amazon Echo, acest lucru ar putea fi foarte util în ceea ce privește confidențialitatea și restricțiile. Vom vorbi despre asta mai târziu în acest articol.

Nu există lipsă de furnizori VPN pe piață. Cu toate acestea, câteva dintre ele merită timp și bani. Nu uitați, a vă încrede credința într-un VPN gratuit este o idee proastă. Este riscant și poate compromite securitatea internetului și confidențialitatea.

Un VPN gratuit ar putea vinde datele dvs. companiilor surori pentru a primi venituri. Cum altfel își vor plăti taxele dacă își oferă serviciile gratuit? Informațiile dvs. private devin principala sursă de venit. Asa ca fii atent. VPN-urile de pe lista mea astăzi reprezintă topul afacerii. Ți-am oferit un tabel, astfel încât să poți obține rapid o privire la ce urmează să vină în această recenzie. Verifică.

Cel mai bun VPN pentru Amazon Echo

Așa cum am menționat anterior, a avea un furnizor VPN de renume este foarte important în timp ce utilizați Amazon Echo. Am mers mai departe și am revizuit furnizorii de top pentru a vă ușura căutarea. Așadar, continuați să derulați și verificați ce vă pot oferi fiecare dintre aceste VPN-uri și alegeți unul care vă avantajează cel mai mult. Acestea sunt cele mai bune VPN-uri pentru Amazon Echo.

ExpressVPN

ExpressVPN vine pe primul loc pe lista noastră datorită numeroasei sale caracteristici. Are servere împrăștiate pe tot globul și unul dintre puținii furnizori VPN care pot debloca de fapt Netflix. Cel mai bun lucru despre acest furnizor este că puteți descărca, instala și conecta printr-o simplă apăsare a unui buton. Este destul de ușor de utilizat și nu trebuie să fii priceput pentru a naviga prin el. Mai mult, iată o listă cu ceea ce vă oferă ExpressVPN la înregistrare.

 • Servere în 90 de țări.
 • Fără politici de jurnal.
 • Un comutator de ucidere.
 • Criptare de cea mai bună clasă.
 • Serviciu de asistență 24/7.
 • DNS cu cunoștințe zero.
 • 30 de zile înapoi în numerar.

IPVanish

IPVanish este un VPN excelent pentru jurnalele zero, în special pentru jocuri. Acest VPN este foarte sigur, privat și, de asemenea, incredibil de rapid. Vitezele de descărcare sunt grozave în multe locații populare ale serverului, astfel încât să vă garanteze streaming de muzică fără latențe pe dispozitivul Amazon Echo. Dacă doriți să aflați mai multe despre acest furnizor VPN robust, aruncați o privire la lista de mai jos:

 • 40.000 de adrese IP în 60 de țări.
 • 10 conexiuni simultane.
 • Suport pentru chat live 24/7.
 • Un comutator de ucidere.
 • Criptare prin AES-256.
 • Politica de rambursare pe 7 zile.

NordVPN

Experimentează cum se simte internetul fără a bloca și cenzura cu altceva decât NordVPN. Acest furnizor oferă mii de servere din întreaga lume, inclusiv cele care lucrează în regiuni cu restricții on-line grele care interzic VPN-urile. Un lucru pe care îl are pe celelalte de pe lista noastră este CyberSec. Această caracteristică vă protejează dispozitivul împotriva virușilor, programelor malware și a altor programe software dăunătoare care vă pot viza. Acestea fiind spuse, aruncați o privire mai atentă la ce oferă acest VPN:

 • Criptare la nivel înalt.
 • Funcție DNS inteligentă.
 • Protecție împotriva scurgerii DNS.
 • Suport pentru chat live 24/7.
 • Un comutator de ucidere.
 • VPN dublu.
 • 5000+ servere din 62 de țări.
 • Politica de rambursare de 30 de zile.

BulletVPN

BulletVPN este unul dintre cei mai buni când vine vorba de experiența dvs. de streaming. Faptul că nu are atât de multe servere din întreaga lume ar putea să vă îngrijoreze, dar nu vă speriați, le are în regiunea în care vă beneficiază de fapt. Celelalte beneficii pe care vi le oferă acest VPN vă vor exploda. Iată câteva:

 • Un comutator de ucidere.
 • 5 protocoale de securitate diferite.
 • Servere în peste 30 de țări.
 • Suport pentru chat live 24/7.
 • DNS inteligent
 • Criptare de grad militar.
 • Politica de rambursare de 30 de zile.

De ce un VPN pentru Amazon Echo?

Să ai o conexiune VPN în timp ce folosești Amazon Echo este o mișcare foarte importantă. Orice dispozitiv conectat la internet este în pericol atunci când infracțiunile informatice sunt mari. Folosind Alexa, veți transmite o mulțime de informații personale care ar putea fi colectate de hackeri. Pe de altă parte, dacă sunteți doar în divertisment, este posibil ca unele funcții care trebuie descărcate să nu fie disponibile în țara dvs..

Prin urmare, va trebui să aveți o soluție care să vă acorde acces la orice este de cealaltă parte și care se instalează prin VPN pe router. Uitați-vă la aceste sfaturi.

Bypass Geo-restricții

Amazon Echo este o modalitate excelentă de a asculta muzică. Desigur, acest lucru este posibil atunci când descărcați un plug-in folosind aplicația Alexa pe un anumit dispozitiv precum iPhone, iPad sau Android. De exemplu, luați Pandora, plug-in-ul este disponibil doar în Statele Unite. Nici Amazon Alexa nu se poate descărca în afara acestei regiuni. Deci, tot ce ai nevoie este să instalezi un VPN pe routerul tău și să stabilești o conexiune care să acopere întreaga rețea de casă.

Cu un VPN, puteți utiliza Pandora și like-urile lui Spotify și le puteți opera doar dând o comandă vocală. Singurul lucru pe care trebuie să-l faceți este să vă conectați la un server american și vă veți bucura de Amazon Echo la maxim, în ciuda faptului că sunteți în afara Statelor Unite. Pentru mai multe informații, citiți acest ghid despre cum puteți configura Amazon Echo în afara SUA.

Confidențialitate și securitate

În esență, Amazon Echo nu trebuie să fie privat. Vrei comoditate? Apoi plătiți cu confidențialitatea. Sarcina principală a dispozitivului este: ASCULTA la poruncile tale și acționează asupra lor. Ce te face să crezi că nu se ascultă în acest moment? Dacă aveți un Echo acasă, atunci tot ce spuneți ar putea fi stocat pentru ca Amazon să învețe mai multe despre voi în fiecare minut. Ca să nu mai vorbim de faptul că hackerii ar putea să pună mâna pe el și să te spioneze fără ca tu să știi. Deci, Alexa ne spionează sau este doar în capul nostru paranoic?

Oricine ar putea spiona pe dvs. vă poate identifica locația pe baza adresei IP. Și din moment ce Amazon Echo este conectat la Wi-Fi-ul de acasă, atunci locația dvs. este disponibilă în timpul eventualelor atacuri cibernetice. Cu toate acestea, atunci când conexiunea dvs. este criptată cu un VPN, adresa dvs. IP este bine ascunsă. Drept urmare, nu va trebui să vă faceți griji dacă Echo-ul Amazon vă compromite confidențialitatea. Vă aflați în mâini sigure cu un VPN.

Cel mai bun VPN pentru Amazon Echo – Cuvinte finale

Dacă doriți cu adevărat să vă optimizați experiența Echo, să evitați restricțiile și să vă protejați confidențialitatea, atunci utilizarea unei VPN este obligatorie. Tot ce trebuie să faceți este să instalați un VPN pe routerul dvs. și veți fi într-o conversație unică cu Alexa, fără întreruperi din partea persoanelor străine nedorite.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map