Cel mai bun VPN pentru Argentina Review

Pe hârtie, Argentina este înfățișată ca o utopie a libertății Internetului. Dar, în realitate, nu este în totalitate. Normele și legile care reglementează utilizarea internetului în Argentina sunt ambigue și vagi. Acesta este motivul pentru care oamenii le interpretează greșit drept legi anticenzură. Argentina este o țară, limitele de conținut sunt 7 din 35, iar obstacolele în acces sunt 6 din 25. Acest lucru explică de ce penetrarea internetului în Argentina este considerabil mare și până la 70,2 la sută.


Deși Casa Libertății etichetat țara „liberă” în ceea ce privește statutul de libertate pe internet, practicile de blocare ale guvernului din Argentina ar fi putut să-i fi afectat credibilitatea. Pentru a accesa aceste site-uri web blocate imprevizibil, argentinienii pot folosi un VPN. Ce este excelent în ceea ce privește utilizarea VPN este că pot fi instalate pe dispozitive precum PC, Mac, iPad, iPhone, Android din orice parte a lumii pentru a ocoli orice conținut restricționat în mod anonim.

Cel mai bun VPN pentru Argentina

Cel mai bun VPN pentru Argentina

Cel mai bun rezumat VPN din Argentina

Iată cei mai buni furnizori de VPN pentru Argentina pentru noi:

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. CyberGhost
 4. IPVanish
 5. VyprVPN

De ce să folosești VPN-ul în Argentina?

Argentinienii au acces la o varietate de conținut online. Cele mai multe dintre acestea sunt puncte de presă internaționale și locale, site-uri web ale partidelor politice și platforme ale societății civile. De asemenea, sunt la dispoziția lor serviciile de social media precum YouTube, Facebook, Twitter și servicii internaționale de găzduire de bloguri. În general, guvernul nu efectuează filtrare automată în Argentina. Cu toate acestea, legea 25.690 prevede că ISP-urile ar trebui să ofere un software care să le permită utilizatorilor să aleagă propriul lor acces la „site-uri web specifice”. Acesta este motivul pentru care argentinienii ar trebui să ia în considerare puternic utilizarea unui VPN pentru a accesa nu numai site-urile web, ci și pentru a-și proteja activitatea pe internet.

Cel mai bun VPN pentru Argentina

Un VPN este un sistem de rețea privată care este utilizat pentru a proteja traficul pe internet. Este utilizat în principal pentru a ocoli site-urile web cu restricții geografice și pentru a proteja confidențialitatea. Iată câteva dintre cele mai bune VPN-uri pentru Argentina:

1- ExpressVPN

Dacă sunteți în căutarea unui furnizor VPN care vă ajută să navigați pe internet în siguranță, alegeți ExpressVPN. Acest serviciu VPN oferă servere excelente de viteză pe internet și asistență fiabilă pentru clienți. În afară de o criptare fiabilă de 256 biți, ExpressVPN nu are o politică strictă de logare. Acestea oferă o garanție de returnare de 30 de zile și sunt disponibile gratuit pe toate dispozitivele.

2- NordVPN

NordVPN furnizorul asigură utilizatorilor săi cea mai strictă securitate, precum și cea mai rapidă viteză de conectare. Clienții lor pot utiliza wifi public fără să fie nevoiți să vă preocupați de protecție, datorită revoluționarului lor criptare SSL de 2048 biți. Navigarea și ocolirea conținutului restricționat este posibilă cu NordVPN.

3- CyberGhost

Dacă sunteți în căutarea de VPN-uri ieftine, poate doriți să luați în considerare CyberGhost. Nu numai că oferă servicii la prețuri ieftine, ci și o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile pentru cei care sunt sceptici. Acestea asigură conexiuni rapide și folosesc un sistem dublu de criptare care face conectarea la internet în condiții de siguranță și securitate.

Cenzura în Argentina

Guvernul a discutat la un moment dat despre cenzura online în Argentina și a fost pe punctul de a pune în aplicare. Camera Reprezentanților din Argentina a solicitat o serie de reforme la Legea Națională Antidiscriminare pentru a promova toleranța în țară. Aceasta a însemnat că platformele care permit interacțiunea online trebuie să înceapă să monitorizeze comentariile utilizatorilor lor și să le dezactiveze pe cele cu conținut discriminatoriu. Valeria Milanes, director în zonele pentru libertatea de exprimare, acces la informații și confidențialitate pentru ADC, a declarat pentru EFF: „Vedem cu mare alarmă că acest proiect pune în pericol libertatea de exprimare în mediul digital prin definiții vagi.”

Vagulitatea și largitatea legilor de utilizare a internetului în Argentina îi conferă acest efect anticenzură. Cu toate acestea, guvernul nu pare să respecte aceste legi anti-cenzură atunci când vătămarea provine de pe site-uri web. Persoanele care locuiesc în Argentina ar trebui să se aștepte să se confrunte cu site-uri web blocate și platforme inaccesibile. Acest lucru este adevărat dacă acestea conțin conținut inadecvat conform guvernului. Instanțele pot autoriza blocarea site-ului web în cazul în care ar exprima orice formă de disidență, precum cazul care a avut loc în iulie 2015. Deci, atunci când un judecător a emis un ordin de a bloca accesul la un site care a dezvăluit informații despre vulnerabilitățile sistemului de vot electronic utilizat pentru Buenos Aires alegeri primare.

Cel mai bun VPN de utilizat în Argentina

Dacă Argentina pretinde să promoveze libertatea conform constituției sale, libertatea de exprimare ar trebui să fie unul dintre acele drepturi care primesc o atenție similară. Acest drept nu trebuie compromis pentru motive de spionaj ale guvernului. În caz contrar, cetățenii săi vor trebui doar să folosească VPN-urile pentru a accesa conținut blocat și pentru a naviga pe internet în siguranță. Nu este faptul că nu este ceva în neregulă cu utilizarea VPN-urilor, dacă le este întotdeauna util. Argentinienii nu au nimic de pierdut și trebuie să câștige toată securitatea internetului; un VPN este întotdeauna o idee bună.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map